Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Louise - 9 februari 2010 22:15

Godkväll alla söta! jag hoppas att ni har haft en lika härlig dag/kväll som jag har haft! min har varit väldigt bra faktiskt.. helt otroligt att man kan vara såhär lycklig ju (: haha!


Idag har jag även varit lite duktig, jag har tvättat en massa handdukar och sängkläder och självklart lite annat som var behövligt och även städat min badrum väldigt noga! (: hihi.. det luktar ju så himla gott med nytvättade kläder och ett nystädat rum/hus/lägenhet, tycker ni inte? sedan så är det ju självklart att det ska vara snyggt och städat - man kan ju inte bo i ett kaos, nej det fungerar inte riktigt! det skulle väl inte ni vilja, eller hur? :p haha!


Vid halv 7 tiden så kom anna och jonas förbi en sväng, det har blivit en liten kortspelning, skitsnack och massa mys! och ni 2 beter er ibland som om ni har varit gifta i 34 år, fast ni bara varit tillsammans i snart 3 år (: haha, men ni är så söta så! :D haha..

Jag fick även min försenade födelsedagspresent/julklapp av henne när hon kom :D hihi!
jag fick ett par strumpor - självklart var det elefanter på dom.. ni som känner mig vet ju att jag är galen i elefanter, jag är facinerad (stava?) av dom. haha!
och även fick jag ett par örhängen och ett matchande hängsmycke till ett halsband.. det var typ mörkröda plektrum och så var det ett litet smycke "utanpå" eller vad man ska säga där det står Love! 

ja, det är väldigt svårt att förklara, så ni kanske får se en bild senare istället.. men dom var väldigt snygga, och jag är super duper nöjd med detta.

tack så hemskt mycket älsklings Anna! (: , jag älskar dig baby <3

7år, och mer ska det blir.. håller ihop i vått och torrt och du betyder verkligen! (:


Nej, nu ska vi ta och åka till delsbo och möta upp Pelle ( mammas karl ) och lämna av växellådsbalken! så nu måste vi åka..

kanske hörs senare, ha det bäst så länge!

Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 9 februari 2010 14:41

Tisdag idag, och det innebär att jag måste ta mig till delsbo lite senare för att lämna av växellådsbalken (stava?) för att sedan se om man kanske kan få igång lilla skrutten? (: haha!


I övrigt så vaknade jag i morse med ett ryck och var väldigt pigg! jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig, men skönt är det att komma upp i tid på morgonen! jag gillar't..  jag hade även en känsla av att detta skulle bli en bra dag, och just nu hoppas jag att denna dag fortsätter precis som den har börjat! :D haha
annars är det väl inte så mycket, jag håller på och tvättar!

har tvättat undan en massa handdukar & sängkläder - jag känner mig duktig!

Och förutom att jag är duktig och tvättar så jag har städat badrummet väääldigt noga ! :D haha.. så jag är ju verkligen hur bra som helst - jag vet, tack så mycket! :) haha.


Men nu ska jag äta upp mina popcorn, sedan hänga tvätten och bara må bra en stund till! :D oooohja..


Ha det underbart så länge!
Puss & kärlek <3


Oj, helt plötsligt har du ramlat ner lite, och jag har hamnat på topp! något säger mig att du inte kommer längre än såhär?


/Louise!


P.s : svar till "skönhetsbloggen"   - ja, det är väldigt skönt med egentid! (: kul att se att du läser! :D

Av Louise - 9 februari 2010 00:16

Sisådär sötnosar, nu är jag tillbaka efter ca 1½ timmes egentid, och det var så himlans skönt verkligen! :D hihi. underbart om man får säga det!

Fotbad - check!

Ansiktsmask - check!

Fixat naglarna - check!

Format ögonbrynen - check!

 och ja fixat och donat med lite annat som jag behövde fixa.. (:


Jag har även hunnit prata med lillebror i telefonen, jag älskar dig! och jag lovar att du kommer att klara detta, det är jag verkligen övertygad om. du kan göra precis vad du vill, bara du ger dig fasiken på det.. var lite envis, och visa lite stake! :) be a man. jag älskar dig mer än allt annat, du är världsbäst. jag står på din sida och jag tro på dig! du klarar detta, och jag ska hjälpa dig på vägen! <3


det var ett mycket bra samtal, och jag saknar honom väldigt mycket, även fast vi småtjaffsar lite sådär ibland, men det kallas ju - syskonkärlek! helt klart! :D haha! och det gör ingenting, för det brukar gå över lika fort ju! (: hihi..


Mattias Cundell - att du ringer och har lite knäppa frågor, det är precis du! och jag gillar't .. haha, men frågan du ringde om nyss var bäst.. :D  var noga och ta det försiktigt! det är mitt råd (: .. Jag älskar dig vännen, du betyder! 



Nej, nu tänker jag strunta i det här, så ska gå och sova! fräsch efter allt jag har gjort nu såhär på kvällskvisten! :D

GODNATT! PUSSSSS så länge! <3


btw, jag älskar min nya hårfärg! it's great! det blev kanon bra, tack olivia för hjälpen <3


/Louise!


Ovido - Quiz & Flashcards