Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under november 2009

Av Louise - 11 november 2009 22:41

Nu är jag hemma igen, otroligt skönt!

4.2 km senare, ett varmt fotbad & ansiktsmask, bodyscrub & en väldigt god sallad - så just nu känner jag mig som en ny människa! verkligen en underbar känsla! helt otroligt! :D


åkte ner till mattias som sagt, för att gå ett varv runt kyrksjön! hehe! när klockn blev halv 7 så påbörjade vi våran promenad.. det var; jag, mattias, marcus, micke lol, elin & fia! :D hehe!

väldigt trevligt, blev mycket skitsnack på vägen runt, fast dock bara med tiaz, fia & micke! för dom andra 2 sprang på som bara den.. så det slutade med att dom hade väntat på oss vid bilarna i ca 20 minuter eller någonting.. haha!
men vi tog det i en lugn, normal och behaglig takt liksom.. sedan hade vi ju även en av mattias hundar med oss på promenaden också, så HERO gick i sin egna lilla takt ;p.. (:


men de var underbart att äntligen komma ut och röra på sig, och det har jag ju sagt länge att jag ska ta tag i, men nu var det ju roligt på samma gång!
trevligt sällskap, vantar & mössa på - och självklart en massa skitsnack på vägen ;) haha.. kan det blir bättre?

- ja, det kan det faktiskt bli! och det är bara om jag verkligen fortsätter med det.. haha men hur ska jag lyckas ta mig i kragen alldeles själv då? aaah, hjälp mig någon?
finns det någon som känner sig manad till det kanske ;D ?


nej, nog om min lilla promenad i alla fall, åkte hem till färila efteråt, hoppade in i dushen, en lååång varm sådan! underbart skönt.. i med lite hårinpackning, rakning av ben och sådär!
och efter duschen blev det ett fotbad, med sådan där grej ( kommer inte ihåg vad det heter! ) haha, och även en ansiktsmask - otroligt skönt!  
sedan gjorde robin en väldigt god sallad som vi båda 2 satt här och mummsade på - väldigt gott! bara satt och njöt ju (: .. hahahah ;b ...


efter det så har jag suttit här i soffan med mina bebislena fötter, min underbara känsla i kroppen, och ett stort leende på läpparna - och kollat på oskyldigt dömd..  och under det avsnittet så hittade jag dagens citat.
" Du har inge alkohol eller drogor i blodet marcus, men du har däremot ägglossning! "   - hahah , fy vad jag skrattade! någon flicka som lämnat provet istället för dig kanske? ja, vem vet egentligen.. men det var i alla fall klockrent..
och nu är lockan mycket, eller ja nästan i alla fall..

funderar på om jag ska borsta tänderna alldeles strax, slå igång en film och lägga mig i sängen!


sedan efter det, tänkte jag komma in i drömmarnas värld, idag slår vi upp portarna igen, och hoppas på någonting bra! för som jag sagt tidigare - i drömmarnas värld är allting tillåtet , och jag menar ALLT! :D . haha


nej, förlåt för ett knepigt inlägg, men det blir så ibland!
det känns som att det blev lite rörigt faktiskt.. men jag säger godnatt redan nu, så ska jag göra mig i ordning för skönhetssömn.. så på återseende imorgon!
SOV GOTT - dröm dina vildaste drömmar, det gör jag! <3


PUSS!

Av Louise - 11 november 2009 16:53

Nu som först är jag hemma igen, jag klev ju upp i morse och gick på arbetsförmedlingen med olivia!
men när jag gick ut i morse och skulle starta bilen, så startade den inte! så jag höll på hur länge som helst, till slut tröttnade jag och gick in och väckte robin, så höll hanpå en liten stund - och efter mycket om och men så startade han ju! (:


men jag kom ner till arbetsförmedlingen till slut i allaf all, och då var klockan bara någon minut efter 10 (: hehe, så jag var ju egentligen inte så mycket försenad, duktiga jag! :D ..

och efte det så åkte jag med olivia hem, vi kollade på riverside - som hon är tvungen att se varje dag! som en drog ungefär? haha... men lika kul för de, sedan har vi åkt runt till en massa roliga affärer liksom.

dollar, unitis, textilfabriken, tant brun & tällebutiken - är några! :d hehe.. fulat oss! och nu så g jag tavlan som hon har pratat om, och jag blev KÄÄÄR! helt otroligt snygg tavla verkligen! shiet... :p hehe!

men på tok alldeles för dyr, men men ! man kan ju alltid drömma har jag hört (: .. eller hur?   i drömmarnas värld så är egentligen allting tillåtet!! :b ..



sedan åt vi lite tårta, och sådär! pratade en massa skit och sådär.. sedan åkte jag hemåt för att laga lite mat, det var pyttipanna och ägg som stod på menyn idag - smaskens! (: haha...

och nu sitter jag här, lite stressad faktiskt ;D...


men nu ska jag åka neråt mot Ljusdal och träffa Mattias, vi ska ta ett varv runt kyrksjön - ska bli skönt att röra på sig! hehe! men jag nås på mobilen!
Puss så länge! <3

Av Louise - 10 november 2009 23:52

 Sitter här fortfaramde, men nu tänkte jag faktiskt ge upp för idag! ;p haha!
måste ställa klockan också, måste komma ihåg det efter jag har borstat tänderna, hehe! för imorgon ska jag ner på arbetsförmedlingen igen, 10.00 .. usch - väldigt tidigt! men jag får ju träffa skruttungen i alla fall <3 alltid ett plus! :D


men nu är det så att mina ögon börjar gå i kors, bara för att jag är väldigt trött!
Så jag gör såhär, går och borstar tänderna och tvättar bort sminket, sedan; kramas med kudden och öppnar upp portarn in till drömmarnas värld, drömmer mig bort och vaknar som en ny människa! :)  underbara tanke! :D

så ja, godnatt helt enkelt! <3


vi hörs imorgon!
PUSS!

Av Louise - 10 november 2009 23:17

Veckans avsnitt av Andra Avenyn var lite knepigt, men fortfarande väldigt bra! - som alltid annars liksom...


men strax innan andra avenyn fick jag någon fix idé att börja göra rent och snyggt på min lilla smink hörna, bar bort en massa saker och en massa annat...   synd bara att jag inte kan ha allt smink och sådant skit på samma bort/bänk ( eller vad man nu ska kalla det! hmm. )  men i alla fall..

   det är ju i alla fall resultatet av mitt lilla fnatt jag fick tidigare idag, och nu är det ju i alla fall städat eller vad man ska kalla det! i alla fall tills imorgon bitti, när jag ska dit och gräva igen ;p haha!
Så vi får se hur länge det ser ut sådär! :) haha!


Olivia ringde idag igen, underbart! <3 hon hade fått jobb idag också - lyckos henne.. ;p ... pratade lite! och hon berättade om sina "flyttplaner" som hon hade för henne och mig, och jag tyckte att det lät som en himlans bra idé faktiskt.. så jag är lätt på att smita därifrån och göra en massa annat! (: .. underbara tanke - pojkarna jobbar & sliter, vi gör någonting helt annat! :D ..


Jag har väl egentligen inte gjort så mycket annat ikväll än att kolla på lite tv och sådär! fått mina små fnatt och städat lite här och där, och jag fattar inte att man inte får sådana oftare? det skulle ju inte vara så himlans jobbigt då. eller hur? skulle vara mycket skönare, om man fick små ryck och bara gjorde lite i taget liksom!

så jag tror jag ska börja få det lite oftare (: haha.. men det är ju sådant som märks!
ibland säger man ju faktiskt en sak, men gör en helt annat! känner ni igen er?  - det gör jag! :D hahaha!


nej, nu ska jag ta och hitta på någonting helt annat!
Puss så länge! <3

Av Louise - 10 november 2009 18:48

nu sitter jag här igen, nästan som vanligt känns det som! och det känns lite knepigt, eller nej! det var fel ord.. det känns lite fel ;p haha.. men men!  jag bjuder på det - i stort sett som jag bjuder på allting annat! (: haha! det ni! ..


jag ver ner på Dollar förut och handlade lite, och även på lite andra ställen också! (: hehe!
handlade bland annat :  
- en ny tvättställning, eftersom min gamla har ramlat ihop helt nu! och det är ju inte så bra! så det behövdes ju verkligen! haha, och det fanns bara en kvar, så det var ju tur det! annars hade jag blivit lite arg.
-  sköljmedel, man vill ju att nytvättade kläder ska lukta gott också! :) hehe!

- ansiktsmask , bara för att det är så otroligt skönt, och bli ren i hela ansiktet!

- disksvampar & även en massa annat roligt som man behöver i sitt hushåll (: haha!

- ny piercing till näsan, då jag har tappat bort min andra i fredags ;p haha!


Sedan var vi in på coop och handla en massa saker och, ja hittade bland annat sådan där glutenfri pannkaksmix, som inte verkar finnas någon annanstans är på coop i ljusdal - dåligt om ni frågar mig!  haha... men men !

sedan mat för jag vet inte hur många dagar.. hehe, men det är ju alltid bra!
jag har ju liksom inga planer på att svälta dirket (: hah


när vi kom hem i alla fall, så var det dags för middag, och idag var det tacos som stod på menyn! och det var evigheter sedan jag åt det! när sassa fyllde 20 tror jag det var sist, så JA det var länge sen :p haha..

så det var otroligt gott... ;p


Nu sitter jag här, ska vika lite mera tvätt alldeles strax, och sedn ta mig ett fotbad, olivia - med den fiiina röda hinken! haha...

nej, nu ska jag ta och göra det jag måste göra, sedan invänta klockan! kanske kan slå 21 någon gång?  så jag får se veckans avsnitt av Andra Avenyn! (: hehe!
men på återseende senare sötnosar!

PUSS!

Av Louise - 10 november 2009 12:54

ny dag, nya möjligheter.. eller vad säger ni? jag ser i alla fall på den dagen så ! (: hehe!

idag har jag lite planerat i alla fall, så ag slipper sitta inne preis hela dagen! :D hehe..

jag ska tvätta lite, bland annat mina arbetskläder ifrån i helgen! så att dom är fräscha! för hon kan ju ringa vilken dag som helst! bäst att ha rena serveringskläder då, eller hur? :D haha!
Men sedan måste jag även åka ner på dollar! (:

jag ska handla, en ny tvättställning - min gamla har gått sönder! så nu står det och stödjer mot 1 stol liksom! så då tyckte jag att det var dags att köpa en ny sådan! :D haha.. även att jag ska handla lite glödlampor, disktrasor och ja lite annat smått och gott till huset mitt! , ni vet - sådant som är bra och ha hemma liksom! och när jag väl är där tänkte jag kika lite! :D ...

tänkte även passa på att handla en liten ansiktsmask kanske? :D heh, otroligt skönt! (: ..


men det märks väl vad jag kommer hem med, ni läre ju märka det! för känner jag mig själv rätt så berättar jag det senare :D haha..

men nu hade jag tänkt att gå och duscha och göra mig i ordning, sedan åka neråt mot ljusdal och dollar! men på återseende senare sötnosar! :) <3


PUSS!

Av Louise - 9 november 2009 22:52

nu har jag döat på soffan i någon timme, kollat på lite tv och sådär! (: pratat massa med olivia i telefon - och alltid lika trevligt! måste ses snart igen gumman! <3 !

jag har kikat på grannfejden bland annat, och OJ ! hur kan man ha så mycket problem med sina grannar? vill man verkligen leva sådär? ja, jag vet inte riktigt! men jag fattar inte riktigt poängen med det hela liksom.. haha..  hmm..


sedan har jag väl egentligen inte gjort någonting speciellt, jag har ätit kladdkaka m. grädde! - och gissa om det var gott! gottegris som jag är då ! (: hehe!
Sedan blev jag sugen på någonting helt annat nu såhär lite senare på kvällen, så få gjorde jag mig en fralla med ost på, och varm oboy! mycket smaskit, hur länge sedan var det jag inte drack varm oboy ? :O  ändring louise - genast!! :P haha..


nu mår jag i alla fall lite bättre, det känns som att det är på väg att släppa, men man vet ju aldrig! ;)

men det känns så, så jag hoppas verkligen att det är så också! :D...

men nu hade jag väl egentligen bara tänkt att säga GODNATT , för jag tänkte ta och krypa ner i sängen och komma in i drömmarnas värld, och hoppas att samma dröm kommer upp inatt igen? ;) vem vet, kanske kanske inte! :D haha. man kan ju bara hålla tummarna och hoppas liksom..


men sovgott sötnosar så hörs vi imorgon!
PUSS! <3

Av Louise - 9 november 2009 16:42

Jag mår verkligen piss just nu! "/

jag har feber och äter alvedon som godis känns det som, och det är inte alls roligt! jag tycker inte alls om att vara sjuk, men vem gör det egentligen? haha! förut tyckte man om att vara sjuk någon dag för att man inte orkade gå i skolan.. men nu vill man inte vara sjuk över huvudtaget.. fy fan säger jag bara! hmm..


men även fast jag mår väldigt dåligt och inte har lust med någonting så har jag gjort lite nytta i alla fall, jag har lagat mat ( ungskorv m. hemmagjort mos - på menyn idag! ) och även hämtat in tvätten, men har dock inte vikt den ännu, men det ska jag väl göra snart antar jag, och även bädda rent i sängen! har plockat fram allt till det, ska bara göra det också! (: haha.. men det märks väl när orken kommer till det! :D ...

men just nu är jag i alla fall mätt & belåten, nyss kommit ifrån matbordet i stort sett (: haha, och jag är proppmätt...

nu tänkte jag dö på soffan en stund, bara ta det lugnt liksom!

Så vi hörs någonting senare!
Pussis! <3

Ovido - Quiz & Flashcards