Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Louise - 18 februari 2010 22:43

Godkväll sötnosar!
Har ni haft en bra torsdag? det har verkligen jag haft... även fast jag inte har gjort speciellt mycket än och varit hemma och pysslat här, och tagit hand om mig själv så mår jag verkligen kanoners bra! (:


Idag har jag tvättat all tvätt som älsklingen kom hem med igår, och även min arbetsskjorta - den måste ju vara ren tills nästa helg då jag jobbar både fredag och lördag. denna helg är jag dock ledig, väldigt skönt faktiskt! men ändå lite tråkigt, eftersom jag verkligen tycker om att jobba ju! men nya tag nästa helg helt enkelt. även att jag har sökt ett nytt jobb, så nu håller jag tummarna (a)! haha..


Annars har jag väl inte gjort så mycket mer idag, jag har ätit ostsnitzel ( stava? ) idag, får ju passa på när robin inte ska ha! hihi. men det var väldigt länge sedan, och oj så gott det var (: hihi..

Annars har det väl egentligen inte hänt så mycket mer än det faktiskt, bara suttit i soffan och kikat runt på tv'n & datorn, har även hunnit med en "liten" powernap sådär på 1½ timme, men sedan ringde mamma och väckte mig . så pratade med henne också! får träffa henne imorgon, och det gör mig lycklig! :D JAG ÄLSKAR DIG! <3


Andre - ja, visst är jag? tack så hemskt mycket :) hih


Imorgon har jag även lite andra planer, och det är med Olivia - bästaste vännen såklart! :)  vi ska åka till grannkommunen och göra den lite osäker, med en massa bus och skratt! det kommer bli underbart.. hoppas bara att vi hittar det vi letar efter, så jag håller tumme för det.. för jag skulle verkligen behöva det faktiskt (: hihi..


Nej, nu ska jag ta mig en dusch, och sedan invänta älsklingen som kommer någon gång vid 1 inatt också.. :) underbart! så vi hörs någonting sen:D
Puss o kärlek <3

Av Louise - 18 februari 2010 13:36

En ny dag - och jag undrar vad denna torsdag har att erbjuda! (:


Igår kom hjärtat hem, och gissa om jag blev glad :D hihi, jag hade hunnit somna när han kom hem kl 1, men han väckte mig och vips så var jag klarvaken! :D hihi, stackarn fick inte sova för jag skulle kramas! :)  underbart att slippa sova ensam och ha någon att bara vakna bredvid, precis som det ska vara! jag är lycklig! (:

I morse så ringde klockan vid halv 12, och jag klev upp med honom för att hjälpa till snäll som jag är! (:  Fixade matlådan och donade lite, och han var snäll och åkte och handla till mig så att jag skulle slippa göra det - tack älskling! :)

Och för en timme sedan så åkte han iväg för yttligare en kväll med arbete, han är så duktig! :)  och jag fick även reda på att han kommer hem även inatt, och det gör mig väldigt glad! :D  jag slipper vara ensam inatt också! ^^


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom att tvätta lite, då han kom hem med en massa tvätt ( mindre snällt faktiskt! haha) och sedan även vika all tvätt som jag tvättade för ett tag sedan! annars har jag ingen som helst aning, vi får helt enkelt se vad denna dag har att erbjuda. någonting finns det alltid...


Men nu ska jag sluta babbla, så på återseende!
Puss o kärlek
/louise!

Ovido - Quiz & Flashcards