Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Louise - 5 februari 2010 23:24

Hej alla där ute (: mår ni bra såhär en fredagkväll som denna?

det kan jag säga att jag gör verkligen, helt otroligt faktiskt.


Förlåt att jag inte bloggade någonting tidigare innan jag åkte ut till skogen och mamma, men jag hann inte riktigt med det för det hela slutade med att jag blev rätt så stressad konstig nog (?). jag har en förmåga att alltid göra mig i ordning eller sådär lite för sent, så jag får stressa eller dom andra vänta på mig. konstigt tycker jag! haha.


Men vi åkte till mamma vid halv 4 tiden ungefär, och så kom vi dit - maten stod på bordet och det var tacos som stod på menyn, riktigt gott ju! (: det är sådan mat som man inte riktigt tröttnar på, någon annan som känner som jag på den punkten? haha

och efter middagen så blev vi sittandes vid bordet en stund, sedan så spelade jag buzz (stava?) med pojkarna, riktigt roligt faktiskt. jag har ju bara spelat det en gång tidigare tror jag, och det var väldigt länge sedan! men det var roligt, och pojkarna fick förklara för mig typ hela tiden hur man skulle göra! men dom är ju så himlans söta, så det gick bra till slut, jag kom ju inte sist i alla fall. och jag vann över Oskar (den äldsta) och han blev lite småsur för det, för han kan ju inte förlora mot en tjej. så då skulle han spela igen, men ett helt annat spel och det gick inte så himlans bra för min del om jag ska erkänna det, haha!

När klockan började närma sig 8 så kikade vi på Let's dance, och pojkarna tjaffsade om vem som skulle sitta bredvid och vilken sida dom skulle sitta på och sådär! det blev knepigt en stund eftersom dom är 3 stycken...  Men dom är ju så söta, så det gjorde ingenting.


När programmet var slut, så gick jag ut i köket och pratade med mammsen en sväng, och så efter det så begav vi oss hemåt igen!
jag har verkligen haft en kanonbra kväll! God mat, myspys, playstation/wii, tv'n & ytterst bra sällskap! det kan ju nästan inte bli bättre?


Jag hoppas att ni andra också har haft en bra fredagkväll, för min har varit underbar verkligen.. hihi...

Så nu väntar det lite mys i soffan och så får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda, jag börjar faktiskt bli lite småtrötter! (: hihi!
men det är ju sådant som märks..
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 5 februari 2010 13:44

Jag är piggare, jag är fräschare och jag är på toppen humör, detta kan ju inte bli bättre!

Jag var ju som sagt lite trött i morse och sådär, men det gick över när jag började ta mig i kragen och fixade disken och sedan tog mig en väldigt låååång dusch, varmvattnet hann till och med ta slut! otroligt skönt var det i alla fall. Nu har jag noppat ögonbrynen också, och bara det gör ju att man känner sig 10 gånger fräschare liksom. Helt underbart ju!


Har precis pratat med mammsen, och jag skulle ta med mig ett usb minne (?) huh, dom skulle fixa någnting med Pelles dator i alla fall, men det gör ingenting. hihi!

Nu hade jag väl tänkt att jag ska gå och hämta tvätten och vika undan det som är kvar där inne, och ja, bara vara lite duktig helt enkelt! (: ååh, ibland blir jag ju till och med stolt över mig själv ju! Mycket bra Louise! :D


Så det ska jag göra nu, eller snart! ska föna håret först!
Vi hörs sen, Pussis! <3


/Louise!

Av Louise - 5 februari 2010 11:12

Godmorgon där, framför datorskärmen!    

Här sitter jag på andra sidan av skärmen, och ska ge er lite sådan där onödig information egentligen! haha!


Det känns inte som om dagen egentligen har börjat, men har ju då varit vaken sedan klockan var kvar i 9. och jag hoppas att jag får sova lite längre imorgon, då jag antar att det behövs, eftersom jag ska jobba och det fungerar ju inte om man ska hålla på och vara trött. (:  men det ska vi nog lösa imorgon, hoppas jag(?) huh!


Just nu gör jag inte så mycket, försöker piggna till lite, för i morse hjälpte det inte med morgonpromenaden liksom! jobbigt...

Men jag ska alldeles strax ta tag i disken, sedan hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch - man kanske blir lite piggare då? haha.. om inte annat så brukar man blir det! ^^, ..


Vad har ni för planer för dagen/kvällen då? det är ju trots allt fredag liksom.
Själv så ska jag ta med mig, lillebror, sambo & vovve till Delsbo eller skogen kan  man också kalla det och hälsa på Mamma, Pelle & hans 3 små barn för lite middag och mys där ikväll.  Det kommer bli väääldigt trevligt skulle jag tro, men det kan ju inte bli annat i ett trevligt sällskap liksom! (: haha..


Men nu måste jag ta tag i hemmet, så jag hinner allting, men vi börjar med disken nu på en gång! (:

På återseende - Puss & Kärlek!     ..


/Louise!

Av Louise - 5 februari 2010 00:24

Godkväll alla söthögar! har ni det bra såhär en vinterkväll som denna?

det har jag, jag var nämligen lite less tidigare idag när vi var i Rengsjö - men bara för att min bil inte ville som vi ville någonting! men det ordnade sig snabbt när pojkarna hade varit där en liten stund och fixat, så den fungerade :D hihi..


Vi blev kvar på middag som sagt, och det var väldigt gott.. precis som alltid när svärfar lagar mat (: haha!

Och efter ett tags pratande och sådär så åkte vi vidare med bilen.. Mot ljusdal och hämtade upp lillebror ifrån Kläppa, sedan så tankade vi lite sådär och efter det vidare mot Delsbo (moviken) och mamma :D hihi, där vi skulle lämna bilen och sådär! blev kvar där en stund och kikade på Made In Sweden! och efter de skulle vi åka hemåt..


så vi kom hem här vid halv 12 kanske, hihi... men det har varit en bra dag/kväll trots att jag hade tappat mitt humör i någon hög snödriva i skogen där borta förut.. men det tog jag ganska snabbt tillbaka ju.. (: haha, så just nu är ju allting precis som det ska vara igen - jag är på toppen humör! :D haha..


Jag och Robin tog med oss hunden på en gemensam kvällspromenad med vovven, och vi var ute i nästan 40 minuter.. det var väldigt mysigt att gå såhär på kvällen, när det bara är -2 ute, lite lätt snöfall och väldigt trevligt sällskap! vem klagar då liksom??  - nej, inte jag i alla fall! Absolut inte.. haha!


Just ja, jag skulle ha ringt Frida idag också och bestämma ang lördag och sådär! men det har jag glömt bort pga bilen och allt som har kommit emellan. huh, jag får helt enkelt ringa henne imorgon! :D hihi...


Men nu går mina ögon åt varsinna håll känns det som, så det kanske är dags att krypa ner i sängen och få lite sömn? (: haha..
Så godnatt och på återseende imorgon!
Puss & kärlek <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards