Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Louise - 21 februari 2010 21:22

Hemma för ett bra tag sedan!
var ner och hämtade plånboken och bilen, hihi! och när man kommer upp så möts man av stefan i bara kalsonger.. dom hade int ekommit mycket länge än så idag! haha, och olivia låg inne i sängen under täcket! :) haha, lite bakis idag kanske? :P

men men, jag hämtade det, gav stefan pengar och sedan åkte jag hem!

frös som bara den, då det är väldigt kallt ute igen :( , så tok en lååång varm dusch! verkligen jätte skönt och sitter nu i soffan med popcorn skålen i högsta hugg, tända ljus och Wallander & en brasa i bakgrunden! .. life is great, om ni inte visste det innan menar jag ;D haha!


Nej, nu ska jag sluta babbla, vi hörs helt enkelt någonting imorgon istället! för ska snart mysa ner mig i sängen istället :)
Godnatt. Puss o kärlek ! <3

Av Louise - 21 februari 2010 18:27

Jag är verkligen dötrött idag, eller det kanske inte är trötthet? haha, ja jag är väldigt sliten om inte annat (: men det är ju sådant som man får leva med har jag lärt mig..


jag har fortfarande inte kommit till någon matlagning, jag har lagt ut lite bilder på bdb & fb... men inte riktigt alla - men ni får klara er med dom där så länge! så kommer det flera sedan när jag har lite mer tid och ork till det helt enkelt :) Sedan har jag även tvättat lite idag, det är en sådan där bra bakis sysselsättning, haha! men alltid så brukar jag få städmani och sådana saker när jag har druckit dagen innan, och fråga mig inte varför! för det har jag faktiskt inget riktigt bra svar på (a) haha..
men ingen utav är som sagt hungriga nu, och orkar därför inte laga mat riktigt ännu! så får se vad det blir ikväll, någonting måste jag ju äta! ;p annars mår inte min kropp så himlans bra! :)


Nu ska jag hänga den andra och sista maskinen med tvätt, sedan åka ner till Olivia och Stefan och hämta min plånboken och bilen :D hihi, så jag har någonting att åka runt i när älsklingen åter igen ska iväg och jobba i veckan! :) hihi..


- Ibland är det faktiskt tillåtet och bara släppa ut allting, och bara skratta och le med hela ansiktet en stund, precis det jag hade tänkt och göra också! :) haha! lovely.


Nej, så på återseende! vi hörs garanterat någonting senare!
Puss o kärlek <3


- It kills me that you are that curious!
I will keep on smiling untill the day I die, so keep it up and I will die like a happy women! :)

Av Louise - 21 februari 2010 16:16

Halloj!
överlevde ni lördagskvällen?  det gjorde jag, nästan! :P haha!

verkligen en grym kväll, och är otroligt glad efter kvällen! helt otroligt..
mina vänner är ju helt klart dom absolut bästa, jag kan skatta mig lycklig for the rest of mys life - jag älskar er allihopa! ni är underbara!

Det hela började med att jag och älsk åkte hemifrån, skulle hämta upp micke och dom, men dom var redan hemma hos olivia, så hämtade upp emelie i gamla stan sedan hem till olivia och stefan - och bara starta! :) hihi

det blev lite ölspel, våghals 2, och en massa annat tok. skrattade som aldrig förr och hade det allmänt roligt!! jag tror inte jag kan säga tack nog <3


Sedan vid 11, halv 12 så blev det jvgs som gällde! vi drog oss mot krogen och där inne var det också kanoners! :) Åkerlund & älsk pussas, och bara en massa tok, även att båda hade en bra komentar! :) men det behåller jag helt enkelt för mig själv! ^^ underbart!  Olivia gick hem tidigt, för hon mådde tydligen inge bra :P stackarn! Emelie hittade några stockholmare, så jag, micke w & älsk gick runt och kikade lite på allt folk, och bara flummade oss vi också! även att micke försökte få robin att dansa, men det gick ju faktiskt inte så himlans bra!
förresten, någon annan än jag som tyckte att det var iiiiiskallt ute igår? det var ju verkligen olidligt att vara ute, det gick inte! så det blev inte många ciggisar igår inte :p haha !


men vi även vi 3 tröttnade och gick ut från krogen vid halv 2, jag kände att jag hade fått i mig lite för mycket, och pojkarna började tröttna! så gick och pussade lite på Emelie innan jag åkte hem, och sedan gick jag ut till Storebror som skulle hämta och skjutsa hem oss, tack så mycket för det <3

väl hemma, så slocknade jag efter bara en liten, liten stund i sängen! och väldigt skönt! :D vaknade i morse av ett sms :) hihi, och det gjorde verkligen min dag! :D underbart verkligen.. haha!


Såhär, nu på morgonen och sådär på förmiddagen, så har jag inte gjort någonting! pratat en massa i telefonen, ätit nudlar, planerat lite av morgondagen,  och även varit "lite" bakis.. haha!


men nu vet ni i alla fall lite om min lördagskväll, och jag överlevde nätt och jämt i alla fall. alla skratt attacker tog ju nästan kål på mig! pojkarna är ju helt underbara! <3  Men nu ska jag ta tag i mig själv, och alldeles strax försöka laga lite mat (?) så på återseende!
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards