Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under november 2009

Av Louise - 5 november 2009 19:45

Nymatad, och huvudvärk! ;s  låter som en dålig kombination om jag får säga det själv! haha!

men huvudvärken kanske släpper efter en stund? om inte annat så hoppas jag verkligen det faktiskt (: ..


idag var det kroketter, kotletter (stavning?) & en god sallad till det som stod på menyn! och det var väldigt gott faktiskt! (: hehe! så puss på robin för att han lagade maten idag! ;D haha.


annars har det inte hänt speciellt mycket idag , jag har dammsgit och vikt en himlans massa tvätt - duktiga jag! sedan suttit i soffan med en kopp the, kikat på film och mellan varven även kikat ut genom mitt fönster för att kolla på när det kommer ner stora snöflingor ifrån himlen, som färgade gräsmattan och vägen vit! och det är så himlans vackert.
oj, nu känns det som om jag helt plötsligt är såå mycket äldre än vad jag egentligen inte är.. men nog om det - jag tycker helt enkelt att det är fint när snön äntligen börjar lägga sig (: haha...

Har även plockat fram mina serveringsbyxor och packat ner skjortan och sådär - eftersom imorgon så ska jag jobba! och det känns helt underbart... ska bli skönt att komma igång igen!

så just nu hoppas jag verkligen på att det fortsätter såhär! :D ..


men nu ska jag ta och lägga mig på soffan, och hoppas på att min huvudvärk släpper snart!
och kolla på mamma's pojkar!  konstigt program, men jag har liksom fastnat för det ;p haha!
men vi hörs någonting senare, för orkar inte skriva nå mer :)
PUSS

Av Louise - 5 november 2009 12:01

Snön har börja lägga sig på marken, sakta men säkert! det blir vitt på marken och jag siner upp som en sol!  Har verkligen tröttnat på detta ruskiga väder vi har haft hittills, men nu börjar det ju i alla fall se ut som vinter, för det är väl den årstiden nu? ;p haha! men det är otroligt mysigt i alla fall. och det snöar fortfarande, inte speciellt mycet! men lite, och det är ju alltid någonting! jag får en bra känsla i kroppen när jag tittar ut genom fönstret! (:


just nu hoppas jag bara att det ligger kvar en längre tid, och inte försvinner! :D haha!


Den här morgonen har varit den värsta på länge, sovit dåligt, och så vaknar inte robin av väckarklockan första gången, som han normalt brukar göra annars, men inte då! han har låtit väldigt mycket på morgonen! och sedan när han hade gått så hade jag stora problem med att somna om! aaah, det har varit väldigt jobbigt i alla fall!
men vid kvart över 6 så somnade jag om! sedan klockan 10 blev jag väckt av ett sms istället ! :D haha..


så jag har varit vaken sedan dess, och nu har jag precis gjort mig en stor kopp vanilj the, underbart gott! och väldigt mysigt när man sitter i soffan och tittar ut och ser snön! låter det inte underbart? :D

som sagt, jag kollade på Män som hatar kvinnor igår! och den var faktiskt lika bra som alla andra hade berättat för mig. jag är numera glad över att jag har sett den (: hehe..

det verkar vara en sådan där slö dag idag, så jag funderar på om jag ska göra mig någon macka också -till mitt the?!

sedan kanske starta en ny film kanske? haha..


Jaja, vi får allt se vad som händer!    btw, tankarna har blivit lite bättre, men dom slåss fortfarande inuti mig! och jag vet inte riktigt vilken som vinner ännu heller! men jag försöker väldigt starkt komma på vilken utav alla 500 tankarna som kommer gå vinnande ur detta och stå överst på "pallen" . haha.. det märks väl om inte annat, jag återkommer när jag själv har fått fram en vinnare! (: ..


Nej, nu måste jag gå och göra mig en macka! för magen skriker högt att den är hungrig. och jag vill inte bli grinig ( som jag alltid blir när jag är hungrig och inte får mat! ) men vi hörs senare!
PUSS så länge!

Av Louise - 4 november 2009 21:16

Just nu känner jag att jag inte har någonting speciellt att skriva egentligen! (: hehe
men kan ju lämna någon rad i alla fall..

förut gick jag och hängde tvätten, pratade lite med pappa, och åt makrill (stava?) - otroligt gott! och evigheter sedan man åt det ju! Men mamma brukar ha det när jag kommer och hälsar på :D haha!

Sedan så var det dags att komma på vad man skulle äta för middag? och jo, självklart får jag sådan riktig idétorka! vad gör man då? aah, men efter typ 40 minuter eller någonting så kom jag på vad jag var sugen på för min mage började kurra och det blev Lasange som stod på menyn idag, och gott som bara den blev det! :D heh..


Robin kom hem efter jobbet, och vet ni vad han hade med sig? jo, GODIS! onyttigt - jag vet! men man får faktiskt! :) i alla fall om man inte frågar någon ;p haha.. och som ni vet så är jag ju en väldigt stoooor godisråtta! och det är svårt att slita sig ifrån det, i alla fall när han har köpt med sig det hem! (: men tack för det, puss på honom <3


Annars har min kväll inte bestått av någonting speciellt, bara en massa tankar som har hoppat runt och slagit mig HÅRT i huvudet! och det känns inge bra, för det gör ont i hela kroppen just då.. ajaj!!
men det gick över en liten stund, men kom tyvärr tillbaka lika fort igen! "/ hm. men kanske blir bättre när jag får sova på sakerna en stund? ;p haha..

Vi har bara suttit i soffan och kollat på Bonde söker fru och sådär, och jag säger bara det! den där bonden Roger, han är inte riktigt frisk, eller han kan bara inte vara det? jag blir bara så himlans irriterad när jag ser honom på tv'n! ajja, onödigt att hänga upp sig på småsaker! (: haha!


Nej, nu ska jag ta och krypa ner i sängen - börjar ju faktiskt bli väldigt trött! men kan vara för att jag blev väckt rätt tidigt i morse, och även har hållt igång i stort sett hela dagen efter det (: haha!
Men jag tänkte i alla fall lägga mig i sängen och titta på Män som hatar kvinnor, eftersom det aldrig blev så sist att jag tittade på den! så nu hade jag tänkt kika på den :D haha!

nej, nu ska jag slita mig ifrån datorn!
Godnatt alla!
PUSS!

Av Louise - 4 november 2009 13:52

Nu är jag tillbaka! och tro det eller ej, även fat min telefon har gått varm hela morgonen så har jag hunnit gör en massa saker! jag har tvättat 3 maskiner med tvätt + hängt 2 av dom! ( ska alldeles strax hänga den sista! )
Sedan har jag diskat också, bäddat rent i sängen och sedan rensat papper och en massa annat tråkigt - men nödvändiga saker(: haha!


och jag måste ju ändå passa på att erkänna på samma gång, att jag hatar verkligen sådana här måsten i vardagen! i alla fall när det gäller tvättning/städning.. men det är ju sådant man måste göra! så det är bara bita ihop, och ta sig igenom det! precis som det andra här i livet! right? (: haha!
men sedan är det ju även en skön känsla när det är färdigt också! :D
Och nu är det ju ändå inte mycket kvar att göra här hemma!    ska bara plocka lite mer, sedan komma på vad det blir för middg ikväll ? ;p


Nej, nu måste jag ta och göra det sista, måste börja med att hänga tvätten (: hehe!
Men vi hörs senare! så på återseende!
PUSS så länge! <3

Av Louise - 4 november 2009 09:11

Godmorgon allihopa!

ja, jag vet idag är jag uppe och bloggar tidigt! (: hehe!
Men olivia ringde och väckte mig vid halv 9, sedan kunde jag ju inte somna om! eftersom jag blev tvungen att kika en sak som hon sa! men tack så mycket för att du förvarnade mig i alla fall, det var väldigt snällt! (:

men efter att vi har pratat i typ 20 minuter eller någonting, så frågar hon: " vad gör vi vaken nu egentligen? " 
Ja, olivia! det kan man ju fråga sig, haha... eftersom de va hon som ringde och väckte mig! haha.. men jag älskar henne för det! <3


Jag är även tacksam för att hon väckte mig såhär tidigt också, för jag har lite att göra idag! ska tvättas och städas lite här hemma!  det behövs känner jag (: haha.. så det ska jag roa mig med här på morgonen, sedan får vi se vad resterande av dagen bjuder på? någonting spännande kanske..



Sorry för att det inte kom någon uppdatering igår, men så blev det bara! haha (:

Jag lagade mat, älsklingen kom hem, jag fixade och donade här hemma, kollade på andra avenyn & hell's kitchen! sedan va det dags att sova, för jag var så himlans trött (: haha..



Nej, nu ska jag ta mig upp ur sängen alldeles strax för att äta lite frulle, sedan försöka ta mig i kragen och göra någon nytta!
PUSS!

Av Louise - 3 november 2009 17:35

Har nu varit hemma ett bra tag, snarare sedan 4 tiden ungefär.. men jag har haft en kanondag! kunde nästan inte ha blivit bättre, eller jo! några saker kanske!
Men inte långt ifrån en perfekt dag! :D , och vet ni då? Jag älskar't vääldigt mycket...


I morse s var jag ner på ljusdals hem och skrev in en intresse anmälan. dags för nytt boende kanske? hm, det ni!

fundera på det ni! haha

Och det var poliser tamefan överallt, och då menar jag verkligen hur många som helst.. är det någon som vet varför det var så himlans många ute ? hmm..

men men, när jag hade hämtat mathilda i tegeltjär i alla fall, så åkte vi ut på stora vägen och hann inte ens komma upp i rätt hastighet innan min telefon ringer! och då är det Eva ifrån Scandic i bollnäs, som undrar vad jag ska göra i helgen! och jag sa att jag inte hade någonting speciellt planerat, och hon undrar om jag ville komma och jobba, och SJÄLVKLART!! det säger man ju liksom inte nej till.. så jag börjar 16.00fredag - ska bli så himlans roligt.. haha.. jag längtar faktiskt lite om jag ska vara ärlig (: ser fram emot detta otroligt mycket! :D


sedan åkte en glad jag till hudik med mathilda, kollade bebis på ultra ljudet! och det var ju verkligen hur gulligt som helst. haha, jag var ju helt exalterad verkligen! haha ! mathilda hon bara skrattade åt mig.. men det blev en jätte gullig bild i alla fall, i profil! och ja kunde knappt sluta kolla på den när hon pratade med läkaren! utan jag satt där och bara tittade liksom! (: och tyckte att han kunde komma ut, så jag kunde kolla på bebis i verkligheten också :D

för bebisar luktar ju verkligen hur gott som helst, en speciell, underbar lukt! (: + att dom ä ju världens sötaste varelser.. förutom elefantbebisarna då :p


Efter det blev det lite mat, och sedan hemfärd igen! och då mötte vi typ 4 stycken polisbilar och en piketbuss också! så som sagt vad gör dom ute idag? även att det var en massa ambulanser ute och åkte också! var detta ingen bra dag, eller var det bara en massa annat på schemat för dom idag? :p haha! men men!


Sedan hem, och nu sitter jag här! har tänt lite i spisen här! så man hör hur det knakar så himlans mysigt här inne i vardagsrummet.. och jag ska alldeles strax åka upp och handla lite mat! för älsklingen kommer hem! och han kanske vill ha lite mat, och även en matlåda imorgon kanske? så bäst man åker och handlar då, eftersom jag har lovat att laga maten liksom! (:
han skulle bara åka hem till rengsjö en snabbis och sådär hämta lite kläder :D!


Nej, nu ska jag ta mig i kragen och åka handla, laga mat och diska innan han kommer hem!
Ikväll då? en lugn hemma kväll tror jag det lutar åt, med andra avenyn och sådär! sedn bara vara glad och längta tills på fredag! :D hehe!
men på återseende senare sötnosar!
PUSS!

Av Louise - 3 november 2009 10:38

Nu är jag uppe igen, eller ja har varit det ett bra tag!


Klev upp här i morse, klev in i duschen och sådär! sedan har jag ätit frulle, nu är det inte mycket mer kvar! bara håret som ska fixas! för att sedan åka ner på ljusdal och möta upp Olivia!
Jag ska nämligen in på ljusdalshem, så får vi de vad det slutar med!hahaha :P nej, men ska skriva in mig i bostadskön i alla fall. (:

Efter det ska jag åka till järvsö ( tegeltjär!) och hämta upp Mathilda, sedan ska vi åka mot Hudiksvall, och jag ska få se bebisen ! (: hee.. och sedan ska jag få känna massor på magen - ni som känner mig vet att jag är lite svag för bebismagar! ;p haha! men kulan är ju så söt! eller hur?


Sedan hem igen, vad händer ikväll då?  Hm, kanske märks! :D haha...  kanske ladda upp NÅGRA av bilderna ifårn i lördags.. men bara nåra stycken! haha ;p men det märker vi sedan vad jag bjuder på (: hahaha!


Nu ska jag gå! på återseende när jag kommit hem! PUSS -->



btw, jag har hört en människa säga?
- " alla förtjänar ju att vara lyckliga.. men hur vet man att man är lycklig med rätt person? eller framför allt lycklig över huvudtaget. är inte gräset grönare på andra sidan?   jag vet att jag också vill vara lycklig, men hur vet jag då att det är med rätt? "

det är ju värt att tänkas på :P hehe! jag tyckte det var väldigt klokt och bra sagt, drf jag måste dela med mig lite!
Nej, vi syns sen! fundera lite under tiden! :D PUSS!!

?

Av Louise - 3 november 2009 01:51

Hejsan sötnosar!


idag har det varit lite dålig uppdatering, jag vet  - förlåt!

Men jag tänkte i alla fall berätta lite om min dag...


Efter att jag hade duschat och gjort mig i ordning i morse så kom Olivia och hämtade upp mig, ner på ljusdal och donade lite! (: hehe! sedan efter det så blev det hem till Olivia en sväng, ikade igenom bilderna som blev sedan i lördag! och jag säger bara: OJDÅ!  mycket mer än så finns det väl kanske inte att säga? :p haha.. men det var faktiskt roligt att titta på dom. haha! jag skrattade rätt bra där en stund! (:

Och även att rigmor skulle baka "glödhoppor" (stava?) , så olivia hjälpte till, och jag kikade på! hade aldrig hört talas om det innan, men det var tydligen bröd eller nå sådant.. och det blev faktiskt väldigt gott :) hehe..


Sedan vid 7 tiden kanske? så kom mattias och hämtade upp mig, då det blev en liten omväg till färila, för han skulle kika på en sak på vägen dit! haha!
men när vi väl kom hit i alla fall, så färgade vi håret på honom! Svart blev färgen - och jag måste erkänna att det blev faktiskt väldigt bra! sedan tog vi en sväng på Ljusdal också, och där hittade vi Micke lol, så vi har umgåtts med honom ikväll..   så för ungefär en timme sedan åkte dom hem! så nu är det bara jag och katten hemma!

Man kanske skulle försöka sova lite snart? ska ju faktiskt upp tidigt imorgon... eller ja, så tidigt är det väl inte! men halv 10 i alla fall... Ska ju åka till hudik imorgon på ultra ljud och kolla på bebis! och NEJ jag är inte gravid!
Jag ska skjutsa Mathilda till hudik, för hon ska på ultra ljud :P hehe... så ska göra henne sällskap! :)
Så jag måste åka ner imorgon bitti och hämta bilen så vi har någonting att åka i liksom, det underlättar ju en hel del ! :D haha!


Nu har jag ju inte berättat allt, men allt behöver ni ju faktiskt inte veta heller! :) haha!
Men på återseende imorgon sugarpie!
nu ska jag försöka sova lite, Godnatt! (:

PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards