Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Louise - 24 februari 2010 23:01

NU sitter jag här igen, har fått upp lite värme med hjälp av fotbadet och lite egentid! (: haha!


Sitter i pyjamas - så himlans skönt! med mina värmeljus överallt och mitt te i den stooora koppen bredvid! jag har nämligen så himlans ont i halsen, men hoppas att det går över tills jag ska jobba! :D haha. men sådant som märks antar jag? huh.

Sitter även och väntar på älsklingen som nu är på väg hem ifrån Bollnäs! börjar bli lite småtrött, men ska dricka upp mitt te, ta mig en ciggis och ändå vänta uppe! då jag sa att ja skulle hålla mig vaken - sedan måste jag ju även visa en sak :) thihi (A)!


Men jag hade väl egentligen bara tänkt och säga godnatt, och jag vet inte hur det blir med uppdateringen imorgon, då jag har ganska mycket att göra då! men kanske kommer någonting i alla fall.

Men på på återseende imorgon då eventuellt.
godnatt, sovgott och dröm stoort! everything can happen! :)
PUSS o KÄRLEK ! <3

Av Louise - 24 februari 2010 22:12

När jag vaknade i morse, och kollade på telefonen och såg vad det var för datum, det var den 24e februari 2010! och det innbar att det va ett helt år sedan det tragiska hände, ett år sedan jag fick ett sms av Robin att någonting hemskt hade inträffat! Fattade först inte riktigt vad som hade hänt, men insåg senare och blev ledsen! :'(


Lars "Waise" Eriksson - jag hade bara träffat honom ett par enstaka gånger, men insåg ändå vilken underbar människa han var!


Nu såhär 1 år senare, så fick jag ett sms av Robin i morse när han var på väg till jobbet där det stod: - Älskling, det är 1 år sedan Lars dog, och jag saknar honom! :(

Och det förstår jag. det gör vi allihopa! Ljuset är tänt för honom, och tankarna går till honom idag!


VILA I FRID LARS!

Av Louise - 24 februari 2010 20:39

God afton, eller vad ska man säga? (:

Det blev en väldigt sen middag ikväll, så har ätit klart för bara en liten stund sedan och sitter nu och väntar på ett sms! se om det blev nå eller inte? haha.. jag vet inte ritkigt vad jag ska hålla tummarna för! men allt är lika roligt faktiskt.


Men jag har inte alls haft någon matlust idag, har bara varit lite däven på soffan i stort sett hela dagen! men vid 7 så ringde hjärtat, och sa att jag var ju tvungen att göra någon mat. för jag måste äta, och även att han måste ha matlåda tills imorgon! kanske är bra ändå? så jag har i alla fall varit duktig och fixat allting sådant nu, gjort i ordning en matlåda, diskat och plockat undan och fräschat till i köket igen! så duktig kan jag vara om jag bara vill. haha! (:


Fick även ett samtal tidigare, och jag ska jobba imorgon med start klockan 17, men vet dock inte när jag slutar! men det gör ingenting.. pengarna bara rullar in på kontot nu känns det som :) hehe!
så imorgon;
- Möte 10.30

- Arbetsförmedlingen 13.30

- Jobba, 17.00 - ?


Så imorgon har jag inte så mycket tid till någonting känns det som! haha! hoppas bara att jag hinner hem och äta någonting innan jag ska börja jobba? hihi..
jag måste bara säga att det är skönt att komma igång och ha jobbat lite, inte för att det är så himlans mycket just för tillfället, men det är ändå lite! och det känns verkligen hur skönt som helst! och eftersom det har löst sig för Robin också så känns det ännu bättre! jag är verkligen glad för hans skull ju. han är så glad numera - det syns verkligen på honom faktiskt!


Nu ska jag sätta mig med ett fotbad, eftersom mina fötter är som 2 stycken isbitar känns det som! så lite fotbad kanske mjukar upp och gör så att jag får tillbaka lite värme och blodcirkulation? ja, vem vet! det är ju värt ett försök i alla fall, och även att det är skönt! så det är ju verkligen ett plus om man säger det så! :D
Men på återseende i alla fall godingar! :D
Puss o kärlek <3

Av Louise - 24 februari 2010 12:57

Hej hopp!


Nu har jag varit vaken väldigt länge känns det som, eller ja jag klev upp för en liten stund sedan bara! ;P ha! men jag har somnat till och från sedan klockan 8 i morse, och så även att Pappa ringde och väkte mig starx innan 10 också! för att säga att kusin vitamin Christian har fått sitt andra barn igår.. en liten dotter vid namn Emilia! (: men det visste jag redan om sörru! ;D haha!


Så somnade om, men vaknade när älskling klev upp igen! åh, detta är jobbigt. jag har jätte mycket problem med att sova nu för tiden, varför är det så? "/

Och så tänkte jag somna om, men inte då! då behövde han starthjälp för att han inte fick igång sin bil.. så det var ju bara att klä på sig lite, och sedan hjälpa till lite (: haha!


Så just för tillfället sitter jag här, och gör inte så mkt! är mest sliten i kroppen känns det som. och jag ska väl alldeles strax ta och äta lite lunch, och sedan ta mig en varm dusch då jag fryser som bara den :( .

Så vi hörs senare!
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards