Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise - 14 april 2011 20:53

Min dag har varit hur bra som helst, men kan den bli annat när mamma har varit med? :) haha! nej, det tror jag verkligen inte. den har varit bäst på länge! :)


Imorse så klev jag upp och dammsög, då jag inte hann det igår! haha!!

Och sedan tog det inte alls lång tid innn mama ringde och berättade att hon var på väg! :)


Elin kom in med lite påskris som hon hade plockat, gulle dig! :) tack så mycket tjejen <3 ! Sedan tog vi oss en kopp kaffe ute i solen och lite mys prat.
Sen kom mamma äntligen, som jag hade längtat. hihi.


Snäll och underbar som hon är , så hade on med sig ett påskägg till mig och 2 stycken blommor ( då jag alltid klagat på att jag har för lite blommor i lägenheten! ) haha. men hon hade med sig sådana, otroligt gulligt måste jag säga! <3 .

Satte oss ner och åt frukost tillsammans och pratade en massa, vilket var underbart. och senare var klockan strax efter 12, så då åkte vi iväg och fixade lite ärenden. bland annat nere på försäkringskassan och lämnade in mitt moderskapsintyg, angående föräldrarpenning och sådär sen när jag ska vara mammaledig! :) hih. och fyllde i lite andra papper, och underbart att man fick hjälp med det ;p hihi..


Efter det åkte vi och lämnad en nyckel till svärmor, som hon skulle ha! :)

Och sdan kte vi hemåt mot Delsbo och mamma. dock stannade vi till i Ljusdal på vägen hemåt och träffade Anna, Jonas och min gudklimp Kim <3 !!
Så stannade på en kopp kaffe, och massa mys och planerande! :)


Hem till mamma efter detta, och då var det dags för middag. väldigt mysigt när det bara var hon och jag. det var väldigt länge sedan faktiskt. så det uppskattades verkligen måste jag säga! :)
Efter middagen så har vi bara suttit och myst, pratat, bollat idéer. ja bara haft"mor & dotter- tid "   Och det har jag saknat hur mycket som helst.


Plastpappa är ivä och jobbar och kommer hem senare kväll, och nu ska jag ta ig en dusch och sedan ska jag mysa mera med mamma! :)
Imorgon väntar det sjukhuset i Hudiksvall. Då vi ska se vad det kan vara. så resultat kommer till er imorgon! :D hihi.


Nej, nu har jag inte tid att sitta här någonting mera! så på återseende imorgon.

Lots of Love! <3 .

Av Louise - 13 april 2011 22:22

Wiiiho, jag fick sömn inatt. Efter en liten stund med smärta så gick det över (nästan helt) och jag somnade. helt underbart.. och jag kunde sova till halv 8 imorse.
Vaknade upp helt utvilad, och det var en underbar känsla måste jag säga, helt underbart faktiskt. så det var skönt med lite sömn :D


Imorse när jag klev upp blev det inte alls mycket gjort, bara satt i soffan och visste inte vad jag skulle göra! Men vid 11 tiden så ringde jessica och sedan hade dagen startat på riktigt. hihi. Plattade håret, sminkade mig lite och gjorde mig i ordning och vid 12 tiden så hämtade hon upp mig.

Följde med henne på arbetsförmedlingen och Intersport och sedan tittade solen fram också. Så vi hämtade upp Erika på granberg och sedan iväg för en mjukglass (självklart med tutti frutti strössel) hihi. otroligt gott.

Hem hit en sväng och fikade och pratade en massa, otroligt skönt faktiskt :) hihi.
Och efter någon timme så åkte dom hemåt, och jag lagade mig lite middag!
Eller ja, det blev inget avancerat idag. blev ärtsoppa (älskling äter inte det heller, så passar på!) och en hårdmacka med ost. otroligt gott och väldigt länge sedan jag åt det. hihi. Så jag njöt om man säger! inte ofta man gör det för så simla saker, men jag gjorde det. Jaa, jag erkänner! :) haha!!


När jag hade ätit så satte jag mig ner i soffan och bara tog det lugnt en stund. otroligt skönt. Men efter ett tag blev jag så himla rastlös, och ingenting bra på tv'n heller för den delen! så i brist på sysselsättning så började jag faktiskt städa lite! haha! Så har hunnit med att damma, tvätta en maskin tvätt, diska och gjort fint i köket. Hann dock inte dammsuga, men det gör jag imorgon innan mamma kommer istället. japp, så får det bli! :)


Som sagt, imorgon kommer mamma hit, och gissa om jag längtar!!!:D  jag saknar min mamma hur mycket som helst! <3 bästa ever ju! 
Och även att jag ska följa med henne hem imorgon och sova där, då jag har fått en tid på fredag i hudiksvall, och hon ska följa med mig. Så ska sova där då det underlättar en hel del. och mer tid med mamma säger man ju aldrig nej till :) haha! :)    Hoppas att det bara är positivt på fredag, annars vet jag inte! men jag tror nog att allting kommer vara bra, och att jag kan åka hem med ett leende på läpparna och vänta ytligare, japp så känns det, och det är precis det jag håller tummarna för! :)

Har precis pratat med älsklingen, och jag saknar honom som en tok. men jag är otroligt stolt och glad över att han är iväg och jobbar också! men jobbigt att han är så långt borta och även borta så länge! men vad gör man inte? det är ju för en bra sak. :) hih, och vi ses ju snart igen, och då blir han ledig i flera dagar, love it! :)
Och idag sa han saker som bara fick mitt hjärta att smälta lite till, han är ju bara för underbar mitt hjärta! jag har världens bästa pojkvän/sambo! 
Jag älskar dig Robin Gustafson! <3


Nej, nu blev det mycket text. så en liten guldstjärna till er som faktiskt läste igenom allting. men nu väntar sängen så det blir morgon fortare. så på återseende imorgon. Godnatt bloggen. :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 12 april 2011 23:45

Vilken underbar dag jag har haft verkligen :)

Jag gick ut till flickorna och mös i solen en stund, helt underbart verkligen. hihi.
När solen hade gått i moln och det började komma lite kalla vindar så gick vi alla upp till Elin en sväng, blev kvar där och myspratade en massa vilket uppskattades till tusen! :) Alltid lika trevligt med dom flickorna, jag tycker om er <3 !


Efter några mysiga timmar med flickorna så gick Linn och Jennifer hem, Elin åkte till söderhamn för kalas och jag gick in för lite mer skoluppgifter och middag! Det var blodpudding och keso på menyn idag - riktigt smaskens! och så får man ju passa på nu när Robin inte är hemma :) hihi. Och sedan är det ju bra för mitt lilla mirakel också, så ytligare en utmärkt ursäkt att använda till det :) haha! just love it.


När jag hade ätit så tog smärtorna över, så vart tvungen att lägga mig på soffan en stund och bara vila. Så tog med mig mitt vattenglas (som för övrigt är med mig överallt) och la mig ner i ca 45 minuter, och det släppte lite.
men jag börjar bli trött på denna smärta, och när barnmorskan inte ens vet vad det kan vara så blir man bara ännu mera knäpp på det.
Men det är bara leva med, och jag tror inte att det är någonting som är fel, men ibland känns det verkligen som att bebis är på väg ut.

Men snälla, vänta lite till där inne, några veckor till! :) hihi.. Mammas hjärta! <3


Kvällen har bestått av en massa mys i soffan med bra tv och lite tidsfördriv i form av spel :P haha! Har kikat på plastikturisterna och DH (såklart!!) , och lika bra som alltid. har även hunnit med att prata med lillebror och älsklingen också. och jag saknar dom båda otroligt mycket..
Så nu hoppas jag att lillebror stannar här på fredag när han kommer hem ifrån Falun, men det återstår att se :D hihi.

Nej, nu ska jag ta mitt ninjaproffs och krypa ner i sängen. och hoppas på att jag får lite mer sömn än natten som var! så på återseende imorgon! Godnatt godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 12 april 2011 13:36

Igår hade jag otroliga problem med att somna, på grund utav smärtor i magen. Går inte riktigt att beskriva, men jag låg och vred och vände mig i ca 2½ timme innan ögonen föll ihop av sig själv utav utmattning. haha! inte okej, men sådant man får räkna med helt enkelt :) haha!


Imorse vaknade jag 1 timme innan väckarklockan, så upp och hoppade vid halv 8 redan. förstod inte varför, men inte värt att somna om heller ;P hihi.
Så klev upp i morse, tog en dusch, åt lite frukost, sminkade mig och hann till och med titta på tv i lugn och ro innan det var dags att ge sig iväg! :)

Barnmorskan vid halv 11, och alltid såg hur bra ut som helst. Dock ville inte mitt lilla hjärta ligga still när vi mätte magen och sådär. men vad gör det? :) haha!
Sedan var jag iväg på komvux och hämtade en liten uppgift som vi tydligen hade fått, haha! och sedan iväg och handlade lite keso inför kvällens middag. mumsigt. :)


Har nu suttit och gjort lite läxor och skumläst igenom lite papper som jag fick tidigare av barnmorskan! Dock ska jag sätta mig senare och gå igenom allting och titta vad allting var lite mer nogrant :) hihi. kanoners.


Men nu fick jag ett sms av Elin, så ska gå ut och göra sällskap i solen. så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 11 april 2011 22:01

Hur underbar får en måndag bli egentligen? I just love it. :)

Efter tt jag uppdaterade er senast så har det hänt lite i alla fall vilket jag tycker är kanon verkligen! ;b hihi. Elin ringde och sa att flickorna satt nere och fikade, så jag tog med mig en stol och gick ner och sällskapade en stund med Elin & Thea, Linn & flickorna, Jennifer och Jessica (?). mycket trevligt måste jag säga, och otroligt skönt väder även fast solen inte värmde någonting egentligen! :) haha!


Efter en stund med mys och prat med flickorna så gick jag upp och åt lite middag, korvstroganoff stod på min meny idag och sedan gjorde jag klart ytligare en skoluppgift. Så nu har jag bara en viktig kvar att göra, och sedan är det bara strö uppgifter kvar! känns hur bra som helst. :)  Sedan blev det lite egentids mys en liten stund.


Elin kom och knackade på efter hennes träning och frågade om jag hade lust att gå på en kvällspromenad, och självklart! :)
Jag renskrev lite skolarbeten som ska skickas in, och sedan gick jag över till henne.

Sedan var det dags för en liten promenad, så vi bestämde oss för att gå hem till Linn en sväng, blev där en liten stund och sedan promenerade vi vidare!
In en sväng på statiol och sedan hemåt, otroligt skönt att ut och röra på sig. Dock lite problem med sammandragningarna, men vad gör det? det är ju sådant man får räkna med. :) haha! *småler*


Sedan jag kom hem så renskrev jag det sista och sedan har jag tittat på En unge i minuten, lika bra varje gång. och jag blir tårögd varje gång. helt otroligt ! :) hihi.. Lite spännande att titta på, inte bara för att barn kommer till världen, utan för att jag har som dröm att utbilda mig till barnmorska och i framtiden jobba som det. japp, det är mitt mål och mitt drömyrke! That's what I want! :)


Har nu planerat hur mycket som helst nu för veckan, och jag tror detta kommer bli hur bra som helst och att denna veckan kommer gå kanon fort :) hihi.

Nu ska jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn så jag orkar upp imorgon då jag ska till barnmorskan som jag nämde tidigare!
Så godnatt bloggen och på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 11 april 2011 13:49

Jag har fått en mycket bra start på denna vecka! :)
  Fast det finns ju lite negativt också, men jag försöker bortse ifrån det. kanske är lika bäst så antar jag!


Älsklingen åkte inatt vid halv 3,3 tiden någon gång. Usch, jag tycker det är lika jobbigt varje gång! men han är otroligt duktig som faktiskt åker iväg och jobbar, och jag blir stolt över honom! ♥   !!


Vaknade vid halv 9 imorse, och hoppade upp ur sängen som ett skott och tänkte att shiet nu har jag försovit mig, men icke! jag vet inte alls vad jag tänkte på, men upp kom jag ju i alla fall ! :) haha!
Så jag satte mig ner och åt lite frukost och lyssnade på lugn musik, en perfekt start på dagen när man ser att det var blå himmel då och några plusgrader!


Efter ett tag så tog jag fram lite skolböcker, och har nu gjort klart 3 uppgifter utav 5 som ska göras klart idag. känns hur bra som helst. :) Så nu är det bara 2 små ynka saker kvar att göra, och dom går fort. hejja mig, och ge mig en klapp på axeln för att jag är bra! (y) hihi.


Har nu suttit och tagit det lugn en liten stund, med en kopp te och bra musik i bakgrunden och försökt planera min vecka! Jag vill att den ska gå så fort som möjligt, träffa så många godingar som möjligt och samtidigt få skolarbetet gjort. Så det känns som om jag har kommit fram till någontin bra! :)


Imorgon ska vi till barnmorskan, mäta, väga och lyssna! :) alltid lika underbart att höra ♥ 'at slå på mitt lilla mirakel!! jag älskar känslan av det, och jag blir tårögd varje gång jag ligger inne hos barnmorskan och får höra det! a, det är obeskrivligt.. :) 
Annars har veckan inte så mycket att erbjuda, men som sagt. ska träffa lite godingar tänkte jag och även hinna med skolan! så ja, vi får se hur planerna spinner vidare!
men nu ska jag ta tag i en uppgift till. så på återseende!
Lots of Love! <3

Av Louise - 10 april 2011 19:46

Idag har varit en mycket tung dag måste jag erkänna! Men vad gör det egentligen? det kommer flera bra dagar. haha!


Tvätten och disken är avklarad. när det var klart så åkte jag och älsklingen iväg och handlade för min vecka, och även så att han kunde få en hujedamig massa matlådor. haha! när vi kom hem så var det bara till att ställa oss och göra mat till honom, 8 matlådor skulle han ha med sig. så nu har han det också! :))


Sedan gick vi in till Elin och Andreas där middagen serverades idag, tack så himla mycket! <3 ni är för underbara! :) ..

Efter middagen hamnade jag i paltkoma, så gick in och fixade lite och sedan slappade på soffan en stund, otroligt skönt.

Älskling åkte iväg med Andreas, då dom skulle hämta A's firmabil. Men när dom kom hem så var det bara till att kliva upp ur soffan igen :) hihi. Hjälpte honom och packa ihop allting som han skulle ha med sig i klädesväg och sängkläder. så nu har han med sig allting sådant också.
nu är ju bara frågan: Hur ska jag klara mig i 8 dagar?

mörkrädd som man är, tråkigt att vara ensam. och enda tills nästa måndag. hjälp mig!!!! :S 


Jag hoppas att det ska gå bra, men det återstår ju och se antar jag. jag har väl lite saker planerade som jag skulle vilja göra . så får se hur det blir med dom? :) haha!


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta av allt stekos ifrån fläsket ur håret och sådär., japp, det behövs! och sedan ska jag mysa sönder älsklingen då han åker inatt :( ..

Så på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 10 april 2011 11:36

Min lördagskväll var helt underbar! Jag bara njöt och myste sönder älsklingen för fulla muggar! hade ni en lika trevlig lördagskväll? :)


Det hela började med att dagen var lugn, och sedan på eftermiddagen så åkte vi och handlade lite med Elin och Andreas, och sedan hem. Älskling åkte iväg och hämtade bilen som han skulle ha, och jag började med middagen!
När han kom hem så hjälptes vi åt med det sista och sedan åt riktigt god och mysig middag tillsammans! Det är en utav sakerna jag saknar på veckorna nu när han är borta, men det blir ju lite extra mysigt på helgerna när han kommer hem! :)


Efter middagen så tände vi lite ljus, tog med oss påskmusten och godiset och förflyttade oss till soffan och så var det dags för körslaget! :) . Pappa fick sjunga solo (väckte barndomsminnen, då det var en låt jag hört pappa sjunga mycket när jag var liten!)
Och även att dom gick vidare tills nästa vecka - toppen! :) hejja hejja.. :)..


Sedan blev det en tidig kväll och jag blev lite bortskämd, då älsk låg och sullade mig på ryggen hur länge som helst. tack för det snuttis! :) <3 . hihi..

Sedan somnade jag som den prinsessa jag är! thihi.. :))


Imorse vaknade jag tidigt, och har nu varit uppe på tok för länge redan känns det som, ska hjälpa älskling och packa ihop lite inför hans vecka långt upp i landet, och sedan ska vi fixa i ordning lite matlådor åt honom och sådant. Ska även tvätta undan lite kläder som han kom hem med häromdagen, så jag slipper göra det i veckan! :) lika bra att få det gjort. inte sant? :) haha!

Och senare ikväll blir det middag med Elin och Andreas, då pojkarna ska äta pölsa och vi flickor ska äta fläsk med löksås istället. usch för pölsa :P haha!
Men nu har jag inte tid, så på återseende!!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards