Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Louise - 20 februari 2010 18:37

Nu har jag ätit middag, gjort mig i ordning och nu ska jag åka och hämta micke åkerlund och dom andra! sedan är det dags för lite partaj (:
Ikväll går vi definitivt all in, så in i dimman gott folk. ses där? ;D


Nej, nu måste jag skynda vi hörs imorgon istället! :D
PUSS & KÄRLEK!
ha en bra lördag kväll :)

Av Louise - 20 februari 2010 13:32

Förlåt, förlåt & yttligare förlåt... det blev ingen uppdatering igår, och det var ju absolut inte meningen! jag hade tänkt att blogga lite, men jag hann inte då det kom upp en massa andra saker :) 


Jag hjälpte ju till med maten, och var även duktg och diskade - ja jag är duktig även hos mina kompisar! hihi.. (A)! Och så kom stefan hem i alla fall, och sa att han hade innebandy match klockan 7 på giganten, så vi hann inte äta! :P

så vi träffade upp mikael åkerlund, åkte på giganten, kikade innebandy ( tyvärr förlust för pojkarna! ) och sedan hem till olivia igen!
då käkade vi lite, och sedan var det meningen att vi skulle åka till Peter fransen och kik på hockeyn ( sverige-vitryssland ) , Olivia åkte tidigare! men ja och pojkarna kom inte iväg förrän det hade gått typ 10 minuter av första period eller sådär :) hihi..


Åkte till peter, kikade på hockeyn, och även att Anna Haag tog silver :) hihi, sedan efter ett bra tag, när klockan började närma sig 12 ungefär så åkte vi tillbaka mot ljusdal! :)   Stefan blev ju självklart lite leksugen, så sladda runt lite här och där och bara flumma! träffade även storebror ute en sväng - alltid lika trevligt (: <3 hih .. sedan hem efter ett tag, och jag somnade i stort sett på en gång - så himlans trött verkligen! :D haha!


I morse sulle jag köra ner glenn, och robin skulle ha följt med.. men han sa åt mig att stanna hemma och sova lite till, så han var snäll och körde ner glenn åt mig! tack älskling ! <3 så jag vaknade igen vid halv 1 ungefär, och det var verkligen skönt att få sova ut.

Har ganska precis för en liten stund sedan ätit en liiiiiten frukost, fick inte i mig så mycket mer. och ska snart hoppa in i duschen så jag vaknar lite till . kan ju vara en bra sak kanske ?
Sedan är det bara tagga inför ikväll, då det blir utgång med några av dom bästa! :D helt underbart,   -  That tonight's gonna be a good night!!

Så det är bara tagga på, och hoppas på det absolut bästa! :D haha


Nej, nu ska jag ta mig i kragen och göra någonting åt det :D hihi !
Puss o kärlek <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards