Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Louise - 20 april 2011 23:28

Kvällen har varit väldigt mysig :)

Spenderade några timmar i soffan och mys med älsklingen, hängde lite tvätt (förstår inte att det kan bli så mycket på 2 personer! haha)  och sedan blev det in till Elin och Andreas en sväng. :)


Elin hade varit otroligt gullig och bakat rulltårta, och även att hon hade gjort den glutenfri (vilket hon inte hade behövt)  men otroligt gulligt av henne! :) hihi.
Fikade lite, och så blev det lite mysprat - precis som alltid med sötnosarna vägg i vägg! :) <3 .


Nu sitter vi inne hos oss igen, och ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen!
imorgon ringer klockan relativt tidigt, då jag har lite saker att uträtta!
Bland annat försöka få tag på hälsocentralen, åka iväg på Dollar och handla lite nödvändigheter, och även handla inför morgondagens grillning med en massa godingar! :)

Så jag har en känsla av att imorgon även kommer bli en mycket bra dag!

men kan ju inte bli annat om vädret blir som dom har utlovat, och sedan underbara människor runt omkring sig! ja , då kan man inte annat än att njuta!

men nu tackar jag för mig och ska ta och krypa ner! så på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 20 april 2011 19:21

JAG ÄLSKAR PRECIS ALLTING !! ja, så är det faktiskt.

den här dagen har varit hur bra som helst, hihi..


Dagen började med att jag skjutsade Linn till Alfta en sväng och hämtade hennes bankomatkort, sedan blev det hemåt och sedan direkt ner på stan! :)
Blev en fika med Elin, Thea, Ida, Linn, Alice, Lea, Jessica och Theodor!  Otroligt mysigt måste jag säga.
Sedan blev det in i lite olika butiker och kika runt lite, och även att Linn behövde nya kläder till flickorna då dom växer så det knakar! :) hih.
Efter en tur på stan och massa mys så fortsatte vi hemåt och satte oss ute i solen då det var hur underbart som helst.
Så vi satt där ute, planerade inför imorgon (då det ska grillas!), njöt av den underbara solen som bara stekte hur mycket som helst och snackade en massa skit

- Kan man annat än att älska detta?  


Efter det så åkte jag och älskling och handlade lite småsaker, och nu har vi precis ätit otroligt god köttgryta! :) Nu ska vi slappa lite här på kvällen, och sedan se vad resterande bjuder på? Eventuellt in till Elin och Andreas på lite fika, men vi får se hur det blir. beror lite på när Andreas kommer hem och sådär också! men det återstår och se helt enkelt. annars ses vi ju imorgon ;p haha!


Fick även reda på att jag har fått en liten KUSIN!!!  Min farbror fick idag en liten flicka, otroligt roligt. och hon ska heta Matilda . Gosh, riktigt glad. och allting hade tydligen gått hur bra som helst :) så nu hoppas jag på en liten bild också! ;p haha..
men jag lovar att hon är hur vacker som helst :)) ..


Men nu ska jag mysa och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! så på återseende!!

Lots of Love! <3

Av Louise - 20 april 2011 10:20

kvällen igår var helt underbar, den blev alldeles lugn och sådär som jag ville ha den med en massa mys med älsklingen! :)

Dock blev jag akut sugen på någonting sött, så det slutade med att jag var iväg och handlade lite gotta. Detta är en nackdel med att vara gravid - att man blir sugen utan förvarning och blir galen om man inte får det! ;P haha

Men så blev det, så vi satt här och mös tillsammans med en massa bra tv. jag älskar mitt liv otroligt mycket verkligen <3

Sedan blev det en relativt tidig kväll :)


Nu sitter jag här och ska alldeles strax göra mig i ordning, sedan blir det förmodlingen stan en sväng med Elin och Linn och alla småflickor! :) Känns bra, och det känns som om jag behöver komma ut lite och bara se saker, blir ju galen om jag ska behöva sitta inne en längre tid - det fungerar inte!! :D haha!


Men ja, nu har jag inte tid. en dusch, lite kläder och lite smink på det här så startar vi dagen på bästa möjliga sätt! :) på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards