Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise - 3 februari 2010 14:04

Hej alla söta (:


Idag är det onsdag, och det är en sådan där bra dag ni vet (: haha! jag är fortfarande på sjukligt bra humör verkligen.. helt otroligt... :D .. men jag klagar ju verkligen inte, hihi! Även att Olivia sa att hon hade fått sina pengar idag, så jag blev tvungen att kika jag också.. och såklart, helt plötsligt så var man 5700kr rikare, och det klagade jag ju verkligen inte över ... det sänkte inte mitt humör om jag säger så, utan det gjorde ju saken så himlans mycket bättre helt plötsligt.. huh, konstigt va? (: haha..


Efter morgonpromenaden i morse, så hann jag precis komma in och sätta mig i soffan så ringde telefonen, vem var det inte då? jo, världens vackraste kvinna! - Min mamma! <3   hon ville ha kaffe, och hon är här uppe.. och det gör mig väldigt lycklig.. så hon var här vid 11 tiden, och har ganska precis åkt hemåt till Delsbo igen..  Så jag har hunnit med lite skitsnack och allmänt mys med mammsen, och det är aldrig helt fel.. för i mammas sällskap så är det som om det inte finns några som helst problem, allt känns rätt och jag älskar henne villkorslöst. <3


Nu ska jag alldeles strax gå och hänga upp sängkläderna som snart är färdiga i tvättmaskinen, då jag inte hann tvätta dom igår! (: hihi..
Så det ska jag sysselsätta mig med, om ca 20 minuter då tvättmaskinen har gjort sitt dagliga arbete...

Sedan blir det en promenad, komma på vad det blir för middag, och sedan kika vad kvällen har att erbjuda? (: hihi..


Men vi hörs någonting senare helt enkelt sötnosar!

PUSS!

/louise

Av Louise - 2 februari 2010 23:46

Är ni vakna?  det är inte långt ifrån att jag somnar i alla fall, så jag ska fatta mig kort (:


kom hem ifrån olivia & stefan för bara en liten stund sedan, Robin har varit ute på nattpromenaden - och han klagar på att han har ont i kroppen? huh.. lite små kul faktiskt om jag får säga mitt.. men han har ju trots allt varit duktig och tränat idag (:  plus i kanten till honom för det i alla fall... :p hihi..


Vi har bara myst nu såhär på kvällskvisten, kikat på Såld på hus, snackat skit, hängt upp gardiner i hennes kök & även kikat på finalen av Paradise Hotel såklart!
själv tycker jag absolut att det var fel par som vann, helt klart! Jag hade ju såklart hoppats på Kristoffer, som jag skrev igår, tror jag (?) hihi..
men men, det är ju inte mycket att göra åt.. Min åsikt är ju att han har spelat spelet så himlans bra! och det har då INTE jackie gjort! jag tycker liksom att hon bara glidit med på något sätt, tycker inte ni det?

OCh det som jag blev lite irriterad över var ju att under hela programmets gång så har ingen egentligen tyckt om Jackie, men ändå så ställer sig alla utom myskos snubben Pontus där, hur faskien går det ihop? lite dubbelmoral kanske..
ajja, jag orkar inte bry mig! nu har hon ju vunnit, så var det med den saken.. haha!


Är som sagt hemma nu, ögonen går i kors och jag funderar därmed starkt på att krypa ner i sängen och dejta kudden & John blund en stund.. :)

för jag antar liksom att jag kommer bli väckt imorgon bitti av en kissnödig hund (: haha...


Men jag har egentligen ingenting vettigt att säga just nu, så jag ger upp för idag! :) Godnatt & sovgott puddingar! (:
PUSSEN! <3


/Louise!

Av Louise - 2 februari 2010 17:21

Hejsan alla sköna (:

Jag är fortfarande på topp humör verkligen, jag vet inte riktigt varför.. men det gör ju absolut inte mig någontinG! jag tror det var länge sedan jag kände såhär, eller ja ett tag sedan i alla fall :D haha.. underbart!

Just nu ger jag mig världens spplåd och en stor klapp på axeln bara för att jag har varit så himlans duktig idag! :D hihi...


  • Handlat, blev även ett tuggben + leksak åt vovven :)
  • Strukit & bytt gardiner
  • Bytt sängkläder
  • Dammsugit & Dammat överallt.
  • Diskat undan allting
  • Tvättat 3 maskiner med tvätt + hängt upp dom!
  • Maten är på g, står i ugnen! :) hihi

Så jag har varit så himlans duktig, även att det självklart har blivit en promenad eller två mellan varven ! men det är ju välbehövligt.. man får ju liksom röra på sig själv också, och det mina vänner - är inte helt fel! jag gillar det faktiskt :) haha..


Olivia ringde nyss när jag stod och hängde den sista maskinen med tvätt, och frågade vad jag skulle hitta på ikväll? haha..
Och jag hade ingenting planerat så nu är det i alla fall klart, jag åker till bästaste ikväll medans hennes karl, tar med min på fotbollsträning! perfekt tycker jag :D haha...


Nu ska jag gå och kolla maten, sedan ska jag och vovven åka hem till Olivia och mysa järnet :D haha!
Nås på mobilen hela kvällen! (mp)

Puss o kram, skumbanan! <3


You just want to be like me! :)

Av Louise - 2 februari 2010 13:49

Hejsan godingar!  Mår ni bra idag? jag mår verkligen toppen (: hihi..


Har i stort sett nyss kommit hem faktiskt, jag fick tag på pappa i morse, så jag pratade med honom och hämtade en hemnyckel in till honom ( där mina nycklar var, då han var kattvakt när jag och robin inte var hemma i veckan som var! ) hihi..
sedan så åkte vi och köpte ett hundben till hunden, så han blev lite nöjd kan jag säga... han släpar med sig det där benet vart han än går nu (:

han skulle nyss gå och äta lite mat, tog med sig benet la det bredvid tog några tuggor och sedan så tog han benet igen och la sig mitt golvet ... så himlans söt ju! :D haha..


Har precis startat en tvättmaskin, varit på en liten promenad, robin är ute med snöslungan - eftersom det kommit så himlans mycket snö! :D , och jag ska ta tag i gardinerna, sängen och även att snabeldraken ska få gå ett ärevarv (:   hihi...

Så nu ska jag sysselsätta mig själv igen, så på återseende senare!
Puss o kärlek


/Louise!

Av Louise - 1 februari 2010 23:34

Kvällen lider mot sitt slut, och denna dag har faktiskt varit riktigt bra! även fast jag inte har gjort någonting vettigt över huvudtaget (: haha.. men jag har fått trevliga samtal och sådär, så jag klagar absolut inte! flera sådana dagar, tack? haha!


Jag har ju som sagt suttit framför tv'n hela kvällen som jag skrev i det tidigare inlägget... När jag kikade på Familjen Annorlunda, så fick ju ena familjen tillökning! och bebisar är ju så himlans söta! (: haha..
och så kikade jag på Spårlöst efter det som ni redan vet, haha! Men idag var det ett rikigt bra avsnitt faktiskt, och så visade det sig att han inte hade sin tvillingbror i thailand där han letade, utan att han hade bott i Sverige hela tiden utan att han visste det, och brorsan visste inte ens att han hade en tvillingbror liksom! så det var riktigt roligt.. hur ofta händer det liksom? att dom hittar den dom söker efter i Sverige liksom, dom hade inte ens behövt åka hemifrån, men det visste dom inte! så det var ett bra avsnitt.. (:


Även att jag kikade på Paradise Hotel, precis som vanligt... tror bara jag har missat ett eller två avsnitt liksom! (: haha! och idag så åkte Greta och Andreas ut, och jag tyckte det var bra att han åkte ut, eftersom han redan har åkt ut en gång, så tyckte inte att han förtjänade att vinna liksom! men jag hade hoppats på Greta faktiskt! men det är ju tyvärr inte så mycket att göra åt idag.. just nu hoppas jag verkligen att Kristoffer & Erika vinner detta! :D underbart ju..


Och efter att det var slut, så blev det en kvällspromenad med vovven, så nu sitter jag här och ska göra mig i ordning för sängen! så jag orkar upp imorgon igen när hunden gnäller och vill kissa lite! (: haha!


Imorgon behövs det:
 

  • Bytas Gardiner
  • Bytas sängkläder
  • Dammsuga/Damma/Torka golven
  • Få pappa att svara i telefonen kanske?
  • Handla lite! (:

Så det är min dag imorgon, om ingenting annat dyker upp vill säga! :D haha!
men nu ska jag däremot bege mig mot kudden och dejta den ett tag..
Godnatt & Sovgott!
Puss o kärlek! <3


/Louise!

Av Louise - 1 februari 2010 19:29

God afton, nu är det inte mycket kvar av denna måndag heller! (: hihi


sedan sist har jag diskat, städat badrummet, Torkat alla köksluckor och donat ute i köket och fixat lite annat!!
och nu har jag sovit i 2 timmar tror jag (?) jag känner mig inte riktigt pigg faktiskt, hoppas inte att jag drar på mig någon förkylning eller sådär nu, för det har jag varken tid eller lust med! ;P haha.. så jag hoppas att jag lyckas hålla mig borta ifrån det! (: ...


Blev väckt för en stund sedan av robin, då hade han plockat undan en massa här hemma, och även lagat mat - kotletter & klyftpotatis, riktigt gott..
Så har i stort sett nyss ätit och sådär, så ska nu gå ut med vovven, och sedan blir jag bänkad framför tv'n hela kvällen! (:

20.00 - familjen annorlunda!
21.00 - spårlöst

22.00 - Paradise Hotel

23.00 - Kvällspromenad med vovven & sussa (: hihi


Men jag hör av mig någonting innan jag går och lägger mig, så det kommer såklart en liten update senare! så på återseende!

puss o kärlek ! <3


/Louise!

Av Louise - 1 februari 2010 13:01

  Den finaste såklart! (: hihi...
vi gör ingenting annat än och promenerar & myser hela dagarna...
underbart! (: haha



det var bara det jag ville säga, Spruffs är lovely <3

Puss på det!

/Louise!

Av Louise - 1 februari 2010 10:55

Godmorgon sötnosar!


Ny vecka, nya tag, ny månad - och jag måste säga att jag ser verkligen fram emot denna månad! ingenting är omöjligt och det kommer att hända mycket! :D hihi..


Idag har jag varit uppe sedan kl 9, då jag blev väckt av hunden som ville gå en liten promenad, och jag kan ju säga att man blev pigg av den.. men kanske inte så konstigt? när det är 22 minusgrader ute, så man nästan fryser ihjäl bara man kollar på termometern liksom.. usch, jag hatar kyla - men det skulle tydligen inte hålla i sig så länge i alla fall (:
Så i morse blev det en halvtimmes promenad, och efter det så har jag ätit frukost, och rensat lite bland mina papper! jag tyckte det var på tiden att slänga sådant onödigt som bara låg och tog plats! (: haha!


Så nu ska jag alldeles strax ta reda på resten av huset också... sådant som måste göras liksom, och det kan jag lika gärna göra nu när jag är uppe i tid på morgonen!! det är så himlans skönt att kliva upp, att man inte har lärt sig tidigare? haha. men men, nu har man en anledning till att kliva upp i alla fall (: underbart.. så nu är det bara att fortsätta med det liksom!


Vad har denna dag i övrigt att erbjuda då? någonting roligt kanske...
nu ska jag i alla fall slänga upp hunden i sängen så att Robin vaknar! (: haha, sedan fortsätta med mitt !(:


Puss o kärlek!

/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards