Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise - 8 februari 2010 18:04

Hej hallå sötnosar!

Idag är det måndag, är det inte underbart att det är en ny vecka med nya utmaningar och möjligheter?  jag älskar det i alla fall, för man kan liksom nästan börja om på "nytt"  och denna vecka händer det faktiskt ganska mycket roligt om man säger så! :) så denna vecka har jag en känsla av att den kommer bli great - precis som vilken annan vecka! men dom kan ju inte bli annat med den omgivningen jag har heller! nej nej - jag bara älskar det, och hela mitt liv!


I morse så vaknade jag förvånandsvärt (stava?) tidigt för att inte ha nmågon hund som kommer upp i sängen och nosar och vill ut, eller inte ens ställt någon klockan och även för den delen somnat alldeles för sent eftersom jag inte alls kunde somna igår när jag gick och la mig - väldigt jobbigt!
men det gör ingenting, så jag var uppe vid 11 i morse, pigg som en lärka ju (: haha!


Har inte gjort så mycket idag egentligen, utan tog det lugnt tills klockan var halv 2, då Anna & Gruffe (hunden!) kom hit! :) hihi.

Så vi har spelat lite kort, snackat skit och berättat om bravaderna som har hänt! och även vad jag och robin har bestämd! :D - Och detta kommer bli helt klart bäst någonsin ju!!  ooohja...

Efter lite spelande av kort så bestämde vi oss för att åka upp och handla, sedan så bakade vi en kladdkaka som vi ska ha senare till Familjen annorlunda, men hur gott är inte det liksom?  jo, väldigt gott! :D haha!


Nu ska jag däremot börja med maten, så på återseende sötnosar!
Puss o kärlek i mängder! <3


/Louise!

Av Louise - 7 februari 2010 23:30

Nu har vi kommit hem för en liten stund sedan, och det har hunnits med lite grann ikväll i alla fall..


Kikade ju runt lite förut för att se om det var någonting som föll mig i smaken och det fanns det ju såklart, men vem älskar inte att kika på kläder? haha!

det blev en kofta, underkläder, örhängen och sådär (: väldigt nöjd och till ett bra pris, så ett riktigt kap kan man ju säga! skulle komma om ca 2 veckor, så det låter riktigt bra! :D hihi !


Sedan bar det av till Coop för att handla hårfärg, och olivia hade som vanligt lite svårt att bestämma vad hon skulle ha för färg, men det blev med slingor och sådär till slut... haha, och jag tror att det blev bra med hennes i alla fall.
men mitt däremot, när vi hade sköljt ur det så trodde jag verkligen att jag skulle se förjävlig ut i huvudet, men efter en stund så fönade jag håret och sådär, fixade lite och sådär och det hela slutade med att det blev bra och jag är supernöjd! :D ..


Och så till slut blev det lite mys med chips och skitsnack, och det är alltid lika behövligt och trevligt med den bästa vän man kan ha, Olivia <3

Till slut var jag så himlans trött, så det var dags att åka hemåt.. :)


Hemma nu, ögonen går i kors och jag vet inte riktigt alls vad jag ska ta mig till, så därför hade jag tänkt att bortsa tänderna och sedan krypa ner!
godnatt & sovgott - dröm söta drömmar!

Puss o kärlek!
/Louise!

Av Louise - 7 februari 2010 18:30

Nu sitter jag här igen, har ätit mat och donat lite - jäklar vad gott det var. ursäkta mitt ordspråk, men det var väldigt gott! och jag tycker ju verkligen om sådan mat ju, yummie! :D


Har även badat, passade på att låna hennes badkar då jag inte har ett eget hemma i lillhuset! så vad gör man inte liksom? haha! jag låg där inne i 30 minuter och bara mådde bra, till slut hade jag inte ro att ligga still längre så då var det ju lika bra att kliva upp och gå ut och göra olivia sällskap igen! (: hihi.
just nu sitter hon och nätshoppar lite, och jag tänkte också kika lite på om det kanske var någonting som jag ville ha, så man kan ta det i samma paket! så det ska jag göra alldeles strax, bara hon har bestämt sig om vad hon ska ha! :D


Sedan är det dags at färga håret igen, min utväxt är inte alls rolig just nu! fy det ser riktigt fult ut - så ändring på det verkligen! (: haha. Olivia skulle också fixa sin utväxt! Och förutom det blir det bara en lugn kväll tror jag, vi har ingenting speciellt planerat ännu i alla fall.. haha!

Fick även reda på att hon och stefan åker ner till Norrköping på onsdag, dom ska överraska Git ( hennes låtsasmamma! ) som fyller år, och även hämta lite saker och sådär när dom ändå är nere där, och jag hoppas att dom får det roligt.. och så ska hon få ta med lite norrköping hem tror jag (?) lite luft i alla fall :D hihi.


Men nu ska jag kika runt lite om det kanske är någonting jag ska beställa hem till min lilla garderob och sedan åka iväg för att handla hårfärg!
Så vi hörs sen!
Puss o kärlek !<3


/Louise!

Av Louise - 7 februari 2010 15:30

Efter det lilla inlägget jag skrev igår så var det bara till att hoppa in i duschen och skynda sig lite, då man kanske skulle bli klar i tid denna gång? huh.

Men jag hann, konstigt nog! Frida kom hit vid 6 tiden ungefär och vi började prata om en himlans massa - som vi har missat på den tiden vi inte har träffats nu, och även vad kvällen hade att erbjuda, och då tyckte jag det lät helt kanoners ju! (:


Tog med oss Robin och så åkte vi vidare mot arbete, han släppte av oss efter lite handling på Statiol och sedan åkte han för att lekas med Stucka - lilla nallebjörnen! (:

Och vi gick in för att börja kvällens jobb, började med att hälsa, skriva in sig, byta om och sedan rodda i ordning baren! (:

Klockan blev allt mera allt eftersom tiden gick, och det strömmade in folk till slut - ytterst roligt! och för en gångs skull så stog man på "rätt" sida bardisken, och det är väldigt roligt ska jag tala om för er! Man får sig verkligen ett gott skratt eller två, själv fick man sig ganska många under kvällen men det var det lätt värt. Träffade även på lite folk som man kände igen också, och det är aldrig helt fel! :)

Sedan var det bara att fortstätta det man gjorde. Jag tyckte att det gick väldigt bra sådär första kvällen på ett arbete, jag är väldigt nöjd med min instats under kvällens gång och det sa även dom andra att jag skulle vara! så ja, jag var väldigt duktig.. haha! :D

Efter stängning så var det ju självklart städning och inplockning i kylarna som stod på schemat! Och efter det skulle vi byta om och skriva ut oss, då var klockan 03.30 - men inte åkte vi hem då inte! man blev ju självklart kvar för en massa snack med dom andra också, och det var väldigt trevligt måste jag säga! :) hihi..

Men efter en stund bestämde vi oss för att det kanske var dags att dra sig hemåt? Robin stog utanför och väntade på oss, jag hade ont i fötterna pga att jag "glömt" mina hålfotsinlägg hemma, frida var lite sliten, jag var sprallig och ja vi hade ju liksom 8 mils resa hem, och det tar ju liksom 1 timme ganska precis att ta sig hem till dörren därifrån, så vi begav oss hemåt i alla fall..


Tog varsin ciggis, så fort vi satte oss i bilen, då det är totalt rökförbud under arbetstid! :p haha..  Men efter den där, så sov Frida i baksätet :) haha.. 
Men jag däremot kunde inte somna, sedan så ville jag hålla Robin sällskap också, för han såg väldigt trött ut! så jag pinade mig dom sista 3 milen bara för att inte somna! (: - snälla jag!

Väl hemma, kom hem vid 5 tiden ungefär, eller ganska precis kvart i.. och jag somnade som en stock verkligen! var så himlans skönt att lägga sig i sängen! :) haha!


I morse så vaknade jag av att glenn ringde och vill ha hämtning, och jag skulle bara piggna till, hämtade upp honom och hem igen. Hann precis komma innanför dörren så ringer det - jo Olivia såklart <3 , hon sa att Robin var tvungen att komma för att spela innebandy, dom var nämligen bara 4 stycken :) Så han hoppade verkligen upp ur sängen och gjorde sig i ordning, jag har då aldrig sett någon klä på sig sådär snabbt bara för att åka och spela innebandy liksom, men det var väldigt roligt!

Väl nere på giganten så hade även Micke Widen anlänt, så nu hade dom 1 avbytare när robin kom! Och det hela slutade med att dom vann med 10-4 , duktigt pojkar! <3


Åkte hem till färila, skjutsade ner glenn till tåget, till delins och handla och då får jag ett samtal av glenn att jag skulle åka till järvsö och hämta honom för att han inte får åka längre! vad är det för skitsnack, så fick åka dit fram & tillbaka bara för det strulet med kortet liksom, sedan runt hela jääävla ljusdal och leta pappa också! jag var måttligt irriterad, inte svara i telefonen, och sådär!

hittade till slut honom i alla fall, och då var jag väldigt arg! fy fan säger jag bara! - du vet vad jag menar!!!!!


Sen åkte vi ( jag och olivia ) hem till henne igen i alla fall, och nu står hon i köket och ska laga lite mat, det blir thailändsk mat idag, man kan kalla det " 3 små rätter " ungefär. Tror det kommer bli riktigt gott! men jag ska hjälpa till nu, så hörs senare!

Puss o kärlek! <3


/Louise!

Av Louise - 6 februari 2010 17:27

Nu har jag vilat en stund, men det blev dock inte så himlans länge som jag hade hoppats på faktiskt! haha! jag somnade vid halv 4 fyra ungefär, och det var bestämt att Robin skulle väcka mig vid halv 6 tiden så jag hann  med att duscha och göra mig i ordning! (: hihi..
men nu är det så att volymen på tv'n var lite för hög, och han började stöka runt i köket med disken så jag vaknade ju självklart vid kvart i 5.. Så har nu varit vaken i 45 minuter snart, och jag känner mig lite piggare! men det är ju bara stå ut, eller hur? haha.


Just nu sitter jag här med en ansiktsmask och ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för att åka vidare!

så jag har ju egentligen inte alls tid med det här!


Nu måste jag rusa, så jag hinner - måste köpa ciggisar också ju! shiet, nu blev det jobbigt.. haha!
Nås på mobilen hela kvällen i alla fall.. så hörs vi <3


Puss o kärlek! <3


/Louise!



P.s  :   Det är kul att jag är ett hett samtalsämne i ditt liv, men bara så att du vet - du kommer aldrig vara ens i närheten av att pratas om i mitt liv.. Deal with it and go on with your self and the life you have now?

Av Louise - 6 februari 2010 14:55

Hejsan hoppsan!

är det inte ett sådant där härligt vinterväder ute idag?  2 minusgrader, solen skiner och det är bara underbart att vara ute en sådan här dag! (: ..


Men det blev ingen uppdatering igår efter att jag hade myst, och vi hade varit ute på en lång kvällspromenad på ca 45 minuter, det var så himlans mycisgt att bara vara ute och gå igår kväll verkligen, hihi..


Men nu på morgonen var ju ute och gick med vovven i 30 minuter, och så ringde jag till Olivia på vägen också, för hon hade ringt mig vid 2 tiden inatt när hon hade gått ut ifrån krogen, haha! Och självklart fick hon ju skvallra lite om vad som hade hänt och vilka som var ute igår och sådär, alltid lika roligt att höra faktiskt! för man blir alltid lika förvånad om hur folk beter sig när dom är ute och har fått lite alkohol i kroppen - sjukt kul att vissa inte ens tänker! but that is not my problem! haha...


Efter att jag hade pratat med henne, rastat hunden, gett honom morgonmaten efter det, så tog det bara en liten stund innan svärmor och nutte kom hit, dom skulle nämligen hit till Färila och hämta en kamin som dom hade beställt för ett tag sedan!

Och när dom ändå var här, så passade vi på att bjuda på lite mat. det blev liksom en väldigt tidig lunch/middag , så innan jobbet ikväll så blir det bara någonting enkel - en tallrik yoghurt och en macka och sådär så jag står mig under kvällen bara! (: haha!

Nu har dom åkt för en liten stund sedan, och mamma har varit här en sväng och lämnat av lite papper som skulle in till pappa.. Så det blev en snabb kram med henne också såklart, och så fick jag tillbaka mina jeans som hon har varit snäll och lagat åt mig, tack snälla mammsen <3


Så nu har alla åkt, och vovven fick följa med svärmor & nutte tillbaka til edsbyn, efter att ha varit här i en vecka ganska precis! (: eftersom vi hämtade honom förra lördagen när jag kom hem ifrån Stockholm! :D  Men det har varit en väldigt mysig vecka ju! - underbart!  och att han är så himlans söt gör ju inte saken värre om man säger så. haha!


Nu ska jag ta och vila en stund så jag orkar med kvällen/natten med jobb och sådär i grann kommunen liksom, kan ju bli lite jobbigt att vara vaken när jag är van nu att gå och sova vid 11, halv 12 tiden hela veckan. Så jag tror det kommer sitta fint med lite vila nu.

Så vi hörs någonting senare helt enkelt, så sover jag en sväng på soffan!
puss så länge <3


/Louise!

Av Louise - 5 februari 2010 23:24

Hej alla där ute (: mår ni bra såhär en fredagkväll som denna?

det kan jag säga att jag gör verkligen, helt otroligt faktiskt.


Förlåt att jag inte bloggade någonting tidigare innan jag åkte ut till skogen och mamma, men jag hann inte riktigt med det för det hela slutade med att jag blev rätt så stressad konstig nog (?). jag har en förmåga att alltid göra mig i ordning eller sådär lite för sent, så jag får stressa eller dom andra vänta på mig. konstigt tycker jag! haha.


Men vi åkte till mamma vid halv 4 tiden ungefär, och så kom vi dit - maten stod på bordet och det var tacos som stod på menyn, riktigt gott ju! (: det är sådan mat som man inte riktigt tröttnar på, någon annan som känner som jag på den punkten? haha

och efter middagen så blev vi sittandes vid bordet en stund, sedan så spelade jag buzz (stava?) med pojkarna, riktigt roligt faktiskt. jag har ju bara spelat det en gång tidigare tror jag, och det var väldigt länge sedan! men det var roligt, och pojkarna fick förklara för mig typ hela tiden hur man skulle göra! men dom är ju så himlans söta, så det gick bra till slut, jag kom ju inte sist i alla fall. och jag vann över Oskar (den äldsta) och han blev lite småsur för det, för han kan ju inte förlora mot en tjej. så då skulle han spela igen, men ett helt annat spel och det gick inte så himlans bra för min del om jag ska erkänna det, haha!

När klockan började närma sig 8 så kikade vi på Let's dance, och pojkarna tjaffsade om vem som skulle sitta bredvid och vilken sida dom skulle sitta på och sådär! det blev knepigt en stund eftersom dom är 3 stycken...  Men dom är ju så söta, så det gjorde ingenting.


När programmet var slut, så gick jag ut i köket och pratade med mammsen en sväng, och så efter det så begav vi oss hemåt igen!
jag har verkligen haft en kanonbra kväll! God mat, myspys, playstation/wii, tv'n & ytterst bra sällskap! det kan ju nästan inte bli bättre?


Jag hoppas att ni andra också har haft en bra fredagkväll, för min har varit underbar verkligen.. hihi...

Så nu väntar det lite mys i soffan och så får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda, jag börjar faktiskt bli lite småtrötter! (: hihi!
men det är ju sådant som märks..
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 5 februari 2010 13:44

Jag är piggare, jag är fräschare och jag är på toppen humör, detta kan ju inte bli bättre!

Jag var ju som sagt lite trött i morse och sådär, men det gick över när jag började ta mig i kragen och fixade disken och sedan tog mig en väldigt låååång dusch, varmvattnet hann till och med ta slut! otroligt skönt var det i alla fall. Nu har jag noppat ögonbrynen också, och bara det gör ju att man känner sig 10 gånger fräschare liksom. Helt underbart ju!


Har precis pratat med mammsen, och jag skulle ta med mig ett usb minne (?) huh, dom skulle fixa någnting med Pelles dator i alla fall, men det gör ingenting. hihi!

Nu hade jag väl tänkt att jag ska gå och hämta tvätten och vika undan det som är kvar där inne, och ja, bara vara lite duktig helt enkelt! (: ååh, ibland blir jag ju till och med stolt över mig själv ju! Mycket bra Louise! :D


Så det ska jag göra nu, eller snart! ska föna håret först!
Vi hörs sen, Pussis! <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards