Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Louise - 4 februari 2010 15:58

jag måste bara få ur mig lite utav det som är inuti mig just för tillfället ... huh...



Har då någonsin tänkt på att det inte är mitt fel? att det kanske är du som hela tiden gör saken värre och större än vad den egentligen är? ja, det undrar faktiskt jag.. eller är det så att du inte tänker över huvudtaget???!!

ibland kan jag bli så irriterad att jag bara vill sätta mig under täcket och inte synas för en stund liksom... hur kan man bete sig som dig, det är en fråga jag ställer mig ofta?  borde inte du vara lite mer vuxen än såhär, det trodde jag faktiskt,.. men men, jag vet inte riktigt vad jag ska tro längre! huh.. jobbigt för dig..


det är bara du som förlorar på det i slutändan, och ingen annan .. - det vet även du mycket väl, eller du borde göra det vid det här laget i alla fall... hmm.. knepigt tycker jag!

Väx upp lite, tänk på andra runt omkring lite.. var inte så egoistisk, för det tjänar man ingenting på liksom... så tänkt lite, så kanske det blir bättre (?)

Av Louise - 4 februari 2010 15:50

Sitter just nu i rengsjö medans pojkarna håller på att försöka få igång min lilla 360 :) haha.. lilla skruttbilen, men jag behöver egentligen ingenting annat, för jag ska ha den från punkt A till punkt B liksom, så det behöver inte vara någonting märkvärdigt :) bara den fungerar och sådär.. haha..
så idag när vi kom hit, så var det bara vrida om nyckeln så startade den på en gång - mycket bra! men fläkten då? det kan ju vara en fördel om den startar faktiskt, tycker ni inte? haha... så just nu är Ken och Robin där ute och pular med den, och jag hoppsa att den snart startar faktiskt :) hihi..

och jag är hungrig, min mage skriker som aldrig förr! mitt humör är inte på topp längre ( kan bero på att jag inte ätit kanske? ) haha.. men men , jag är dyngsur pga att jag har hoppat runt i ca 80 cm snö liksom.. men det är väl sådant man får leva med liksom? (A) hihi..

så en liten sumering liksom är ju att jag är hungrig, på lite sämre humör än innan, dyngsur utav all snö, och bara allmänt trött just nu! :S aaah, det är jobbigt..


men det är väl bara rycka upp sig antar jag, sluta klaga och bita i det sura äpplet och hoppas att det går över så småning om :D hihi...


nej, nu ska jag gå upp och hjälpa svärfar med maten.. :)
på återseende!
Puss o kärlek!

/Louise!

Av Louise - 4 februari 2010 12:21

Godmorgon alla glada (: har ni lika mycket snöstorm som vi har?   hoppas inte det i alla fall, detta väder är verkligen hemskt! jag tycker faktiskt inte om det över huvudtaget om jag ska vara ärlig.. uscha! ;s hihi...


Nu har jag varit vaken ett bra tag, rättare sagt i 2 timmar (: haha, promenad som varje morgon ( man måste ju trotsa vädret, right? )  det är ju tur att hunden blev nöjd, jag blev mest blöt av all snö (: haha.. jag har ätit frukost och fixat lite sådär! :) ååh, vad jag tycker det är skönt att kliva upp rätt så tidigt, vara trött på kvällen när det är meningen att man ska vara trött och faktiskt somna när man har myst lite liksom :D underbart ju...

Nu ska jag göra mig i ordning och så ska vi åka iväg till Rengsjö - då jag ska hämta min älskade lilla bil - äntligen! den ska till Delsbo ( pelles kompis! ) ska nog laga den.. så tänkte skjutsa dit den idag då.. :D hihi, tro det eller ej, men jag saknar faktiskt min bil (: hihi..


Men nu måste jag skynda mig, jag har en otålig sambo som vill åka helst nyss, så vi hörs senare istället godingar!

Pussen <3


/Louise!

Av Louise - 4 februari 2010 00:23

Godafton, eller vad man nu säger såhär i början av en ny dag? (: haha...


Var ju ner på innebandyn förut! nog för att det bara var en korpmatch, en "träningsmatch" i korpen ha jag då aldrig varit med om med dessa pojkar i alla fall.. men jag och micke åkerlund satt ju i alla fall vid sidan om.. haha.. och jag lovar er, jag har då aldrig skrattat så intensivt någonsin när jag har kikat på innebandy någon gång! :D haha.. det var så himlans roligt, och tack för sällskapet! <3


När vi kom hem, så möttes vi av en hund som hade överskottsenergi till tusen tror jag, haha! men underbart :) hihi.. så det blev en kvällspromenad vid halv 12 tiden i alla fall.. så nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen med 2 stycken gosiga pojkar :D haha..


Jo just det, jag ringde till stefan fransén vid kvart i 6 någon gång, och påminnde honom att ta med sig mina mjukisbyxor som hade råkat blivit kvarlämnade hos honom efter våran skoter tur för ett himlans bra tag sedan (: haha..
Och när han kommer på giganten för att splea, så säger han att han har glömt dom hemma! Typiskt honom liksom, och ändå så ringde jag ju och påminde honom? haha. men men, i alla fall.. efter matchen ( eller vad man nu ska kalla de? ) så åkte vi allihopa, eller ja alla snärebor och vi 2 på statiol och handlade lite, sedan var det ju bara följa med till lilla Snäre och hämta dom där byxorna, för vem vet annars när jag hade fått tillbaka dom? haha! Sötunge på honom! :D


Sedan åkte vi hemåt..   Men min kväll har väl egentligen inte erbjudit någonting mer än det, förutom att olivia ringde nyss, och har precis haft ett 40 minuter långt samtal med henne om lite allt möjligt.. men framför allt om en specifik sak liksom!  och jag fattar mig inte riktigt på det, men kanske inte är meningen heller?   Men det kanske var behövligt att prata lite..

Men jag måste bara få säga:

ibland förstår jag inte hur folk tänker eller resonerar! man ska anse dom som vuxna, men dom beter sig som småbarn? vart ligger då problem liksom, gaaah! jag blir galen på sådant...


nej, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite, innan jag blir allt för upprörd på tangenterna :) haha! Så godnatt då helt enkelt...


Far away in the land of dreams, everything can happen you.. And you know it, just like I do ! :D

Ovido - Quiz & Flashcards