Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise - 25 april 2011 15:18

Klockan är snart halv 4, och jag har inte riktigt hunnit med idag. tiden har bara sprungit iväg! men ack sikken bra förmiddag det har varit! :)


Klev upp i morse och tänkte ta det lite lugnt på morgonen bara, men nej då! så blev det inte. haha! Killen som robin åkte med upp till urskogen ringde och sa att han skulle komma senast vi 1-tiden. (igår fick han höra melln 16-17 tiden)
Så det var bara till att börja göra matlådor åt honom och stressa gärnet och hjälpa honom packa så att han fick med sig allting. oj, det vart svettigt en stund. :) haha!
Men när vi var klara med det i alla fall så gick vi över till grannarna, och jag och elin passade på att "smita" ner på framsidan och sätta oss i solen och må bra en stund.
- Jag bara älskar detta väder!! :)  Dock säger dom att det eventuellt skulle bli lite sämre väder imorgon. Men en dag är okej, bara detta väder kommer tillbaka på onsdag eller imorgon kväll :) haha! :B ..


Efter att ha suttit ute ett bra tag och pratat med våra andra underbara grannar så var det dags att resa på sig och återgå till nytta:P haha!
Satt i soffan en stund och mös med älsklingen då han blir borta en hel vecka igen, usch jag tycker inte om sådant. men vad gör man inte då? :) haha!

Men sedan kom Marko(?) och hämtade upp honom, och nu har han åkt för ca 2 timmar sedan..


Sitter just nu och har en paus och bara tar det lugnt och ska väl försöka laga mig någon middag om en liten stund - känns som om det kan behövas. och sedan se vad som händer i veckan. har ju lite inplanerat redan. men ska se om det kanske dyker upp någonting annat roligt? hihi.
Det bästa i alla fall är ju barnmorskan på onsdag morgon, då jag äntligen får lyssna på mitt ninjaproffs ännu en gång - man blir ju tårögd varje gång man hör hjärtat slå! :)


Nej, nu blev det långt. och jag ska återgå till att göra annat.. på återseende!

Lots of Love! <3



Pssst: Kommer nya bilder på magen senare ikväll. Håll utkik! :)   

Av Louise - 24 april 2011 23:19

Har inte denna dag varit fantastisk?


Jag har mått som en prinsessa idag verkligen, mitt lilla mirakel har levt loppan hela dagen lång (håller fortfarande på), och tycker verkligen att mammas revben är jätte roliga :P haha! Men det är okej faktiskt. haha

Termometern har som mest visat 23 grader i solen, även den i bilen visade lika - love it!!! Hängt tvätt ute (så den luktar "sommar").. Dammsugit och fixat i köket.


Ja, jag har haft en underbar dag, älskling var iväg och fiskade en sväng mitt på dagen då han var rastlös så "skickade" jag iväg honom. haha! :)

Har haft balkongdörren öppen hela dagen, och 3 fönster. underbart, och det var inte ens det minsta kallt inne.  Och när vi var iväg och handlade förut så hade jag ingen långärmad tröjja på mig, och jag frös inte alls. och köpte mig även en piggelin - då är sommaren nära! :)
- När man går utan tjockis-kläder, äter glass utan att frysa och solen lyser med varma strålar!!!


går även in i vecka. 31 idag, bara NIO små ynka veckor kvar! det går fort nu. shiet, det börjar bli mer och mer verkligt nu :) haha. men snart är mamma och pappas älskling här! :D hih.


Nu ska jag krypa ner i sängen! på återseende imorgon.
Lots of Love! <3

Av Louise - 24 april 2011 14:22

Ja som ni vet så var jag ju till Stockholm igår med mamma och lillebror! :)


Dom kom och hämtade upp mig strax efter 11 tiden, och då började resan neråt mot Stockholm - underbara sthlm! Ibland vill man flytta tillbaka! men nog om det :P haha! När vi väl kom ner så blev det hem till Mommo en sväng, helt fantastiskt att få krama lite på henne. och hon blev bra förvånad då hon inte alls visste att vi skulle komma. lika roligt varje gång att överraska någon! :) tycker inte ni det? hihi.

Efter det så åkte vi iväg och åt lite middag innan det var dags att åka in mot Frihamnen och kvällens semifinal och avsnitt/inspelning av körslaget! :)) .


När vi kom dit så träffade vi Maud och Farmor, och det var otroligt skönt att se farmor, det var ju nästan 1½ år sedan. Men det finns ju anledning - men nu har hon lovat att hon ska komma upp till oss i sommar, och det ska bli hur kul som helst. :)
och hon var så söt och klappade magen och började fundera på vad hon blev till detta lilla mirakel :) Hon är söt farmor <3 !

Även pappa kom ut och gjorde oss sällskap i solen en stund, och sedan var det dags att gå in i studion, och jag säger bara det. Någon som saknar värme? - sätt er i studion! För där smälter man ju nästan bort! :D haha.


Hade fått i uppdrag av pappa att knäppa en massa kort, så jag flög runt, stod på stolarna och knäppte en massa kort :) . Det var mycket roligt måste jag säga, bra stämning på alla som var där, bra låtar och underbart att mamma var med! :)
Även att Team Andreas / Järvsökören gick till final som går redan imorgon, och det var helt fantastiskt. precis det vi ville! så nu hoppas vi bara på vinst imorgon också! :) 'håller tummarna' (och röstar såklart!)   hihi...


Träffade pappa efteråt, och sedan åkte vi hemåt mot "skogarna" igen, och lämnade bakom oss underbara sthlm för denna gång! :P
Hemma var jag strax efter 1 tiden, otroligt skönt. och somnade ovaggat kan jag säga! haha.
Men en otroligt bra dag, Tack så jätte mycket till alla som gjorde dagen bäst!!  Jag älskar er otroligt mycket <3 <3 !!!


Ja, det var en underbar dag. och kan leva på den ett tag nu! så med det sysselsätter jag mig med annat! på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 23 april 2011 10:33

Påskafton, och det är redan fint väder. Ja, man kan inte annat än att bli glad :)

Själv vaknade jag två minuter i 8 imorse och kunde verkligen inte ligga kvar i sängen, hade myror i brallan om man säger så. var rastlös redan när jag vaknade - då är det illa. haha! :) *småler* ..

Men upp i alla fall, och sedan dess har jag haft morgonmys med mig själv då älsklingen fick en sovmorgon! :)


Igår var vi upp till edsbyn och grillade även då, men dock slapp jag köttbiten denna gång, och fick kycklingspett istället. riktigt gott faktiskt. efter att vi hade ätit så mös vi alla på ute i solen, och jag bara njöt av att den höll mig varm utan att jag hade tröjja eller jacka på mig. det är underbart! =D hihi.

Efter någon timme så åkte vi hemåt, och hade en lugn kväll.
Tog mig en dusch, men det var inte det lättaste med fingret om man säger så. haha! det var nästan så att jag skrattade lite åt mig själv. :P hihi.


Idag är det äventyr som väntar, dock med mamma och lillebror istället. :)
Dom är på väg hit nu, och sedan bär det av mot Stockholm :D jag älskar't ...

Ska ner, hämta upp min gudmor, äta lite lunch/middag och sedan iväg till frihamnen där vi även ska träffa Maud (pappas tjej) och farmor, och titta på semifinalen av Körslaget  och hejja fram Pappa och team andreas till finalen på måndag. :)

Ja, det kommer bli en bra dag. det garanterar jag.. men det kan ju faktiskt inte bli annat! :) Vad har ni för planer för eran påskafton då? Blir det påskmat någonstans kanske? eller någonting annat roligt? :) berätta gärna hur ni "firar" !! :)


Nu ska jag packa det sista, på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 22 april 2011 13:04

Min skärtorsdag var hur underbar som helst, men den kan ju inte bli annat med underbara människor som sällskap. :)


Grillade massor, god sallad, underbart sällskap, söta barn, skratt och mys - ja en helt enkelt bra kväll. jag njöt verkligen av kvällen. :)

Så jag tackar otroligt mycket för det, och det måste göras om flera gånger, absolut!! :)

Även att jag lyckades skära "av" mig lite av fingret igår också, sprutade blod lite här och där. och uscha! inte alls roligt.
Blodet földade, fingret bultade och jag var nog allmänt chockad!!!   haha! Ja det ska väl vara en Louise till det mesta antar jag? För jag lyckas då alltid med sådana saker! :P



Imorse vaknade jag 05.57 och kunde verkligen inte somna om. Men jag tyckte det var alldeles för tidigt och kliva upp, så låg helt enkelt kvar och hade morgonmys! Underbar start på dagen måste jag erkänna. :) haha!

När jag väl klev upp så blev det en kopp kaffe inne hos Elin, och sedan kom även Jessica på besök en sväng. mycket trevligt. :)

Så nu har jag suttit ute på framsidan i solen ca 2½ timme. älskar allt just nu!!

Har precis plåstrat om fingret på nytt, och ska snart åka iväg på lite äventyr med älsklingen! :)


Ja, nu har jag inte tid att sitta vid datorn. för nu ska jag ut i det fina vädret igen.
Så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 21 april 2011 14:55

Dagen har verkligen börjat på bästa möjliga sätt!! :)


Vaknade av att klockan ringde imorse, och då blev det lite mys med älsklingen innan jag tog mitt förnuft till fånga och äntligen klev upp ur sängen! :) haha!
Bara där började min skärtorsdag på bästa sätt, ja det gjorde den verkligen!


klev upp, gjorde mig lite i ordning och klockan bara sprang iväg, och helt plötsligt var klockan 12. :) Gick in till grannarna och drack en kopp kaffe, tog det lugnt en stund!
Älskling åkte iväg och bytte däck på bilen, och jag åkte med Elin och Andreas på willys och handlade allting inför ikväll. :) hihi. ikväll blir kanon!


har precis kommit hem i stort sett, stoppat in allting på rätt plats! och om ca 1-1½ timme så blir det över till söthögarna igen, då även Odde, Linn och deras små flickor kommer. Ikväll är det grillning som sagt, och har vi tur så kanske det kommer några söta påskkärringar  och hälsar på ikväll. har ju trots allt handlat en liten godispåse til dom, så dom får någonting ! :)
jag tycker verkligen om påsken, och alla sådana "helger" som vi har året om. det blir mysigt, härlig stämning och så mycket mer. jag trivs, och framför allt nu när man ser att vädret är på topp! :D hihi...


Ja, nu ska jag plocka undan här hemma lite snabbt innan det är dax att förbereda och gå över för en mysig kväll.
Hoppas att ni alla andra goingar också får en kanon kväll - för det tänker jag ha! :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 20 april 2011 23:28

Kvällen har varit väldigt mysig :)

Spenderade några timmar i soffan och mys med älsklingen, hängde lite tvätt (förstår inte att det kan bli så mycket på 2 personer! haha)  och sedan blev det in till Elin och Andreas en sväng. :)


Elin hade varit otroligt gullig och bakat rulltårta, och även att hon hade gjort den glutenfri (vilket hon inte hade behövt)  men otroligt gulligt av henne! :) hihi.
Fikade lite, och så blev det lite mysprat - precis som alltid med sötnosarna vägg i vägg! :) <3 .


Nu sitter vi inne hos oss igen, och ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen!
imorgon ringer klockan relativt tidigt, då jag har lite saker att uträtta!
Bland annat försöka få tag på hälsocentralen, åka iväg på Dollar och handla lite nödvändigheter, och även handla inför morgondagens grillning med en massa godingar! :)

Så jag har en känsla av att imorgon även kommer bli en mycket bra dag!

men kan ju inte bli annat om vädret blir som dom har utlovat, och sedan underbara människor runt omkring sig! ja , då kan man inte annat än att njuta!

men nu tackar jag för mig och ska ta och krypa ner! så på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 20 april 2011 19:21

JAG ÄLSKAR PRECIS ALLTING !! ja, så är det faktiskt.

den här dagen har varit hur bra som helst, hihi..


Dagen började med att jag skjutsade Linn till Alfta en sväng och hämtade hennes bankomatkort, sedan blev det hemåt och sedan direkt ner på stan! :)
Blev en fika med Elin, Thea, Ida, Linn, Alice, Lea, Jessica och Theodor!  Otroligt mysigt måste jag säga.
Sedan blev det in i lite olika butiker och kika runt lite, och även att Linn behövde nya kläder till flickorna då dom växer så det knakar! :) hih.
Efter en tur på stan och massa mys så fortsatte vi hemåt och satte oss ute i solen då det var hur underbart som helst.
Så vi satt där ute, planerade inför imorgon (då det ska grillas!), njöt av den underbara solen som bara stekte hur mycket som helst och snackade en massa skit

- Kan man annat än att älska detta?  


Efter det så åkte jag och älskling och handlade lite småsaker, och nu har vi precis ätit otroligt god köttgryta! :) Nu ska vi slappa lite här på kvällen, och sedan se vad resterande bjuder på? Eventuellt in till Elin och Andreas på lite fika, men vi får se hur det blir. beror lite på när Andreas kommer hem och sådär också! men det återstår och se helt enkelt. annars ses vi ju imorgon ;p haha!


Fick även reda på att jag har fått en liten KUSIN!!!  Min farbror fick idag en liten flicka, otroligt roligt. och hon ska heta Matilda . Gosh, riktigt glad. och allting hade tydligen gått hur bra som helst :) så nu hoppas jag på en liten bild också! ;p haha..
men jag lovar att hon är hur vacker som helst :)) ..


Men nu ska jag mysa och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! så på återseende!!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards