Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Louise - 7 februari 2010 23:30

Nu har vi kommit hem för en liten stund sedan, och det har hunnits med lite grann ikväll i alla fall..


Kikade ju runt lite förut för att se om det var någonting som föll mig i smaken och det fanns det ju såklart, men vem älskar inte att kika på kläder? haha!

det blev en kofta, underkläder, örhängen och sådär (: väldigt nöjd och till ett bra pris, så ett riktigt kap kan man ju säga! skulle komma om ca 2 veckor, så det låter riktigt bra! :D hihi !


Sedan bar det av till Coop för att handla hårfärg, och olivia hade som vanligt lite svårt att bestämma vad hon skulle ha för färg, men det blev med slingor och sådär till slut... haha, och jag tror att det blev bra med hennes i alla fall.
men mitt däremot, när vi hade sköljt ur det så trodde jag verkligen att jag skulle se förjävlig ut i huvudet, men efter en stund så fönade jag håret och sådär, fixade lite och sådär och det hela slutade med att det blev bra och jag är supernöjd! :D ..


Och så till slut blev det lite mys med chips och skitsnack, och det är alltid lika behövligt och trevligt med den bästa vän man kan ha, Olivia <3

Till slut var jag så himlans trött, så det var dags att åka hemåt.. :)


Hemma nu, ögonen går i kors och jag vet inte riktigt alls vad jag ska ta mig till, så därför hade jag tänkt att bortsa tänderna och sedan krypa ner!
godnatt & sovgott - dröm söta drömmar!

Puss o kärlek!
/Louise!

Av Louise - 7 februari 2010 18:30

Nu sitter jag här igen, har ätit mat och donat lite - jäklar vad gott det var. ursäkta mitt ordspråk, men det var väldigt gott! och jag tycker ju verkligen om sådan mat ju, yummie! :D


Har även badat, passade på att låna hennes badkar då jag inte har ett eget hemma i lillhuset! så vad gör man inte liksom? haha! jag låg där inne i 30 minuter och bara mådde bra, till slut hade jag inte ro att ligga still längre så då var det ju lika bra att kliva upp och gå ut och göra olivia sällskap igen! (: hihi.
just nu sitter hon och nätshoppar lite, och jag tänkte också kika lite på om det kanske var någonting som jag ville ha, så man kan ta det i samma paket! så det ska jag göra alldeles strax, bara hon har bestämt sig om vad hon ska ha! :D


Sedan är det dags at färga håret igen, min utväxt är inte alls rolig just nu! fy det ser riktigt fult ut - så ändring på det verkligen! (: haha. Olivia skulle också fixa sin utväxt! Och förutom det blir det bara en lugn kväll tror jag, vi har ingenting speciellt planerat ännu i alla fall.. haha!

Fick även reda på att hon och stefan åker ner till Norrköping på onsdag, dom ska överraska Git ( hennes låtsasmamma! ) som fyller år, och även hämta lite saker och sådär när dom ändå är nere där, och jag hoppas att dom får det roligt.. och så ska hon få ta med lite norrköping hem tror jag (?) lite luft i alla fall :D hihi.


Men nu ska jag kika runt lite om det kanske är någonting jag ska beställa hem till min lilla garderob och sedan åka iväg för att handla hårfärg!
Så vi hörs sen!
Puss o kärlek !<3


/Louise!

Av Louise - 7 februari 2010 15:30

Efter det lilla inlägget jag skrev igår så var det bara till att hoppa in i duschen och skynda sig lite, då man kanske skulle bli klar i tid denna gång? huh.

Men jag hann, konstigt nog! Frida kom hit vid 6 tiden ungefär och vi började prata om en himlans massa - som vi har missat på den tiden vi inte har träffats nu, och även vad kvällen hade att erbjuda, och då tyckte jag det lät helt kanoners ju! (:


Tog med oss Robin och så åkte vi vidare mot arbete, han släppte av oss efter lite handling på Statiol och sedan åkte han för att lekas med Stucka - lilla nallebjörnen! (:

Och vi gick in för att börja kvällens jobb, började med att hälsa, skriva in sig, byta om och sedan rodda i ordning baren! (:

Klockan blev allt mera allt eftersom tiden gick, och det strömmade in folk till slut - ytterst roligt! och för en gångs skull så stog man på "rätt" sida bardisken, och det är väldigt roligt ska jag tala om för er! Man får sig verkligen ett gott skratt eller två, själv fick man sig ganska många under kvällen men det var det lätt värt. Träffade även på lite folk som man kände igen också, och det är aldrig helt fel! :)

Sedan var det bara att fortstätta det man gjorde. Jag tyckte att det gick väldigt bra sådär första kvällen på ett arbete, jag är väldigt nöjd med min instats under kvällens gång och det sa även dom andra att jag skulle vara! så ja, jag var väldigt duktig.. haha! :D

Efter stängning så var det ju självklart städning och inplockning i kylarna som stod på schemat! Och efter det skulle vi byta om och skriva ut oss, då var klockan 03.30 - men inte åkte vi hem då inte! man blev ju självklart kvar för en massa snack med dom andra också, och det var väldigt trevligt måste jag säga! :) hihi..

Men efter en stund bestämde vi oss för att det kanske var dags att dra sig hemåt? Robin stog utanför och väntade på oss, jag hade ont i fötterna pga att jag "glömt" mina hålfotsinlägg hemma, frida var lite sliten, jag var sprallig och ja vi hade ju liksom 8 mils resa hem, och det tar ju liksom 1 timme ganska precis att ta sig hem till dörren därifrån, så vi begav oss hemåt i alla fall..


Tog varsin ciggis, så fort vi satte oss i bilen, då det är totalt rökförbud under arbetstid! :p haha..  Men efter den där, så sov Frida i baksätet :) haha.. 
Men jag däremot kunde inte somna, sedan så ville jag hålla Robin sällskap också, för han såg väldigt trött ut! så jag pinade mig dom sista 3 milen bara för att inte somna! (: - snälla jag!

Väl hemma, kom hem vid 5 tiden ungefär, eller ganska precis kvart i.. och jag somnade som en stock verkligen! var så himlans skönt att lägga sig i sängen! :) haha!


I morse så vaknade jag av att glenn ringde och vill ha hämtning, och jag skulle bara piggna till, hämtade upp honom och hem igen. Hann precis komma innanför dörren så ringer det - jo Olivia såklart <3 , hon sa att Robin var tvungen att komma för att spela innebandy, dom var nämligen bara 4 stycken :) Så han hoppade verkligen upp ur sängen och gjorde sig i ordning, jag har då aldrig sett någon klä på sig sådär snabbt bara för att åka och spela innebandy liksom, men det var väldigt roligt!

Väl nere på giganten så hade även Micke Widen anlänt, så nu hade dom 1 avbytare när robin kom! Och det hela slutade med att dom vann med 10-4 , duktigt pojkar! <3


Åkte hem till färila, skjutsade ner glenn till tåget, till delins och handla och då får jag ett samtal av glenn att jag skulle åka till järvsö och hämta honom för att han inte får åka längre! vad är det för skitsnack, så fick åka dit fram & tillbaka bara för det strulet med kortet liksom, sedan runt hela jääävla ljusdal och leta pappa också! jag var måttligt irriterad, inte svara i telefonen, och sådär!

hittade till slut honom i alla fall, och då var jag väldigt arg! fy fan säger jag bara! - du vet vad jag menar!!!!!


Sen åkte vi ( jag och olivia ) hem till henne igen i alla fall, och nu står hon i köket och ska laga lite mat, det blir thailändsk mat idag, man kan kalla det " 3 små rätter " ungefär. Tror det kommer bli riktigt gott! men jag ska hjälpa till nu, så hörs senare!

Puss o kärlek! <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards