Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise - 16 februari 2010 00:56

Godkväll!

Jag tänkte väl egentligen bara ge er en liten snabb uppdatering innan jag går vidare till sängen, myser med kudden och dejtar john blund! (:  ska bli great verkligen...


Sedan jag hade mitt lilla "utbrott" eller min tanke angående respekt så har jag inte gjort så mycket direkt.. (: hihi ..
men innan jag fortsätter nu, så vill jag bara göra klart en sak. inlägget nedanför var riktat mot en person, och h*n vet med all säkerhet att det är den det handlar om! så ni behöver absolut inte ta åt er av någonting! men det kanske är värt att tänkas på, och komma ihåg för alla? (: hihi.. *småler med hela ansiktet*


Tillbaka till där jag var, jag har väl egentligen inte gjort någonting som sagt, jag har suttit i soffan med min apelsinsaft, kikat lite på OS och även bläddrat runt på alla kanaler! fastnade på MTV en sväng också! då det var väldigt många bra låtar på rad, och det gillas ju faktiskt! (y).

Har även hunnit med ett "litet" parti med The sims 3, och såklart ett samtal med världens bästaste Bobbin. allting hade gått kanoners för honom, och han trivs väldigt bra! (:  Och jag är glad för honom, och hoppas just nu att allting håller i sig också!


har även bestämt att anna ska kika förbi imorgon ( väldigt tidigt! ) shiet. Men hon skulle väcka mig imorgon när jonas skulle hem till valla en sväng.. så ska vi ner på ljusdal och uträtta lite ärenden, handla och bara mysa hela dagen :D hihi. så det ska bli underbart..


Nu däremot så ska jag gå och mysa ner mig med kudden, och dejta john blund! så vi hörs helt enkelt någonting imorgon! jag vet dock inte hur det kommer att bli med uppdatering imorgon.. men nog ska ni få något inlägg, och uppdatering om hur min dag är :) det lovar jag! ^^ hihi.. i värsta fall lånar jag annas dator..


nej, vi hörs imorgon. GODNATT - sov gott, dröm stoooort! (:
puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 15 februari 2010 22:33

Jag måste bara säga detta!

I livet så gäller det ju att ge och ta på en massa olika sätt. Sist jag kollade så var det på det viset jag hade lärt mig så i alla fall.
och det handlar inte bara om respekt, utan om så himlans mycket mer!
men just nu är det huvudämnet i detta inlägg faktiskt.


För jag blir så himla förbannad på detta, mitt humör kan vara på topp och lite till, och sedan sjunka lika fort igen! bara pga dig!  är det detta du vill? att det ska vara såhär tills den dagen någon utav oss dör?
jag vill inte detta längre, jag har tröttnat, och det är verkligen för länge sedan! inte nu, inte igår och inte förra månaden - utan för väldigt länge sedan.. SKÄRP dig, bete dig som om du verkligen vore lite äldre. eller?
Du blir tagen för att vara en barnrumpa, men det kanske inte är så himlans konstigt när du beter dig som en?


Du säger hela tiden att andra ska skärpa sig, visa mera respekt och andra känslor här i livet, men du kan ju inte riktigt förvänta dig att du ska få någonting utav någon när ingen liksom inte får någonting tillbaka, eller hur? det fungerar ju inte riktigt så här i livet. Nog för att jag inte riktigt levt så himlans länge, bara drygt i 20 år - men till och med jag vet ju att det inte fungerar på detta sätt.. och det vet också du mycket väl, det vet jag!


Jag har fått lära mig under min uppväxt, väldigt många bra saker!

två saker är:     - behandla andra som du själv vill bli behandlad!

- tänk först, agera sen!


Är det någonting som kanske klaffar? jag hoppas det..  Jag ber inte om någonting extemt just nu, det är väl bara att du ska tänka på just dom här två sakerna! För jag lovar att sakerna skulle bli så himlans mycket bättre då. jag är verkligen helt övertygad om det... shiet, tänk lite du också!



Nu orkar jag inte skriva mera om det, så vi hörs lite senare istället.
men jag hoppas verkligen att personen i fråga, förstår vad det handlar om och kanske till och med börjar tänka till lite? inte för att jag har så stora förväntningar på det, men man kan ju alltid hoppas! (: haha

Så på återseende helt enkelt!

Puss!

Av Louise - 15 februari 2010 18:54

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag känner mig faktiskt väldigt duktig, haha!


Jag har dammat överallt, och då menar jag överallt! Tvättat undan en massa, så jag slipper göra det i veckan. Diskat undan en massa, rensat lite här och där, gick igenom alla papper och såg till så att dom inte ligger utspridda i huset och sedan donat en massa annat också! (:


Har alldeles nyss ätit lite middag! gjorde det enkelt för mig idag, så det blev lite pyttipanna! gott och enkelt! :D...
Så nu ska jag alldeles strax åka upp och handla lite nikotin - då det börjar ta slut! :p

Imorgon ska jag dock handla lite mera, ska åka ner med Anna på ljusdal..

uträtta lite ärenden och dona på, och fylla upp lite här hemma - det behövs! (:


Imorgon har jag även blivit bjuden på middag, så ska spendera min kväll hos Anna imorgon! så jag slipper sitta och äta själv - tack bajbii! (: hihi.
och så tänkte vi klämma in lite singstar och sådant mys också, och det är inte helt fel ska ni veta! :D ..
Pratade alldeles nyss med hjärtat som är någonstans ute i skogen, haha! det går bra för honom, men han va lite "osams" med maskinen, haha! men sådant man får räkna med ibland... han är så duktig ju! (:

 
Nu måste jag fixa lite till, innan familjen annorlunda och spårlöst börjar! Och så ska jag försöka sova tidigt ikväll, undrar hur det kommer att gå (?) huh..
nej, men på återseende ikväll!


Puss & kärlek <3

Av Louise - 15 februari 2010 14:39

Hejsan!

Ny vecka, nya möjligheter såklart. och jag ser fatiskt fram emot denna vecka! tror verkligen att den kommer bli great!


Efter mycket om och men så gick det att somna igår, lite lättare än jag trodde! (: haha.. men jag är ju så himlans mörkrädd som många utav er kanske redan vet? det är skrämmande, att man kan vara så rädd för någonting såhär mycket egentligen.. men det är bara kämpa vidare! right? :D ..


Vaknade väldigt tidigt i morse, till min egen förvåning, men ändå är det väldigt skönt! då sover jag ju inte bort hela dagen! :)

Just nu sitter jag här med OS på tv'n i bakgrunden och spotify och härligt lugn mys musik - jag mår bra! (y) ... haha...


Idag tänkte jag vara lite duktig, sådär när jag är ensam och inte har någonting annat speciellt planerat!  Så nu: - äta lite, hänga tvätten, duscha, handla & sedan se vad denna måndag mer att erbjuda för roligt? hihi..

Pratade med hjärtat för en liten stund sedan, och han är ju bra söt! (:
han är så glad att han skulle iväg och börja jobba, jag är glad för hans skull. jag älskar dig robin ♥!


Nej, nu ska jag ta tag i det här, så vi hörs någonting senare i alla fall..
Puss o kärlek <3

Av Louise - 15 februari 2010 00:41

Hej hallå!

Nu som först är jag hemma i lilla färila igen, det har varit en väldigt lång med otroligt bra dag. så jag ska absolut inte klaga, hihi..


Det började med att vi åkte ner till Bollnäs för att fixa med Robins firmabil och sådär, när vi väl kommit till växbo så blev vi bjudna på fika och han fick reda på vad han skulle göra i veckan och sådär! :)
Efter det så åkte vi till rengsjö och lämna den lilla bilen som han fick! hihi, och så bar det iväg mot Bollnäs strax därefter. Där det var bestämt att vi skulle träffa Thomsson, även att Therese och Hanna(?) var med också.. :D

Åkte sedan iväg och lämnade bil, och hittade på lite annat, även att fläkten i våran bil började krångla där en liten stund, men det ordnade upp sig efter en liten stund! (: hihi..


Vid sju tiden kanske, så åkte vi upp till Stucka, där det blev lite skitsnack, fika med tårta och mys! (: Även att Emelie och Martin kom dit, väldigt trevligt!
Men efter allt fika så visste vi inte vad vi skulle hitta på, så vi spelade 2 omgångar med kort, hihi. väldigt trevligt. dock så vann jag inte, jag får nog kanske träna yttligare lite till tror jag (?) haha.. men men, det tar jag vid ett senare tillfälle. haha!


När vi i alla fall hade spelat klart, så var klockan vid 11. Så vi bestämde oss helt enkelt för att bege oss vidare, så att jag inte skulle komma hem alldeles för sent, hihi.. Det tar ju ändå sin lilla tid att åka hem därifrån! :)
men vi åkte till Rengsjö i alla fall så att Robin fick hämta lilla bilen, och sedan begav jag mig hemåt!  Kom hem för en liten liten stund sedan bara, men det är skönt att vara hemma nu efter en sådan lång dag..


Men i helhet så har min Alla Hjärtans Dag varit väldigt bra! den har spenderats med min andra halva, och även en massa andra söta personer! :) så tack till alla som har gjort denna dag väldigt bra! :D hihi..

Jag hoppas även att eran dag har varit minst lika bra som min?
För alla förtjänar ju att ha en bra alla hjärtans dag, det är ju trots allt en dag som handlar om kärlek! och inte bara att älska, utan även att visa att man verkligen gör det också! ta hand om dom du håller av! det är en viktig del i livet, glöm inte dom i din omgivning !:D


Nog om det, ni vet ju redan att det är en sådan dag, och man ska visa/säga det man tycker och tänker! eller hur?  ja, det är klart ni vet :D

Nu däremot så ska jag kika lite på tv'n, ska nog kanske starta en film istället (?) och sedan försöka sova lite! kommer bli lite jobbigt, så jag är så himlans mörkrädd.. aah, detta är en jobbig känsla ska ni veta! någon annan som är mörkrädd kanske? "/


Så på återseende sötnosar!
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 14 februari 2010 13:07

Hejsan hallå! (:

Hade ni alla en bra lördagskväll? det hade jag i alla fall, utan tvekan... underbara lördag! :D ..

Det var en lugn kväll på jobbet, helt okej faktiskt! :) mycket trevligt...

Vi slutade vid 3 tiden, kom inte riktigt därifrån på en gång, utan vi stannade kvar för en massa snack, och självklart en himlans massa skratt (:, alltid lika roligt ju!


Efter att vi väl bestämt oss för att överge det för den kväll, och åkte iväg mot Statiol och mötte upp älskling & Stucka! det var meningen att jag skulle krama på honom, ta en cigg och sedan åkte hem! men icke!! :p haha!

vi blev kvar på Statiol ett bra tag, med lite "knep & knåp" , men det var inte helt fel ska ni veta.. vi skrattade, kramades och hade det bra! :D haha..
Kom inte därifrån förrän klockan var kvart över 4 någonting (?) men det gjorde inte oss någoting över huvudtaget! vi hade det trevligt! bestämde även att vi skulle ner till Bollnäs idag igen, eller ja, vi skulle ju dit ändå! men nu ska vi in till Stucka och fika lite, då han fyller år på tisdag! <3


Hela vägen hem, så hade jag, frida & robin ett väldigt trevligt samtalsämne! vi fick ut väldigt mycket ju.. och det var himlans rolig. Frida är en bra prick! :D <3 haha!
Och när vi väl kom hem, så slocknade jag ganska precis på en gång när jag såg kudden liksom, var lite sliten även fast det inte riktigt kändes så! men otroligt skönt...


Nu har jag varit vaken ett bra tag, vaknade vid 11 med ett ryck och trodde en sak. men inte då (: hahah..

Men nu har jag gjort mig i ordning och sådär, så ska alldeles strax åka mot Bollnäs och fixa det som ska göras! Och lite senare ikväll så ska vi hem till Stucka! :D hihi..  Så nu måste jag väl sätta lite fart, men vi hörs någonting senare i alla fall..

Puss & kärlek <3

Av Louise - 13 februari 2010 19:34

Godkväll godingar!

allt bra såhär på lördagskvällen?
jag antar att några utav er redan har börjat dricka - dvs i alla fall ni som ska ut på äventyr och en massa annat ikväll.. hoppas ni alla får en rolig kväll i alla fall (: ..


Jag har i alla fall fått i mig lite middag, dock ingen riktig aptit, men älsklingen hade varit så himlans snäll och lagat jätte god middag medans jag gjorde mig i ordning!
Så har ganska precis ätit klart och fixat det sista! så nu är jag redo för yttligare en kväll med roligt arbete :D hihi...

Så sitter just nu och väntar på att Frida ska komma och hämta upp mig här hemma så vi sedan kan åka vidare till Bollnäs!!  ooohja..


Lillebror kom även in för en liten stund sedan, han hade gitarren med sig såklart!Och han satt här inne och övade! och för er som inte vet - så har han en av sveriges absolut finaste sångröster, han är så himla duktig på att både sjunga och spela gitarr! man blir så himla glad när man hör honom spela och sjunga! och även nu när han hade en sådan himlans fin låt med sig in, den var riktigt bra. och även när han sjunger den så blir den ännu bättre! :) Jag älskar dig babybrother, och du är bäst! <3 hihi.. 


Nej, nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre! för Frida kommer väl när som helst antar jag, hihi.. så vi hörs helt enkelt någonting imorgon istället. om inte annat så når ni mig på mobilen ikväll..
Ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha utan tvekan! :D .
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 13 februari 2010 17:10

Tillbaka, och alldeles strax för matlagning (: hihi!

Denna dag har hittills bara varit fylld med en massa mys såklart, och det är ju ingenting man klagar över! det finns ju ingenting bättre än att bara mysa och må bra med den man älskar! håller ni inte med? det är en underbar känsla..


Jag känner mig hur lätt som helst, ingenting som tynger ner mig, och jag svävar på rosa moln i en fantasi himmel! ingenting är omöjligt, och jag är på topp!! precis som vanligt..
hittills var år 2010 varit ett väldigt bra år, och precis som jag vill också för den delen! och nu ska jag bara se till så att resten av dessa 10 månaderna blir som jag vill.. så det så. vare sig ni vill det eller inte :D hihi


Pratade även med Frida för en liten stund sedan, och hon skulle ju som sagt hämta upp mig vid 8 tiden, men hon skulle kika förbi lite tidigare! och det gör ju absolut ingenting, hihi.. Jag har en känsla av att det kommer blir kanon kul att jobba ikväll verkligen! Så ikväll kör vi all in, är ni med? (:


Men nu nalkas det matlagning då jag börjar bli ganska hungrig och sedan ska jag ju hinna äta i lugn och ro också innan det är dags att göra sig i ordning för att åka till Bollnäs, då jag även ska lämna över hjärtat till världens bästaste nallebjörn (: det ni! :D haha..

Nej, kanske kommer nå mer innan jag ska åka iväg, men vi hörs sen!
puss på er <3

Ovido - Quiz & Flashcards