Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise - 9 april 2011 14:52

Jag förstår inte, innan jag vart gravid så blödde jag aldrig näsblod eller någonting. och nu är det i stort sett normalt att jag blöder näsblod ca 2-3 gånger i veckan.. Det är väldigt jobbigt, och kommer helt utan förvarning! :( Och jag tycker att det är riktigt äckligt också, och så får man en "tuss" i näsan, och känner sig jätte snygg ett tag. usch nej!! :S

Blödde ni mycket under eran graviditet? Eller annars också för den delen? :) berätta gärna!


Lördagen har hittills varit mysig. Hade en liten sovmorgon med älskling imorse, dock vaknade jag vid klockan 8 för att mitt lilla hjärta vaknade, men jag lyckades somna om! :)
Annars har jag inte gjort så mycket, tagit mig en dusch och bara njutit! :) hihi.


Denna lördag har vi inte några direkta planer faktiskt, ska iväg och handla lite, sedan hämta en bil till älsklingen också, som han ska ha nu när han ska iväg och jobba! och sedan blir det mysmiddag och ikväll körslaget (som vanligt på lördagar numera!) hihi. det ska bli riktigt mysigt att bara få rå om varandra ikväll.
vad har ni för lördagsplaner? ska ni hitta på någonting speciellt eller bara ha en mysig hemmakväll ni också?


Nej, nu ska jag göra mig i ordning. på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 april 2011 21:52

Godkväll godingar! :)


Kvällen är kommen, och jag trivs otroligt bra med mitt liv och min tillvaro just nu! :)

Sitter här och dricker kall fanta, älsklingen är på hemmaplan och det är full fart på mitt lilla hjärta - kan man göra annat än att älska livet då? :) hihi. *småler*


Åt otroligt god köttgryta tidigare, riktigt gott var det. Min svärmor är en riktig hejjare på att laga god mat, det ska ni veta! =D . hihi.
Annars har jag inte gjort speciellt mycket ikväll, har kikat på Så ska det låta med henne och nutte, och även en liten stund på talang också! :) hihi.
Tänkte att jag nu om en liten stund ska låna tv11 och kika på kvällens avsnitt av BB också, inte helt fel det inte ska ni veta! :)

Men efter det tror jag nog bestämt att det blir hemfärd, börjar känna mig rätt trötter i kroppen, och det är dags för sängen efter BB, japp så får det bli :)
Ska ju trots allt upp och hämta Elin och Andreas sen också, fast det tror jag nog att älskling får göra själv - jag är på tok för trött redan nu! :) hihi. men det är väl sådant som märks skulle jag tro! jaa så är det.


Vad har vi för planer i helgen då? ja, det är inte mycket faktiskt.
Imorgon blir det en mysig middag med älsklingen, då han måste åka redan på söndag kväll/natt igen. och det gör mig mindre glad! jag vill ju ha honom hemma. men han mår bra när han får jobba och tjäna lite pengar! så det är ju positivt, så jag överlever! för nästa gång han kommer hem så är han hemma i 6dagar! :D JAAAA! så jag ska nog klara mig utan honom i 8 dagar ska ni se. jag har så mycket annat för mig som ska göras och hinnas med :) hihi.

Nje, nu måste jag rusa. på återseende imorgon. Godnatt godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 april 2011 18:22

Älsklingen är hemma! och gissa om jag är överlycklig för det? :)
Han kom hem strax efter 9 tiden igår, och jag blev som ett litet barn på julafton. hihi.
Hoppade upp i famnen på honom, kramade och pussade på honom och ville inte släppa taget. men så kan det vara ibland, det som kallas kärlek! <3


Det blev mys hela kvällen, och sedan inatt har jag sovit som den prinsessa jag är. Har sovit hur djupt som helst och jag bara njöt imorse när jag insåg att han faktiskt låg bredvid mig. Ja, jag fick en bra känsla i hela kroppen! :)


Idag har det inte hänt så mycket, vi tog en sovmorgon imorse, och sedan en massa morgonmys med frukost och doningar! Jag bara älskar sådana dagar!!! =D

Efter ett tag så tog vi oss i kragen och åkte mot Söderhamn för att kolla lite priser och titta en gång till så vi verkligen skulle komma överens och bestämma oss. Och det hela slutade med att när vi åkte ifrån Barnens Hus så hade vi beställt både barnvagn och bilbarnstol, och jag är super duper nöjd med hur det blev verkligen. Jag tror detta kommer bli hur bra som helst ! :) hihi
Det är helt sjukt, på söndag har vi bara ELVA små ynka veckor kvar! det är helt otroligt. det är inte långt kvar, snart så kommer mammas lilla hjärta ut och visar sitt vackra ja! :) och jag längtar hur mycket som helst !:) Jag spricker nästan av förväntan :D hihi..



När vi kom hem så skjutsade vi ut Elin och Andreas till lenninge, då dom skulle dit på 50års fest. och ska även hämta dom senare ikväll/natt någon gång ! :) hihi.
och nu sitter vi i edsbyn, då vi ska äta köttgryta och sådär ikväll. rikigt gott. :)


Men nu har jag inte tid och sitta här, ska hjälpa Siw med maten! så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 april 2011 16:53

Jag har varit duktig idag också, jag förtjänar en stor klapp på axeln verkligen! :) hihi.
Har plockat ur diskmaskinen och vikt undan precis all tvätt som fanns i lägenheten sedan igår. så nu har jag fyllt på garderoberna igen, jag är en duktig flicka! tack för det :) haha!


Ska börja med middag nu snart tänkte jag, då jag börjar känna av att det snart är dags att bli hungrig. haha! och det får bestämt bli köttfärslimpa idag, hur gott som helst och på tok alldeles för länge sedan sist jag åt det. men vad gör det? :) ikväll blir det så ! hihi...

Appropå mat, så kollade jag på gårdagens BB avsnitt för ett tag sedan, och Gurkan, snacka om att han älskar Kebab! han blev verkligen hur arg som helst bara för att han inte fick smaka någonting. någon mer som såg det?
Jag skrattade hur mycket som helst samtidigt som jag nästan tyckte lite synd om honom. men det är inte så mycket att göra åt :D


Pratade även med älsklingen för en liten stund sedan, och dom är på väg hemåt. Dom hade stannat nu för att äta lite middag. så han trodde att dom skulle vara hemma någon gång mellan 8-11 ikväll.. Men ju tidigare desto bättre tycker jag i alla fall då han åker redan på söndag igen! :(  Men jag ska nog klara mig . hihi.


Mitt lilla ♥ kommer definitivt bli ett litet ninjaproffs, det kan jag garantera! :) men ack så mysigt det är . villkorslös kärlek redan nu. jag älskar mitt lilla pyre där inne, och blir så otroligt glad när det sprattlar runt. dock inte lika kul när kissblåsan eller revbenen är ivägen för ben/armar osv. men jag struntar i det, och får fortfarande ett leende på läpparna varje gång jag känner rörelser :)
Mammas go ♥ som gömmer sig där inne ju! :)


Nej, nu ska jag laga lite middag. på återseende senare ikväll.

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 april 2011 10:53

Vet ni då? jag älskar egentid.
Ibland är det bara så himla skönt och nödvändigt att bara rå om sig själv och inte behöva tänka på någonting annat. tycker inte ni också det?

Om ni har egentid, vad gör ni då? Komentera gärna och ge era tips, alla tips tas emot och uppskattas! :D 


Igår hade jag i alla fall lite tid för mig själv. Där jag tog en lång dusch, ansiktsmask, hårinpackning, rakning, noppade ögonbrynen, smorde in hela kroppen med otroligt god doftande lotion och sedan mös jag med mitt vattenglas och en liten godisskål till en bra film :)

Ja, jag hade det helt enkelt hur msigt som helst på egen hand och alldeles själv.
Och det var någonting som jag behövde nu kände jag! :D hihi..


Hur som helst, hade jätte problem med att somna igår när jag väl gick och la mig! Så jag vet inte om det är för att jag saknar min bobbin kanske, men ikväll kommer han äntligen hem. gissa om jag längtar? :D Så denna helg kommer bli kanon, ska mysa sönder honom totalt! :)) hihi.. Och självklart försöka fixa lite annat, ska eventuellt ta iväg honom på en liten utflykt, om han går med på det vill säga ;p hihi..  Får se hur det hela blir med det! ;p haha!


Men nu under dagen ska jag inte göra någonting, ska vika undan all tvätt som blev tvättat igår, och dom luktar sommar! Kanske för att dom hängde och torkade ute igår? det är ett tecken på att det äntligen är på väg, man kan ha tvätten ute så den luktar sådär gudomligt och att den faktiskt torkar där ute, hur fantastiskt är inte det? :) hihi.
Så nu ska jag ta lite mat tänkte jag och ta fram lite inför kvällens middag, så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 april 2011 19:42

Jag mår fortfarande lika bra som tidigare idag! :) klockan är snart 8, och termometern visar fortfarande plusgrader, +9 för att vara mer exakt. hur fantastiskt är inte det? :) hihi.


Efter att jag hade skrivit sist så ringde Elin och sa att dom hade kommit hem. Så gick ner även jag och satte mig i solen med alla flickorna, då Linn och hennes flickor också var här. så där satt vi, 6 flickor och bara njöt av solen som faktiskt värmde förvånantsvärt mycket. fick en varm känsla i kroppen och längtade ytligare till sommaren! :)

Efter ett tag så gick vi upp och fikade och mös vidare istället.


Klockan sprang iväg och magen börjar kurra, så det var dags att gå in för lite middag! Rödspätta, potatis och en massa grönsaker stod på min meny idag! riktigt gott var det :) !! hihi. Och efter det så tog jag en promenad och handlade lite gotta, då jag ska ha mys för mig själv ikväll :)


Ska snart titta på arga snickaren, sedan blir det en lång varm dusch och sedan bara mysa såhär på kvällen. underbart slut på en helt fantastisk dag! :B ..

men nu ska jag återgå till resten. på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 april 2011 13:39

Jag har en sådan kanon bra dag idag, vårsolen har kommit hit extra mycket idag både utomhus och inombords. och vet ni vad - Den har plusgraderna med sig denna gång! Är det bara jag som blir såhär extra glad, pigg och bara allmänt uppspelt när den kommer? och man märker att vi går mot ljusare tider och sommar med mera sol? och framför allt nu när det nästan inte är någon snö kvar, och man verkligen ser hur fort den försvinner!

Sommaren som sagt, den är snart är! :)
Härliga sommarkvällar, vänners härliga sällskap i solen, bad, värme, sol, grillkvällar, mer rörelse! det är inte blommor/träd som vaknar på sommaren! även jag gör det!! gör ni också? :) Känns precis som om det är det vi behöver nu! :)


Nog om det, men den är på väg! :)
Somnade ovaggad igår, otroligt skönt att jag lyckades med det. då jag är mörkrädd som ni vet, hemskt är det! men lyckades somna utan problem igår faktiskt.


Vaknade imorse, vid 06.26 (!!) förvånantsvärt tidigt, men pigg! så kunde inte somna om. så det vara bara till att hoppa upp ur sängen och välkomna denna vackra onsdag! :) För redan när jag klev upp då så visade termometern +5 grader. hur underbart är inte det? :)

Gjorde i ordning det sista på min redovisning angående WCF (World Childhood Foundtion) som jag skulle ha klockan 11. (som för övrigt gick hur bra som helst!!!) känner mig super nöjd med den. :B ...
När jag var klar med det, så gjorde jag mig i ordning, fixade och donade lite och sedan åkte jag mot skolan då klockan hade sprungit iväg. :)


Kom hem och öppnade balkongdörren då det var dags att verkligen vädra ur lägenheten, och jag tog på mig mina städhandskar och städhumöret. På med musiken på högsta volym och körde igång! Idag blev det en riktigt vårstädning, då jag inte kunde låta bli. vädret är ju på topp, jag är kanon glad för att det är på väg åt rätt håll med allting och jag började fixa helt enkelt. Gjorde en sådan grundlig städning, så det kändes som en flyttstädning!

Rensade undan allt, vek tvätt, startade ny maskin, städade kylskåpet grundligt, lika så alla skåpen i köket, spis/ugn, dammade, hängde tvätt ute på balkongen, putsade speglarna, dammsög, och dansade tango med fru mopp! :)


Ja, ni kan ju läsa själv. det var ingen vanlig "vardags-städning" utan jag körde på stort idag. vilket är otroligt skönt nu när det är klart :) hihi.. Det är så rent och snyggt, fräscht och det till och med luktar sommar här hemma! det är en underbar känsla! Det enda som är kvar att göra nu är att ta in mattorna och sedan hänga den sista maskinen med tvätt. sedan kan jag bara slappna av och njuta av livet lite extra med extra gott samvete också! :) hihi..


Under tiden städade så kom jag också på att jag vill ha lite nya gardiner till lägenheten, men det är sådant som får vänta! men jag är otroligt nöjd med dom nya gardinerna inne i sovrummet. det blev så otroligt bra måste jag erkänna, så nu är det bara i vardagsrummet och köket som jag ska införskaffa mig nya. men som sagt, det kommer senare! :) hihi..


Nu ska jag slappa en stund, och sedan blir det till att träffa Elin en sväng senare! Och så ska jag mysa med mig själv ikväll, äta rödspätta och potatis och bara njuta! Även att imorgon kommer äntligen älsklingen hem igen, jag saknar honom otroligt mycket, men det är bara en natt kvar! så jag överlever detta också!:D hihi.

Men nu blev det mycket text, guldstjärna till er som läste igenom allting. :) hihi. Så nu ska jag sätta mig ute i solen innan det är dags att hänga tvätt. På återseende ikväll igen!

Lots of Love! <3

Av Louise - 5 april 2011 23:24

Det har varit en bra dag/kväll, precis som jag trodde att den skulle bli! :) hihi.


Efter att jag hade varit på skolan och lyssnat och sådär så åkte jag och hämtade upp Jessica! Då blev det en fika på NK, lite prat och sedan tog vi en tur lite snabbt igenom affärerna! Det hela slutade med att hon kom hem med en parfym och 3stycken bacardi breezer Lime! :P haha.

Skjutsade hem henne och sedan blev det hem till Elin! :)  Efter en liten stund sa magen åt mig att äta, så sagt och gjort. Gick in och fixade middag och sedan tillbaka! :)

Hon bakade en glutenfri kladdkaka, Marie var där en stund, vi tittade på deseprata hemmafruar och 10minuter av BB. Även när vi satt där så började mitt lilla hjärta härja runt hur mycket som helst, och leka Karlsson på taket - hela magen flyttade sig uppåt och åt sidorna! hur häftigt som helst, och Elin kände lite :) otroligt mysigt. Blev lite prat och sedan gick jag in.


Nu sitter jag här, och ska alldeles strax krypa ner i sängen! klockan ringer halv 8 imorgon bitti, då jag måste finslipa det sista på presentationen innan jag åker iväg på skolan och har min redovisning för dom klockan 11. och även fixa lite annat innan skolan kallar ;p hihi.


Imorgon blir en väldigt lugn dag känner jag, skolan som sagt är ett måste! Sedan blir det tvättning för fulla muggar, pluggande av resterande ämnen, städning och sedan träffa Elin en sväng på eftermiddagen! :) 
Känner på mig att även imorgon kommer bli en bra dag ! :D yees, i love my life! :)

Nu går ögonen i kors på mig, och klockan ringer om några timmar. så godnatt bloggen och på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards