Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Louise - 7 april 2011 16:53

Jag har varit duktig idag också, jag förtjänar en stor klapp på axeln verkligen! :) hihi.
Har plockat ur diskmaskinen och vikt undan precis all tvätt som fanns i lägenheten sedan igår. så nu har jag fyllt på garderoberna igen, jag är en duktig flicka! tack för det :) haha!


Ska börja med middag nu snart tänkte jag, då jag börjar känna av att det snart är dags att bli hungrig. haha! och det får bestämt bli köttfärslimpa idag, hur gott som helst och på tok alldeles för länge sedan sist jag åt det. men vad gör det? :) ikväll blir det så ! hihi...

Appropå mat, så kollade jag på gårdagens BB avsnitt för ett tag sedan, och Gurkan, snacka om att han älskar Kebab! han blev verkligen hur arg som helst bara för att han inte fick smaka någonting. någon mer som såg det?
Jag skrattade hur mycket som helst samtidigt som jag nästan tyckte lite synd om honom. men det är inte så mycket att göra åt :D


Pratade även med älsklingen för en liten stund sedan, och dom är på väg hemåt. Dom hade stannat nu för att äta lite middag. så han trodde att dom skulle vara hemma någon gång mellan 8-11 ikväll.. Men ju tidigare desto bättre tycker jag i alla fall då han åker redan på söndag igen! :(  Men jag ska nog klara mig . hihi.


Mitt lilla ♥ kommer definitivt bli ett litet ninjaproffs, det kan jag garantera! :) men ack så mysigt det är . villkorslös kärlek redan nu. jag älskar mitt lilla pyre där inne, och blir så otroligt glad när det sprattlar runt. dock inte lika kul när kissblåsan eller revbenen är ivägen för ben/armar osv. men jag struntar i det, och får fortfarande ett leende på läpparna varje gång jag känner rörelser :)
Mammas go ♥ som gömmer sig där inne ju! :)


Nej, nu ska jag laga lite middag. på återseende senare ikväll.

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 april 2011 10:53

Vet ni då? jag älskar egentid.
Ibland är det bara så himla skönt och nödvändigt att bara rå om sig själv och inte behöva tänka på någonting annat. tycker inte ni också det?

Om ni har egentid, vad gör ni då? Komentera gärna och ge era tips, alla tips tas emot och uppskattas! :D 


Igår hade jag i alla fall lite tid för mig själv. Där jag tog en lång dusch, ansiktsmask, hårinpackning, rakning, noppade ögonbrynen, smorde in hela kroppen med otroligt god doftande lotion och sedan mös jag med mitt vattenglas och en liten godisskål till en bra film :)

Ja, jag hade det helt enkelt hur msigt som helst på egen hand och alldeles själv.
Och det var någonting som jag behövde nu kände jag! :D hihi..


Hur som helst, hade jätte problem med att somna igår när jag väl gick och la mig! Så jag vet inte om det är för att jag saknar min bobbin kanske, men ikväll kommer han äntligen hem. gissa om jag längtar? :D Så denna helg kommer bli kanon, ska mysa sönder honom totalt! :)) hihi.. Och självklart försöka fixa lite annat, ska eventuellt ta iväg honom på en liten utflykt, om han går med på det vill säga ;p hihi..  Får se hur det hela blir med det! ;p haha!


Men nu under dagen ska jag inte göra någonting, ska vika undan all tvätt som blev tvättat igår, och dom luktar sommar! Kanske för att dom hängde och torkade ute igår? det är ett tecken på att det äntligen är på väg, man kan ha tvätten ute så den luktar sådär gudomligt och att den faktiskt torkar där ute, hur fantastiskt är inte det? :) hihi.
Så nu ska jag ta lite mat tänkte jag och ta fram lite inför kvällens middag, så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards