Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Louise - 15 februari 2010 22:33

Jag måste bara säga detta!

I livet så gäller det ju att ge och ta på en massa olika sätt. Sist jag kollade så var det på det viset jag hade lärt mig så i alla fall.
och det handlar inte bara om respekt, utan om så himlans mycket mer!
men just nu är det huvudämnet i detta inlägg faktiskt.


För jag blir så himla förbannad på detta, mitt humör kan vara på topp och lite till, och sedan sjunka lika fort igen! bara pga dig!  är det detta du vill? att det ska vara såhär tills den dagen någon utav oss dör?
jag vill inte detta längre, jag har tröttnat, och det är verkligen för länge sedan! inte nu, inte igår och inte förra månaden - utan för väldigt länge sedan.. SKÄRP dig, bete dig som om du verkligen vore lite äldre. eller?
Du blir tagen för att vara en barnrumpa, men det kanske inte är så himlans konstigt när du beter dig som en?


Du säger hela tiden att andra ska skärpa sig, visa mera respekt och andra känslor här i livet, men du kan ju inte riktigt förvänta dig att du ska få någonting utav någon när ingen liksom inte får någonting tillbaka, eller hur? det fungerar ju inte riktigt så här i livet. Nog för att jag inte riktigt levt så himlans länge, bara drygt i 20 år - men till och med jag vet ju att det inte fungerar på detta sätt.. och det vet också du mycket väl, det vet jag!


Jag har fått lära mig under min uppväxt, väldigt många bra saker!

två saker är:     - behandla andra som du själv vill bli behandlad!

- tänk först, agera sen!


Är det någonting som kanske klaffar? jag hoppas det..  Jag ber inte om någonting extemt just nu, det är väl bara att du ska tänka på just dom här två sakerna! För jag lovar att sakerna skulle bli så himlans mycket bättre då. jag är verkligen helt övertygad om det... shiet, tänk lite du också!



Nu orkar jag inte skriva mera om det, så vi hörs lite senare istället.
men jag hoppas verkligen att personen i fråga, förstår vad det handlar om och kanske till och med börjar tänka till lite? inte för att jag har så stora förväntningar på det, men man kan ju alltid hoppas! (: haha

Så på återseende helt enkelt!

Puss!

Av Louise - 15 februari 2010 18:54

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag känner mig faktiskt väldigt duktig, haha!


Jag har dammat överallt, och då menar jag överallt! Tvättat undan en massa, så jag slipper göra det i veckan. Diskat undan en massa, rensat lite här och där, gick igenom alla papper och såg till så att dom inte ligger utspridda i huset och sedan donat en massa annat också! (:


Har alldeles nyss ätit lite middag! gjorde det enkelt för mig idag, så det blev lite pyttipanna! gott och enkelt! :D...
Så nu ska jag alldeles strax åka upp och handla lite nikotin - då det börjar ta slut! :p

Imorgon ska jag dock handla lite mera, ska åka ner med Anna på ljusdal..

uträtta lite ärenden och dona på, och fylla upp lite här hemma - det behövs! (:


Imorgon har jag även blivit bjuden på middag, så ska spendera min kväll hos Anna imorgon! så jag slipper sitta och äta själv - tack bajbii! (: hihi.
och så tänkte vi klämma in lite singstar och sådant mys också, och det är inte helt fel ska ni veta! :D ..
Pratade alldeles nyss med hjärtat som är någonstans ute i skogen, haha! det går bra för honom, men han va lite "osams" med maskinen, haha! men sådant man får räkna med ibland... han är så duktig ju! (:

 
Nu måste jag fixa lite till, innan familjen annorlunda och spårlöst börjar! Och så ska jag försöka sova tidigt ikväll, undrar hur det kommer att gå (?) huh..
nej, men på återseende ikväll!


Puss & kärlek <3

Av Louise - 15 februari 2010 14:39

Hejsan!

Ny vecka, nya möjligheter såklart. och jag ser fatiskt fram emot denna vecka! tror verkligen att den kommer bli great!


Efter mycket om och men så gick det att somna igår, lite lättare än jag trodde! (: haha.. men jag är ju så himlans mörkrädd som många utav er kanske redan vet? det är skrämmande, att man kan vara så rädd för någonting såhär mycket egentligen.. men det är bara kämpa vidare! right? :D ..


Vaknade väldigt tidigt i morse, till min egen förvåning, men ändå är det väldigt skönt! då sover jag ju inte bort hela dagen! :)

Just nu sitter jag här med OS på tv'n i bakgrunden och spotify och härligt lugn mys musik - jag mår bra! (y) ... haha...


Idag tänkte jag vara lite duktig, sådär när jag är ensam och inte har någonting annat speciellt planerat!  Så nu: - äta lite, hänga tvätten, duscha, handla & sedan se vad denna måndag mer att erbjuda för roligt? hihi..

Pratade med hjärtat för en liten stund sedan, och han är ju bra söt! (:
han är så glad att han skulle iväg och börja jobba, jag är glad för hans skull. jag älskar dig robin ♥!


Nej, nu ska jag ta tag i det här, så vi hörs någonting senare i alla fall..
Puss o kärlek <3

Av Louise - 15 februari 2010 00:41

Hej hallå!

Nu som först är jag hemma i lilla färila igen, det har varit en väldigt lång med otroligt bra dag. så jag ska absolut inte klaga, hihi..


Det började med att vi åkte ner till Bollnäs för att fixa med Robins firmabil och sådär, när vi väl kommit till växbo så blev vi bjudna på fika och han fick reda på vad han skulle göra i veckan och sådär! :)
Efter det så åkte vi till rengsjö och lämna den lilla bilen som han fick! hihi, och så bar det iväg mot Bollnäs strax därefter. Där det var bestämt att vi skulle träffa Thomsson, även att Therese och Hanna(?) var med också.. :D

Åkte sedan iväg och lämnade bil, och hittade på lite annat, även att fläkten i våran bil började krångla där en liten stund, men det ordnade upp sig efter en liten stund! (: hihi..


Vid sju tiden kanske, så åkte vi upp till Stucka, där det blev lite skitsnack, fika med tårta och mys! (: Även att Emelie och Martin kom dit, väldigt trevligt!
Men efter allt fika så visste vi inte vad vi skulle hitta på, så vi spelade 2 omgångar med kort, hihi. väldigt trevligt. dock så vann jag inte, jag får nog kanske träna yttligare lite till tror jag (?) haha.. men men, det tar jag vid ett senare tillfälle. haha!


När vi i alla fall hade spelat klart, så var klockan vid 11. Så vi bestämde oss helt enkelt för att bege oss vidare, så att jag inte skulle komma hem alldeles för sent, hihi.. Det tar ju ändå sin lilla tid att åka hem därifrån! :)
men vi åkte till Rengsjö i alla fall så att Robin fick hämta lilla bilen, och sedan begav jag mig hemåt!  Kom hem för en liten liten stund sedan bara, men det är skönt att vara hemma nu efter en sådan lång dag..


Men i helhet så har min Alla Hjärtans Dag varit väldigt bra! den har spenderats med min andra halva, och även en massa andra söta personer! :) så tack till alla som har gjort denna dag väldigt bra! :D hihi..

Jag hoppas även att eran dag har varit minst lika bra som min?
För alla förtjänar ju att ha en bra alla hjärtans dag, det är ju trots allt en dag som handlar om kärlek! och inte bara att älska, utan även att visa att man verkligen gör det också! ta hand om dom du håller av! det är en viktig del i livet, glöm inte dom i din omgivning !:D


Nog om det, ni vet ju redan att det är en sådan dag, och man ska visa/säga det man tycker och tänker! eller hur?  ja, det är klart ni vet :D

Nu däremot så ska jag kika lite på tv'n, ska nog kanske starta en film istället (?) och sedan försöka sova lite! kommer bli lite jobbigt, så jag är så himlans mörkrädd.. aah, detta är en jobbig känsla ska ni veta! någon annan som är mörkrädd kanske? "/


Så på återseende sötnosar!
Puss o kärlek <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards