Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Louise - 17 februari 2010 23:09

Jag är en duktig flicka, men det borde ni alla veta vid det här laget. eller hur? (: haha!


Jag har diskat efter mig, duschat, gjort rent ugnen och spisen och torkat av bänken i köket och gjort det alldeles kliniskt rent där inne :) super fint ju, jag tycker om mitt "lilla" kök, där trivs jag! :D


jag har fått 2 komentarer ang inlägget: "Barnvagnar - håll åt sidan! "


Frida - helt rätt, jag håller totalt med dig! därflr jag skrev så! inget snack om den saken liksom (: hihi


"Oförstående", eller vad du nu heter? - Jag sa aldrig att du hade trängt dig med vagnen, eller hur?... men sedan är det inte så att jag har pekat ut någon eller några över huvudtaget! det är faktiskt så att många, INTE alla med barnvagn tränger sig före och tror att dom kan komma före bara pga det, och det var det som irriterade mig. ja, även jag vet att det är rätt krångligt ibland att ta sig fram med barnvagn. så det var inte det jag hängde upp mig på! utan allting annat. får man förresten fråga vem du är? eftersom du inte skrev något namn, utan "oförstående" ?? Ödmjuk förresten, det är någonting jag kan. bara jag vill *småler*!


Nog om det, nu har jag svarat på det i alla fall, och fått mitt sagt ang den punkten. Har nyss pratat med hjärtat, och han är alldeles strax på väg hem! vilket innebär att jag får sällskap inatt - och det är inte helt fel.. jag hatar verkligen att sova själv! :( , men det tycker väl ingen om egentligen, huh?


Nu ska jag vila lite till på soffan och sådär, och hoppas på att min alvedon hjälper alldeles strax! och sedan invänta älsklingen! vi hörs imorgon istället!

så säger godnatt redan nu.
Puss o kärlek <3

Av Louise - 17 februari 2010 21:46

hejsan, alltid lika roligt att se att det är så himlans många som är hit och läser dagligen! det gör det roligt att berätta vad man har gjort liksom (: haha!

min dag idag har varit bra, mycket bra! jag har träffat bästaste Olivia, underbart. och det känns verkligen som om det var en evighet sedan - ändring bajbii? (:


Åkte ju som sagt ner på ljusdal i morse, och jag var på väg att krocka med en timmerbil - INTE KUL! :s lite smått läskigt där en stund faktiskt, började svettas, och hade helt plötsligt på 2 sekunder mitt hjärta i halsgropen och det pumpades adrenalin som aldrig förr kan jag säga! verkligen jätte äckligt.. Uscha!

väl nere på ljusdal så åkte jag hem till olivia, som i stort sett precis klivit upp ur badkaret och fått på sig kläder! :) och stefan stod och log för hans nya tv - han är verkligen nöjd med sitt köp av den! hihi. så nu är han exalterad en stund framöver! ^^, ...

Efter en liten stund så begav vi oss ut på ljusdal, och vi hade ju några stopp på vägen om man säger så! men det har varit en väldigt fullspeckad dag, med en massa flum, skratt och tok - precis sådär som det ska vara med sin bästaste vän! <3      .            tack hjärtat! jag älskar dig..


När vi hade gjort allting som vi skulle göra, så åkte vi hem till henne igen! och där fick vi se en väldigt trevlig syn. Stefan höll på att dammsuga för fullt, han är duktig han! :) hihi..  Jag blev väldigt hängig och tror att jag håller på att dra på mig någonting som jag absolut inte har lust med! jag sitter här och är fortfarande hängig! :S väldigt jobbigt, men jag har lovat olivia att inte bli sjuk! så jag ska verkligen försöka! :P  eftersom jag inte heller har någon större lust att ligga deckad hemma liksom. så det så!


Så min dag efter att jag kom hem, vid kvart i 5 tiden har jag spenderat på soffan! halvsovandes ungefär. väldigt tråkigt! men jag är så himla, jag känner mig bakis, och det är inte direkt roligt faktiskt.
sitter just för tillfället och kikar på " The Real Housewives of New Jersey " - vilket progam egentligen. det är sjukt, och hur kan vuxna människor bete sig sådär? jag har ingen aning! jag har bara ett passande ord;   PATETISKT!!

 
Har fått reda på att älsklingen kommer hem ikväll/inatt efter att han har slutat jobba! och det gör mig på lite bättre humör nu när jag mår såhär! :) ska bli väldigt roligt. och eftersom han skulle komma hem, så blev jag ju tvungen att laga lite mat tidigare så han får en matlåda imorgon! ja jag vet att jag är snäll (A) hihi. men vad gör man inte för den man älskar? - jo, allt ! <3


nu ska jag sluta babbla här, ta mig en alvedon och sedan diska lite efter mig :) hihi. Så på återseende!

Puss o kärlek <3

Av Louise - 17 februari 2010 19:56

Jag har tänkt på en sak ett tag nu, och tänkte därför fråga om eran åsikt om detta! (:


När man är ute, spelar egentligen ingen roll vart man är: - Ljusdal, Bollnäs, Gävle, Sthlm ja you name it!  Men tamefan överallt så tror alla att dom har "förtur" överallt bara dom har en barnvagn liksom! spelar ingen roll om den är tom, eller om det ligger ett litet sött knyte där i.. utan dom går bara, eller tränger sig före! det slår aldrig fel... ingen annan som tycker som jag? det är skit jobbigt enligt mitt eget tycke!! SHIET.. bara för att ni går med en barnvagn eller sådär så spelar det ingen roll, ni får stå i kö precis som alla andra, ni får liksom vänta på eran tur! det kan väl inte vara så himlans svårt?


det är i alla fall någonting jag irriterar mig på. inte alls roligt.. om ni inte kan acceptera detta, så håll er inne då?!  hur gjorde ni innan ni fick barn eller barnbarn som ni går runt med i vagnarna?  trängde ni er, och gick före då också?

- nej tänkte väl inte det! shiet.. jag lovar, det är inte bara mig ni irriterar!


Visst, jag tycker att barnvagnar och småbarn är väldigt gulliga! inget snack om den saken absolut inte.. men det är bara det att man inte har förtur bara för att man har en sådan. nej nej!


TÄNK PÅ DET!!

/Louise!

Av Louise - 17 februari 2010 11:10

Godmorgon!


jag blev väckt av Olicia klockan 10 i morse, då hon sa att jag skulle fälja med henne på en himlans massa! då hon ska fixa lite på ljusdal som det lät, och det är klart man ställer upp. jag har ju liksom ingen lust att sitta alldeles ensam hemma inte, så ska alldeles strax göra mig i ordning (: hihi.


Det var lite svårt att somna igår faktiskt, men det fungerade när klockan började närma sig 3! så skärpning nu Louise, det här fungerar ju inte, får inte vända på dygnenen nu - när dom för en gångs skulle har varit åt rätt håll en stund (: haha!


Vad ska ni göra idag då? någonting roligt... hihi..
jag hoppas det i alla fall, för det är ju liksom inte kul att bara sitta hemma! det har jag märkt i alla fall.. :) Men nog om det, nu har jag inte tid med det här! :)

Ska göra mig i ordning, sedan åka ner till ljusdal. och göra "stan" osäker yttligare en dag.. På återseende senare!
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards