Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 april 2011

Av Louise - 3 april 2011 11:47

Söndagen är äntligen kommen, så som jag har längtat! :)

Klockan ringde tidigt imorse, och det var bara till att hoppa upp och klä på sig!
Hjälpte älsklingen och packa allting som han ska ha med sig, då han ska åka uppåt i landet (mellan 40-60 mil?) och jobba i veckan! så blir ensam hemma. det är den tråkiga biten - Att vara ensam med andra ord!   Men jag överlever ska ni se :) haha!


Var iväg och handlade lite, då han fick hjälpa mig och bära allt tungt :)
Och nu är vi hemma igen, ska hjälpa älskling med lite matlådor så han har det med sig, och sedan ska jag bara slappa en liten stund, och packa ner det sista!


13.11 går tåget upp mot Ljusdal. äntligen! Ska iväg och fira min lillebror först, då han fyllde 19 igår, så ska äntligen få träffa honom, mamma, pappa och pelle! och min lilla kissemiss.  Ska bli otroligt skönt.
Och efter lite fika och mys där hemma så ska jag åka vidare ner mot mina guldklimpar Anna och Kim! Gosh vad jag saknar dom! <3 ..


Där kommer jag bli bjuden på middag, otroligt snällt :), och sedan blir jag kvar hos dom inatt, då Robin ändå inte är hemma och jag inte har någon brådska hem. Så blir en övernattning där ikväll, och det ser jag verkligen fram emot, och det är någonting jag kan behöva nu känner jag. jag behöver anna, och såklart att jag får mysa med min lilla guldis Kim är bara ett stooooort plus i kanten! :) hihi.


Så denna söndag kommer att bli hur bra som helst, den kan inte bli annat när dom absolut bästa i mitt liv är inblandade - alla på samma dag! <3 I just love it.
Så nu får gärna klockan springa på en timme till, så man får sätta sig på tåget och bara börja njuta av tillvaron för en dag! :)

Ska även passa på att låna badkaret hemma hos Anna ikväll, ska bli otroligt skönt! bara det ska få mig att njuta, mina höfter behövder det. och även jag! :)
man uppskattar det så mycket mer när man inte har badkar hemma själv. men snäll som hon är "lånar" hon ut det till mig för en stund ikväll. hihi.


Men nu måste jag hjälpa Robin, men kanske återkommer någonting senare! På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 3 april 2011 01:02

Nu som först är vi hemma! ;P haha!
Blev lite senare än vad det var tänkt i alla fall. men det gör ingenting.


Kollade på körslaget med Siw och Nutte, och blev lika glad denna vecka av att se pappas stora leende genom tv rutan :) hihi. Och även att dom gick vidare, så även nästa vecka får vi se mer av honom och team Andreas! kanon bra ju. tycker ni inte? :)


Även att Anna följde med mig på statiol (i byn), och så kom jag på att jag inte hade mitt körkort med mig. Men hon har just fått sitt, så hon fick prova köra audi, och som jag skrattade! jag har aldrig sett någon så rolig, och framför allt när hon skrattar själv. haha! Hon är ju så kort, så hon ändrade precis allt för Robin. haha!
Hon drog fram sätet, hissade upp det, ändrade ryggstödet så det blev rakt och sänkte ratten och även speglarna!  Ni kan ju tänka er hur roligt det såg ut nu på kvällen när vi skulle hem, och Robin skulle försöka komma in i bilen då hon inte ändrade tillbaka! :) Klockrent om man säger så. fick sig ett gott skratt om inte annat :) haha! btw, Grattis till körkortet Anna! :)


På vägen hem så sväng vi in i Sörbo och hämtade upp Elin, Andreas och lilla Thea! Då Andreas hade tagit någon öl och ville ha hem bilen. :)
Fick även med mig Ida och Marie i audi'n på väg tillbaka, då flickorna skulle på Tranan och skaka lite rumpa! vilket jag tycker att dom gjorde helt rätt i :) hihi. Blir ju lite sugen själv liksom! haha. men det får man ta vid ett annat tillfälle. Och när kroppen säger att man orkar studsa runt där igen! ;D Jaa, så får det bli .. haha!


Men nu är vi hemma, sedan en halvtimme tillbaka ungefär! har även hunnit få upp dom nya gardinerna i sovrummet också! och det blev otroligt bra måste jag säga! jag är otroligt nöjd med dom. (Bild kommer någon dag!)


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, klockan ringer tidigt och mycket som ska hinnas med imorgon. Har en känsla av att imorgon kommer bli en kanon bra dag! jag ser fram emot den. men återkommer mer om det imorgon. Så godnatt godingar och bloggen! :) Så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards