Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise - 11 februari 2010 12:44

Hejsan godingar! (:  hur mås det idag? bara bra hoppas jag i alla fall.. :P hihi..


Förlåt för att det inte blev något bloggande igår i stort sett, blev bara 2 inlägg, varav ett var riktat till er (: haha! .. men men, jag ska försöka bli bättre på det idag. kanske? det är väl sådant som märks antar jag, vi tar det som det kommer i alla fall.. :D ..


Efter middagen igår så kom Mathilda, Lars och lille Theo förbi en sväng.. dom hade varit uppe på badhuset och plaskat en stund! :) hihi
  Och så fick även mathilda ett par skor, som jag ändå aldrig har använt, eller jo! en eller två gånger har jag haft dom, men inte nå mer! och jag tyckte att det var bättre att dom kom till användning än att bara ligga här och ta plats liksom! (: haha. så hon fick dom.. snälla jag (: .. hon tyckte om dom i alla fall, det är huvudsaken.. Shiet, jag måste ka och köpa någonting till Theo som alldeles strax ska döpas!  men vad vill han ha? hmm, det är den stora frågan.. men jag brukar alltid lyckas komma på någonting :D haha!


Efter att dom hade varit här, så åkte vi över till skogen för att hälsa på anna och jonas för en liten fika, mys med vovven och en massa skitsnack med dom, och även lite kortspel. ovanligt va? (: men det är ju såhär, vi har hittat ett kortspel som man fastnar för och det är hur roligt som helst! :D haha!


Men vi kom hem vid 1 inatt eller sådär, och det var efter en mycket trevligt kväll (: hihi.. Fick ju även höra hunden "sjunga" ju.. ytterst gullig. vi alla fick oss ett roligt skratt, och framför allt när robin skulle försöka få gruffe att sjunga! och herregud vad roligt... *småler med hela ansiktet*..... hahaha!


Fick även reda på att jag ska jobba i helgen igen, och det tackar man absolut inte nej till... :D  det är ju trots allt pengar liksom, och sedan är det väldigt roligt att jobba.. (: .

Nej, nu ska jag ta och fixa lite.. Så på återseende!
Puss o kärlek! <3


/Louise!

Av Louise - 10 februari 2010 16:15

  Idag säger vi grattis Simon Söderlund20års dagen, hipp hipp hurra! (:
Förlåt för den hemskt gamla bilden, men jag tyckte den passade bra! :D

Ha en bra dag..
Puss! <3

Av Louise - 10 februari 2010 14:12

Hej onsdag och alla söta människor! (:
har ni en bra dag, så här på en lill-lördag och allt? :) haha!


I morse ringde klokan första gången på väldigt länge, men jag hoppade upp på en gång och in i duschen för att göra mig i ordning! det var ju som sagt möte nere på arbetsförmedlingen idag igen kl 10. haha!

Så vid tjugo i 10 så ringde stefan och frågade om jag skulle ner, då olivia började bli lite orolig om att jag inte skulle åka, men icke! Jag var redan på väg ju..
Men jag blir så irriterad, har så himlans dåliga vinterdäck på den där förbaskade volvon, haha! så man slirar bara runt, men inte gör det nå! huvudsaken är ju att det fungerar att köra, och att man håller sig på vägen! mohaha.. (: ..


Efter arbetsförmedling så följde jag med olivia hem en sväng, det blev lite frukost och sedan åkte vi iväg på lite äventyr! skulle tankas bil, handlas lite inför deras bilresa och även lämna nycklar till rigmor! :D hihi..

Även att vi båda köpta oss 1 par nya solglasögon, eftersom det behövs nu när det är så himlans mycket sol, och ni vet ju att jag är inte direkt lång, haha! så jag når inte upp så att "solskyddet" hjälper så som jag vill att det ska göra! haha, men synd det då! det fungerar alldeles utmärkt ändå ska ni veta! :D..

Efter det så åkte jag hemåt, ringde bästaste mattias cundell och pratade lite.. :) underbart det, pratade om lite allt möjligt! och gav även svar på hans fråga .. det känns skönt att man kan hjälpa till.. :D  det gör mig sådär lite extra glad en dag som denna..


Nu ska jag alldeles strax gå ett ärevarv med dammsugaren och ta bort allt som inte ska vara framme och sådär.. så lite "terapi-arbete" får man väl kalla det ändå, så vi hörs senare!
Puss & kärlek så länge !

/Louise!

Av Louise - 9 februari 2010 22:15

Godkväll alla söta! jag hoppas att ni har haft en lika härlig dag/kväll som jag har haft! min har varit väldigt bra faktiskt.. helt otroligt att man kan vara såhär lycklig ju (: haha!


Idag har jag även varit lite duktig, jag har tvättat en massa handdukar och sängkläder och självklart lite annat som var behövligt och även städat min badrum väldigt noga! (: hihi.. det luktar ju så himla gott med nytvättade kläder och ett nystädat rum/hus/lägenhet, tycker ni inte? sedan så är det ju självklart att det ska vara snyggt och städat - man kan ju inte bo i ett kaos, nej det fungerar inte riktigt! det skulle väl inte ni vilja, eller hur? :p haha!


Vid halv 7 tiden så kom anna och jonas förbi en sväng, det har blivit en liten kortspelning, skitsnack och massa mys! och ni 2 beter er ibland som om ni har varit gifta i 34 år, fast ni bara varit tillsammans i snart 3 år (: haha, men ni är så söta så! :D haha..

Jag fick även min försenade födelsedagspresent/julklapp av henne när hon kom :D hihi!
jag fick ett par strumpor - självklart var det elefanter på dom.. ni som känner mig vet ju att jag är galen i elefanter, jag är facinerad (stava?) av dom. haha!
och även fick jag ett par örhängen och ett matchande hängsmycke till ett halsband.. det var typ mörkröda plektrum och så var det ett litet smycke "utanpå" eller vad man ska säga där det står Love! 

ja, det är väldigt svårt att förklara, så ni kanske får se en bild senare istället.. men dom var väldigt snygga, och jag är super duper nöjd med detta.

tack så hemskt mycket älsklings Anna! (: , jag älskar dig baby <3

7år, och mer ska det blir.. håller ihop i vått och torrt och du betyder verkligen! (:


Nej, nu ska vi ta och åka till delsbo och möta upp Pelle ( mammas karl ) och lämna av växellådsbalken! så nu måste vi åka..

kanske hörs senare, ha det bäst så länge!

Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 9 februari 2010 14:41

Tisdag idag, och det innebär att jag måste ta mig till delsbo lite senare för att lämna av växellådsbalken (stava?) för att sedan se om man kanske kan få igång lilla skrutten? (: haha!


I övrigt så vaknade jag i morse med ett ryck och var väldigt pigg! jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig, men skönt är det att komma upp i tid på morgonen! jag gillar't..  jag hade även en känsla av att detta skulle bli en bra dag, och just nu hoppas jag att denna dag fortsätter precis som den har börjat! :D haha
annars är det väl inte så mycket, jag håller på och tvättar!

har tvättat undan en massa handdukar & sängkläder - jag känner mig duktig!

Och förutom att jag är duktig och tvättar så jag har städat badrummet väääldigt noga ! :D haha.. så jag är ju verkligen hur bra som helst - jag vet, tack så mycket! :) haha.


Men nu ska jag äta upp mina popcorn, sedan hänga tvätten och bara må bra en stund till! :D oooohja..


Ha det underbart så länge!
Puss & kärlek <3


Oj, helt plötsligt har du ramlat ner lite, och jag har hamnat på topp! något säger mig att du inte kommer längre än såhär?


/Louise!


P.s : svar till "skönhetsbloggen"   - ja, det är väldigt skönt med egentid! (: kul att se att du läser! :D

Av Louise - 9 februari 2010 00:16

Sisådär sötnosar, nu är jag tillbaka efter ca 1½ timmes egentid, och det var så himlans skönt verkligen! :D hihi. underbart om man får säga det!

Fotbad - check!

Ansiktsmask - check!

Fixat naglarna - check!

Format ögonbrynen - check!

 och ja fixat och donat med lite annat som jag behövde fixa.. (:


Jag har även hunnit prata med lillebror i telefonen, jag älskar dig! och jag lovar att du kommer att klara detta, det är jag verkligen övertygad om. du kan göra precis vad du vill, bara du ger dig fasiken på det.. var lite envis, och visa lite stake! :) be a man. jag älskar dig mer än allt annat, du är världsbäst. jag står på din sida och jag tro på dig! du klarar detta, och jag ska hjälpa dig på vägen! <3


det var ett mycket bra samtal, och jag saknar honom väldigt mycket, även fast vi småtjaffsar lite sådär ibland, men det kallas ju - syskonkärlek! helt klart! :D haha! och det gör ingenting, för det brukar gå över lika fort ju! (: hihi..


Mattias Cundell - att du ringer och har lite knäppa frågor, det är precis du! och jag gillar't .. haha, men frågan du ringde om nyss var bäst.. :D  var noga och ta det försiktigt! det är mitt råd (: .. Jag älskar dig vännen, du betyder! 



Nej, nu tänker jag strunta i det här, så ska gå och sova! fräsch efter allt jag har gjort nu såhär på kvällskvisten! :D

GODNATT! PUSSSSS så länge! <3


btw, jag älskar min nya hårfärg! it's great! det blev kanon bra, tack olivia för hjälpen <3


/Louise!


Av Louise - 8 februari 2010 22:43

Forfarande mätt och belåten, och bara mår allmänt bra - för just nu känns det som om allting är möjligt! detta komer sluta precis som jag vill att det ska göra! och det vet även du också att det kommer göra. jag kommer få precis som jag vill, och det kommer att blir kanon bra i slutändan.


Du kommer få dig en käpp på näsan så det står härliga till, men jag väntar på att få ge tillbaka allt i ett enda stort lass så får du vad du har satt ut oss 3 för, det är inte okej! förstår du inte det? men nu är det min/våran tur att "ge tillbaka" lite av det du har delat med dig utav. Och det mina vänner känns helt otroligt faktiskt, jag älskar bara tanken på det! (: haha!


Jag och anna tog med oss en bit av kladdkakan in till vardagsrummet, bänkade oss i soffan som 2 småbarn och var väldigt nöjda - onyttigt är gott! det vet väl alla? haha.
Så vi satt där med våra onyttigheter och barn på tv'n liksom! och så hade jag underbart sällskap, det kan ju inte blir bättre? nej jag tror inte det i alla fall. shiet jag är lyckligt lottad.. :D!


Efter familjen annorlunda så var det dags för spårlöst och invänta att Jonas skulle komma, då han har varit långt upp i landet idag för att hämta en skoter! haha. men han kom strax innan spårlöst var slut, så anna åkte hem då med vovven! så vi tackade för idag och bestämde att det var dags att höras snart igen, vilket jag tycker låter helt underbart ju! haha (: hihi..


Nu sitter jag här och lyssnar på Lady Gaga - Paparazzi, en av favoritlåtarna just nu faktiskt, den är riktigt bra om man lyssnar på texten!
Även att det sprutar en massa annan bra musik ur datorn just för tillfället också! och det för ju ingenting! för musik gör så himlans mycket med en själv, är det inte så för er också? :D haha!


Nej, nu ska jag ta och göra i ordning ett fotbad och sådär! ska bli väldigt skönt!
Fixa naglarna, fotbad, bra musik och dona lite. blir lite egentid såhär på kvällskvisten!

Det behövs ibland, man kan inte alltid bara se till att alla andra mår bra! man får liksom inte glömma bort sig själv. vilket jag har väldigt lätt att göra!
jag personligen tycker det är viktigare att andra mår bra! :)
men sådan är jag som person, take it or leave it babes! (:


Nu ska jag påbörja min egentid!
PUSSS så länge <3


Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi                  .  


/Louise!

Av Louise - 8 februari 2010 22:43

Forfarande mätt och belåten, och bara mår allmänt bra - för just nu känns det som om allting är möjligt! detta komer sluta precis som jag vill att det ska göra! och det vet även du också att det kommer göra. jag kommer få precis som jag vill, och det kommer att blir kanon bra i slutändan.


Du kommer få dig en käpp på näsan så det står härliga till, men jag väntar på att få ge tillbaka allt i ett enda stort lass så får du vad du har satt ut oss 3 för, det är inte okej! förstår du inte det? men nu är det min/våran tur att "ge tillbaka" lite av det du har delat med dig utav. Och det mina vänner känns helt otroligt faktiskt, jag älskar bara tanken på det! (: haha!


Jag och anna tog med oss en bit av kladdkakan in till vardagsrummet, bänkade oss i soffan som 2 småbarn och var väldigt nöjda - onyttigt är gott! det vet väl alla? haha.
Så vi satt där med våra onyttigheter och barn på tv'n liksom! och så hade jag underbart sällskap, det kan ju inte blir bättre? nej jag tror inte det i alla fall. shiet jag är lyckligt lottad.. :D!


Efter familjen annorlunda så var det dags för spårlöst och invänta att Jonas skulle komma, då han har varit långt upp i landet idag för att hämta en skoter! haha. men han kom strax innan spårlöst var slut, så anna åkte hem då med vovven! så vi tackade för idag och bestämde att det var dags att höras snart igen, vilket jag tycker låter helt underbart ju! haha (: hihi..


Nu sitter jag här och lyssnar på Lady Gaga - Paparazzi, en av favoritlåtarna just nu faktiskt, den är riktigt bra om man lyssnar på texten!
Även att det sprutar en massa annan bra musik ur datorn just för tillfället också! och det för ju ingenting! för musik gör så himlans mycket med en själv, är det inte så för er också? :D haha!


Nej, nu ska jag ta och göra i ordning ett fotbad och sådär! ska bli väldigt skönt!
Fixa naglarna, fotbad, bra musik och dona lite. blir lite egentid såhär på kvällskvisten!

Det behövs ibland, man kan inte alltid bara se till att alla andra mår bra! man får liksom inte glömma bort sig själv. vilket jag har väldigt lätt att göra!
jag personligen tycker det är viktigare att andra mår bra! :)
men sådan är jag som person, take it or leave it babes! (:


Nu ska jag påbörja min egentid!
PUSSS så länge <3


Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi                  .  


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards