Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise - 22 februari 2010 13:06

Hejsan sötnosar!


Måndag idag, och jag är fortfarande seg efter lördagens bravader och utgång! men det ar det lätt värt, jag hade en otroligt rolig kväll, tack åter igen till er inblandade, ni vet vilka ni är ! <3


Sovit ganska dåligt inatt faktiskt, så är lite seg bara därför också, men men! det ordnar upp sig! (: hihi..

Älskling åkte nyss till jobbet, så han kommer hem inatt någon gång igen, precis som förra veckan! :D hihi, fick även reda på att jag börjar klockan 7 på fredag - underbart! :) jag tycker det är kul att jobba!!


Idag händer det faktiskt ingenting speciellt, jag ska diska bara och sådär! sedan ska jag ner till Olivia vid 5 tiden ungefär, då vårat paket ifrån HM har kommit, så lite nytt sådär skadar ju aldrig (:  .. så ska ner och kika, prova och hoppas att allting blir lika bra som jag har tänkt mig (: .

Även att olivia berättade att det hade varit en brand, som klassades som mordbrand, i samma hus som dom bor i, fast 2 portar bort! lite småläskigt faktiskt! "/ huh..

Men allting gick bra i alla fall, och ingen som kom till skada, vad jag vet i alla fall. hoppas helt enkelt på det bästa! :D .


Nej, nu måste jag äta lite lunch, annars svälter jag snart! :P hihi!
på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 21 februari 2010 21:22

Hemma för ett bra tag sedan!
var ner och hämtade plånboken och bilen, hihi! och när man kommer upp så möts man av stefan i bara kalsonger.. dom hade int ekommit mycket länge än så idag! haha, och olivia låg inne i sängen under täcket! :) haha, lite bakis idag kanske? :P

men men, jag hämtade det, gav stefan pengar och sedan åkte jag hem!

frös som bara den, då det är väldigt kallt ute igen :( , så tok en lååång varm dusch! verkligen jätte skönt och sitter nu i soffan med popcorn skålen i högsta hugg, tända ljus och Wallander & en brasa i bakgrunden! .. life is great, om ni inte visste det innan menar jag ;D haha!


Nej, nu ska jag sluta babbla, vi hörs helt enkelt någonting imorgon istället! för ska snart mysa ner mig i sängen istället :)
Godnatt. Puss o kärlek ! <3

Av Louise - 21 februari 2010 18:27

Jag är verkligen dötrött idag, eller det kanske inte är trötthet? haha, ja jag är väldigt sliten om inte annat (: men det är ju sådant som man får leva med har jag lärt mig..


jag har fortfarande inte kommit till någon matlagning, jag har lagt ut lite bilder på bdb & fb... men inte riktigt alla - men ni får klara er med dom där så länge! så kommer det flera sedan när jag har lite mer tid och ork till det helt enkelt :) Sedan har jag även tvättat lite idag, det är en sådan där bra bakis sysselsättning, haha! men alltid så brukar jag få städmani och sådana saker när jag har druckit dagen innan, och fråga mig inte varför! för det har jag faktiskt inget riktigt bra svar på (a) haha..
men ingen utav är som sagt hungriga nu, och orkar därför inte laga mat riktigt ännu! så får se vad det blir ikväll, någonting måste jag ju äta! ;p annars mår inte min kropp så himlans bra! :)


Nu ska jag hänga den andra och sista maskinen med tvätt, sedan åka ner till Olivia och Stefan och hämta min plånboken och bilen :D hihi, så jag har någonting att åka runt i när älsklingen åter igen ska iväg och jobba i veckan! :) hihi..


- Ibland är det faktiskt tillåtet och bara släppa ut allting, och bara skratta och le med hela ansiktet en stund, precis det jag hade tänkt och göra också! :) haha! lovely.


Nej, så på återseende! vi hörs garanterat någonting senare!
Puss o kärlek <3


- It kills me that you are that curious!
I will keep on smiling untill the day I die, so keep it up and I will die like a happy women! :)

Av Louise - 21 februari 2010 16:16

Halloj!
överlevde ni lördagskvällen?  det gjorde jag, nästan! :P haha!

verkligen en grym kväll, och är otroligt glad efter kvällen! helt otroligt..
mina vänner är ju helt klart dom absolut bästa, jag kan skatta mig lycklig for the rest of mys life - jag älskar er allihopa! ni är underbara!

Det hela började med att jag och älsk åkte hemifrån, skulle hämta upp micke och dom, men dom var redan hemma hos olivia, så hämtade upp emelie i gamla stan sedan hem till olivia och stefan - och bara starta! :) hihi

det blev lite ölspel, våghals 2, och en massa annat tok. skrattade som aldrig förr och hade det allmänt roligt!! jag tror inte jag kan säga tack nog <3


Sedan vid 11, halv 12 så blev det jvgs som gällde! vi drog oss mot krogen och där inne var det också kanoners! :) Åkerlund & älsk pussas, och bara en massa tok, även att båda hade en bra komentar! :) men det behåller jag helt enkelt för mig själv! ^^ underbart!  Olivia gick hem tidigt, för hon mådde tydligen inge bra :P stackarn! Emelie hittade några stockholmare, så jag, micke w & älsk gick runt och kikade lite på allt folk, och bara flummade oss vi också! även att micke försökte få robin att dansa, men det gick ju faktiskt inte så himlans bra!
förresten, någon annan än jag som tyckte att det var iiiiiskallt ute igår? det var ju verkligen olidligt att vara ute, det gick inte! så det blev inte många ciggisar igår inte :p haha !


men vi även vi 3 tröttnade och gick ut från krogen vid halv 2, jag kände att jag hade fått i mig lite för mycket, och pojkarna började tröttna! så gick och pussade lite på Emelie innan jag åkte hem, och sedan gick jag ut till Storebror som skulle hämta och skjutsa hem oss, tack så mycket för det <3

väl hemma, så slocknade jag efter bara en liten, liten stund i sängen! och väldigt skönt! :D vaknade i morse av ett sms :) hihi, och det gjorde verkligen min dag! :D underbart verkligen.. haha!


Såhär, nu på morgonen och sådär på förmiddagen, så har jag inte gjort någonting! pratat en massa i telefonen, ätit nudlar, planerat lite av morgondagen,  och även varit "lite" bakis.. haha!


men nu vet ni i alla fall lite om min lördagskväll, och jag överlevde nätt och jämt i alla fall. alla skratt attacker tog ju nästan kål på mig! pojkarna är ju helt underbara! <3  Men nu ska jag ta tag i mig själv, och alldeles strax försöka laga lite mat (?) så på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 20 februari 2010 18:37

Nu har jag ätit middag, gjort mig i ordning och nu ska jag åka och hämta micke åkerlund och dom andra! sedan är det dags för lite partaj (:
Ikväll går vi definitivt all in, så in i dimman gott folk. ses där? ;D


Nej, nu måste jag skynda vi hörs imorgon istället! :D
PUSS & KÄRLEK!
ha en bra lördag kväll :)

Av Louise - 20 februari 2010 13:32

Förlåt, förlåt & yttligare förlåt... det blev ingen uppdatering igår, och det var ju absolut inte meningen! jag hade tänkt att blogga lite, men jag hann inte då det kom upp en massa andra saker :) 


Jag hjälpte ju till med maten, och var även duktg och diskade - ja jag är duktig även hos mina kompisar! hihi.. (A)! Och så kom stefan hem i alla fall, och sa att han hade innebandy match klockan 7 på giganten, så vi hann inte äta! :P

så vi träffade upp mikael åkerlund, åkte på giganten, kikade innebandy ( tyvärr förlust för pojkarna! ) och sedan hem till olivia igen!
då käkade vi lite, och sedan var det meningen att vi skulle åka till Peter fransen och kik på hockeyn ( sverige-vitryssland ) , Olivia åkte tidigare! men ja och pojkarna kom inte iväg förrän det hade gått typ 10 minuter av första period eller sådär :) hihi..


Åkte till peter, kikade på hockeyn, och även att Anna Haag tog silver :) hihi, sedan efter ett bra tag, när klockan började närma sig 12 ungefär så åkte vi tillbaka mot ljusdal! :)   Stefan blev ju självklart lite leksugen, så sladda runt lite här och där och bara flumma! träffade även storebror ute en sväng - alltid lika trevligt (: <3 hih .. sedan hem efter ett tag, och jag somnade i stort sett på en gång - så himlans trött verkligen! :D haha!


I morse sulle jag köra ner glenn, och robin skulle ha följt med.. men han sa åt mig att stanna hemma och sova lite till, så han var snäll och körde ner glenn åt mig! tack älskling ! <3 så jag vaknade igen vid halv 1 ungefär, och det var verkligen skönt att få sova ut.

Har ganska precis för en liten stund sedan ätit en liiiiiten frukost, fick inte i mig så mycket mer. och ska snart hoppa in i duschen så jag vaknar lite till . kan ju vara en bra sak kanske ?
Sedan är det bara tagga inför ikväll, då det blir utgång med några av dom bästa! :D helt underbart,   -  That tonight's gonna be a good night!!

Så det är bara tagga på, och hoppas på det absolut bästa! :D haha


Nej, nu ska jag ta mig i kragen och göra någonting åt det :D hihi !
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 19 februari 2010 18:09

hejsan! idag är det fredag, är det inte underbart? :D hihi

vad har ni haft för er idag då? någonting roligt kanske?

Jag har i alla fall varit i Bollnäs med min bästa vän, olivia! vi har haft det hur mysigt som helst.. fyndat lite och bara myst! mycket uppskattat verkligen..

ikväll ska vi iväg och kika på innebandy när Stefan spelar, och sedan så blir det Hockey hemma hos Peter eventuellt.. :) mycket trevligt faktiskt.. Och efter det blir det nog yttligare lite mys hemma hos Olivia senare, och det är inte helt fel ska ni veta! jag trivs som fisken i vattnet! ;b haha..


Imorgon nalkas det utgång med några av dom bästa såklart! :) har en känsla av att det kommer bli great! :D hihi.. det känns som evigheter sedan jag var ute :P det var väl januari sist, när jag var med Nattis ner på tranan! tror jag (?) hihi..

Nej, nu ska jag hjälpa olivia med maten, det blir hackelbacks potatis och kött på menyn idag - yummie! :)

Så på återseende!
puss o kärleK ! <3

Av Louise - 18 februari 2010 22:43

Godkväll sötnosar!
Har ni haft en bra torsdag? det har verkligen jag haft... även fast jag inte har gjort speciellt mycket än och varit hemma och pysslat här, och tagit hand om mig själv så mår jag verkligen kanoners bra! (:


Idag har jag tvättat all tvätt som älsklingen kom hem med igår, och även min arbetsskjorta - den måste ju vara ren tills nästa helg då jag jobbar både fredag och lördag. denna helg är jag dock ledig, väldigt skönt faktiskt! men ändå lite tråkigt, eftersom jag verkligen tycker om att jobba ju! men nya tag nästa helg helt enkelt. även att jag har sökt ett nytt jobb, så nu håller jag tummarna (a)! haha..


Annars har jag väl inte gjort så mycket mer idag, jag har ätit ostsnitzel ( stava? ) idag, får ju passa på när robin inte ska ha! hihi. men det var väldigt länge sedan, och oj så gott det var (: hihi..

Annars har det väl egentligen inte hänt så mycket mer än det faktiskt, bara suttit i soffan och kikat runt på tv'n & datorn, har även hunnit med en "liten" powernap sådär på 1½ timme, men sedan ringde mamma och väckte mig . så pratade med henne också! får träffa henne imorgon, och det gör mig lycklig! :D JAG ÄLSKAR DIG! <3


Andre - ja, visst är jag? tack så hemskt mycket :) hih


Imorgon har jag även lite andra planer, och det är med Olivia - bästaste vännen såklart! :)  vi ska åka till grannkommunen och göra den lite osäker, med en massa bus och skratt! det kommer bli underbart.. hoppas bara att vi hittar det vi letar efter, så jag håller tumme för det.. för jag skulle verkligen behöva det faktiskt (: hihi..


Nej, nu ska jag ta mig en dusch, och sedan invänta älsklingen som kommer någon gång vid 1 inatt också.. :) underbart! så vi hörs någonting sen:D
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards