Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under november 2009

Av Louise - 9 november 2009 12:07

Godmorgon!


detta har varit en väldigt jobbigt morgon, vaknade första gången vid 8 tiden, och visste inte riktigt vart jag var! och det var ju en väldigt jobbigt känsla, men jag somnade om och kom såklart in i drömmarnas värld, och jag säger bara det - FAN att jag vaknade ifrån det där! (: haha... men sådant är väl livet? :D haha..


men i alla fall, sedan klockan 8 har jag vaknat och somnat om, om vart annat! och det har faktiskt varit väldigt jobbigt!  sedan i morse när jag vaknade så var även robin hemma i sängen, och det brukar han ju inte vara på en måndag morgon, men nu är han ju arbetslös han också! :P hehe! det kom jag på innan jag frågade, men men! (:


Men nu är jag uppe ur sängen i alla fall, hehe! undra vad jag ska hitta på idag?
allt jag vet är att jag ska diska och vika tvätten i alla fall.. sedan får vi se vad som händer (:
Olivia ringde nyss och pratade lite, hehe! och vi kom fram till att det är den 13e på fredag.. haha, och även vad som kommer att hända, så får se det då? ;p haha..


Nej, nu ska jag ta mig en alvedon och en klementin ( stava!? )!
Så på återseende.!
PUSS hej!

Av Louise - 8 november 2009 23:01

Nu är jag tillbaka igen, men denna gång bara på en liten snabbis liksom (: hehe!

Jimmy åkte hemåt strax efter 10 någon gång, och nu är han tydligen singel igen? helt kokko brud det där asso! hon vet ju verkligen inte hur man beter sig! hahaha! skärpning flickor! och framför allt du natta! 

jag tycker att man borde vara mer mogen, och så säger du att det var din vinst och hans förlust! men jag tror nog att det var tvärtom ska du se! han förlorade ingenting på det där! just so you know! (: haha...

sorry, att jag är lite elak här just nu, men man beter sig inte så tycker jag ! och "hotar" med att göra slut, och du ska slippa sig mig bla bla bla! men men!

jimmys komentar - jaha, då kan jag göra vad ja vill igen då! :D 
så det var inte kärlek! ;p


har även pratat med bästaste mattias, och vi ska lekas någon dag! <3 hihi.. ska pratas mer imorgon! underbara människa det! ojoj! (: hehe! älskar dig bästaste vän! <3:D...


nej, nu ska jag peta i mig en alvedon och krypa ner i sängen för lite skönhetssömn! (:

så vi syns imorgon!
PUSS & godnatt!

Av Louise - 8 november 2009 21:11

jag skrev ju förut att jag skulle lägga mig på soffan, och sagt och gjort! la mig på soffan under mitt sköna, tjocka och väldigt varma duntäcke och mådde dåligt en stund! (: haha!


Efter en stund så kom jag på vad jag ville ha för middag, och ja sa rätt ut: POTATISGRATÄNG! och så blev det också! :D haha.. så underbart gott! och jag har varit sugen på det länge också! ;p men men, den som väntar på någonting gott väntar inte för länge, eller var det kanske alldeles för länge? ja, jag vet inte! men det beror ju också helt och hållet på i vilket sammanhang det är.. haha!


Vi åkte iväg och handlade i alla fall, sedan så lagade han middag åt mig, och kom även in med en kopp vanilj the åt mig! och det tyckte jag var väldigt snällt (a) haha.. så jag satt här i soffan och mös med mig själv och en varm kopp i handen och bara tog det lugnt och väntade på middagen! (: haha!
sedan när middagen var klar så fick jag den även serverad på tallrik, det är inte alla som får det inte! haha... så jag har blivit lite uppvaktad idag... :D hahah...


sedan var det dags för en massa tv tittande, för jag har inte orkat speciellt mycket mer idag faktiskt! det var till och med en pina att gå inne i affären och bara gå runt! jag mådde väldigt dåligt, och var alldeles slut... jag kände mig helt klart som en gammal tant, till och med min bestemor var i bättre form än vad jag var idag, när hon väl var i livet fortfarande! ;p haha! och då är det ju illa tycker jag! men men! jag bjuder på det nu när jag är sjuk!

Satt i soffan och kollade på One Tree Hill och sådär! ni vet det vanliga på söndagar liksom! :) 
sen blev det ju även säsongsfinalen av Ensam mamma söker, och det var 2 stycken som valde rätt kille (: haha!


Och jimmy kom hit vid 7 tiden, och sitter fortfarande kvar här i soffan med mig och robin.. helt underbart med lite sällskap! haha! jag börjar få lite knepiga ryck i kroppen! för det känns lite som om jag har suttit still alldeles för länge nu! och det är ju inte bra! eller hur? :p

vad händer nu då? ja, ingenting speciellt planerat och om jag ska vara ärlig så orkar jag egentligen inte gör så mycket heller! :p haha!


men jag hade tänkt att slå igång en film, snacka lite skit med jimmy och sedan se vad som händer ? :) hehe!
men jag återkommer i alla fall innan sängdags!

så på återseende sötnosar!
PUSS!

Av Louise - 8 november 2009 13:51

Hallojsan!


Igår kväll blev det inte alls som jag hade tänkt mig, haha!  men jag fick min kopp the i alla fall, filten en liten stund och början av filmen ! :D  sedan ringde olivia vid kvart i 10 tiden kanske, och vill ha sällskap, och självklart! hehe. åkte neråt mot ljusdal och träffade henne, och hemt vid 12 tiden igen!  jag måste bara säga att hon är lite konstig, hon säger att hon är hög när hon umgås med mig? hm, hur fungerar det egentligen? ajja, ingen som helst aning ;p haha! sötunge! :)<3


men när jag väl kom hem, så fortsatte jag med att kika på min film, som jag inte fick se tidigare under kvällen, haha!

och filmen var fatikst väldigt bra! kommer dock inte ihåg just nu vad den heter, hehe! men den var verkligen kanon bra i alla fall :D ..

Sedan skulle jag försöka sova, men det gick inge bra över huvudtaget, för då slog min feber till ordentligen, och jag mådde skit en stund! "/ väldigt jobbigt måste jag säga.. ajaj!!

men jag lyckades somna någon gång vid halv 3 kanske, efter att jag ätit en panpizza mitt i natten! ;p haha!


nu är jag vaken igen, och mår inte alls bra idag heller, äter halstabletter, sväljer alvedon och dricker väldigt mycket vatten..  så det känns inte alls nå bra! jag fryser, kallsvettas och bara mår allmänt dåligt! Jag vill INTE vara sjuk!


vad händer idag då? jadu, ingenting känns det som! bara ta det lugnt, och inte göa någonting! tänker ligga under det tjocka duntäcket i soffan och bara må dåligt faktiskt, hah! ;p


men jag säger även grattis till pappi, på fars dag! (: <3


nej, nu ska jag lägga mig på soffan! PUSS!

Av Louise - 7 november 2009 20:36

hejni!

nu är jag tillbaka, och visst har saknat och läsa om det jag har att berätta? :) hehe!
 men nu är det så att jag har inte riktigt hft tid att skriva, och inte haft tillgång till internet eller dator när jag väl har haft tid (: haha!
Men nu ska det komma en liten uppdatering sedan igår :D hehe!


Jag åkte ju som sagt till Bollnäs igår för att jobba på Scandic (:  Så jag började ju jobba klockan 16.00, så kom dit vid kvart i kanske - vi började med att skriva papper och sådär, pratade lite löner och sådär! (: kom fram till någonting, och vi båda 2 var överrens på en gång - mycket bra! ;D hehe! fick mig en liten rundtur, och även arbetskläder! sedan fick jag mina arbetsuppgifter! sedan var det bara att köra på... underbart, hade en kanon bra känsla i kroppen hela kvällen! och Ann, som jag jobbade med! fy fan, hon är underbar! :) hehe! jag har nog aldrig skrattat så mycket någonsin när jag har jobbat! så det var en bra start på det nya jobbet ..   hihi...  Var rätt lugnt med folk, och det var ju lite tråkigt, men ändå rätt skönt! för då fick jag chansen att " känna " lite på stället och sådär! så det gick jätte bra i alla fall.. sedan när klockan blev 10 så slutade jag! åkte till MM, för att hämta upp robin! men blev kvar där en liten stund och han var verkligen väldigt rund under fötterna... men efter en stund så fick jag i alla fall åka hemåt, så väl i rengsjö så gick jag och la mig nästan på en gång! men jag pratade lite med svärfar och sådär innan också! :D jag tycker om honom! (:


Idag, vaknade av att Steven började göra bubbelvatten klockan 7 i morse! men jag somnade ganska fort om faktiskt, haha! sedan ringde klockan vid halv 9 och jag klev upp! åt lite frukost, drack the och gjorde mig i ordning för jobb yttligare en dag! :D underbart! (:

Började idag klockan 10, och då träffade jag upp Eva som bestämt, och så pratade vi lite om hur dagen skulle se ut.. och så var vi ganska många som jobbade ute i restaurangen, hm måste räkna! .....  5 stycken tror jag (?) hmm!  sedan var det några i servisen som också var inne i köket och hjälpte till, men idag var det fullt - hehe! det var hur kul som helst.. hade otroligt roligt, fick känna på lite tempo också! och det var det verkligen evigheter sedan jag gjorde! men det var roligt att göra det igen!
men jag måste verkligen säga - jag måste köpa mig ett par nya svarta skor som jag kan ha när jag jobbar! jag kan inte ha mina puma skor! det fungerar inte! dom är så obekväma att gå/springa runt i en längre tid! så måste absolut köpa mig ett par nya sådana! :D hehe!

men sedan så slutade jag i alla fall runt klockan 6, halv 7 idag! (: hehe! och då var jag rätt mör i kroppen! det känns verkligen att jag har suttit still väldigt länge, och det brukar jag ju normalt inte göra! men nu är det ändring på det! :) hehe.. måste börja röra på mig igen! ;Dhaha...


Efter att jag hade slutat åkte jag hem till Rengsjö, duschade, åt lite middag och packade i ordning! sedan hemåt mot Färila igen! :) hehe!!

så just nu sitter jag hemma igen, och det är väldigt skönt att vara hemma till sitt eget liksom. ^^, ...


Jo, just det - jag har blivit förkyld! och det tycker jag inte om ! FY !!! jag vill inte vara sjuk.. känns som att jag kommer få feber också, men de hoppas jag verkligen inte att jag kommer! Jag har varken tid, ork eller lust att vara sjuk just nu, och framför allt inte ha feber! ;p hahah... men men!
har petat i mig en alvedon i alla fall, så hoppas på att det blir lite bättre! :D ..


Oj, förlåt! nu blev det ett väldigt långt inlägg känner jag! men ni är ju lite intresserad, hehe men får väl bli lite bättre på att skriva då? så slipper dom bli så himlans långa! men nu ska jag slå igång en film, lägga mig under filten med en kopp the och bara må en stund ;D hehe!
Så på återseende nå senare!

PUSS så länge! :) <3

Av Louise - 6 november 2009 12:54

Jag tänkte väl egentligen bara lämna ett litet snabbt inlägg innan jag måste åka vidare!

Ska alldeles strax åka mot Bollnäs, ikväll blir det jobb på Scandic, börjar klockan 16!
ni har ju mitt nummer, så jag nås på mobilen! (: hehe!


btw, jag är lycklig när jag är i mina vänner sällskap! jag älskar er allihopa! ni betyder väldigt för mig... tack för att ni finns! <3

jag ville bara säga det (: hehe!


Nej, men vi hörs ikväll efter att jag har slutat (:
PUSS så länge! <3

Av Louise - 6 november 2009 11:25

Igår blev det ett långt samtal med olivia, om allt möjligt! och vi kom fram till en massa olika saker! ;p haha! men underbart att ha en vän som dig! jag älskar dig! <3 tack.. :D


Sedan gick jag in, men kunde inte sova, så jag satte mig vid datorn med alla min tankar om hur, när var och varför jag måste ta tag i vissa saker i mitt liv! oliva säger - det fungerar inte i längden louise!  och jag bara håller med! för det känns helt och hållet att hon har rätt..

men vi får allt se! ;p just nu kämpar jag, dag för dag istället! (: , jag tror det kommer bli bäst resultat i slutändan då! tror inte ni det? :D


Nu har jag varit vaken länge, vaknade vid 8 och min väckarklocka skulle inte ringa förrän klockan 10! så kanske är lite spänd på att jobba idag ändå? :) hehe! vem vet, jag vet i alla fall!:D  och det ska bli sååååå roligt att äntligen få komma igång lite idag, som jag har väntat på den här dagen! helt otroligt! :) hehe.. men ikväll gäller det!
Jag vet inte riktigt när jag slutar, men det struntar jag i , just nu känns det som om jag skulle kunna jobba hela natten :D haha.. men allt jag vet är att jag ska börja klockan 16.00 i Bollnäs! så ska ta tåget dit vid 2 hade jag tänkt :) hehe..


Jag har duschat, diskat och sådär nu på morgonen!   nu är det bara det sista av min packning som saknas, men det är inte speciellt mycket som ska ner! (: hehe! jag blir bara borta en natt liksom, jobbar ju ikväll och imorgon! seda hem till färila igen! :D hehe!
tänker INTE vara borta mer än nödvändigt liksom, haha! och även det pratade jag och olivia om igår ;P haha! Och vi kom fram till en bra slutsatts i alla fall .. vi är duktiga på det (: ..


nej, nu ska jag ta och packa det sista innan jag måste åka!
PUSS!

Av Louise - 5 november 2009 21:38

ilska , det är nog bara förnamnet på vad jag känner just nu!

hur kan en människa egentligen vara så dum och egoistisk? bara tänka på sig själv?
jag har blivit uppfostrad att: " behandla andra som du själv vill bli behandlad!" & även att man inte ska hata människor! ingen är värd att hata, för det är en väldigt stark känsla! men just nu känner jag ingenting annat än hat för dig! du hade verkligen lovat mig detta! och så gör du såhär? jag känner mig sviken, arg, nerdragen!
och just nu ÄR det tillåtet att hata, men i små mängder! men du har absolut - utan tvekan tagit priset!!
FAAAN!! jag trodde du hade förändrats, blivit bättre än sådär! du tillhör inte botten egentligen, eller gör du det?
Jag vet faktiskt inte längre vad jag ska tro, eller vart jag har dig! du äcklar mig just nu!


nej, men nu har jag fått ut lite utav min ilska i alla fall! och lite utav det jag har inom mig efter det som har hänt nu! och jag känner mig lite bättre! men det är ju inte mycket, känns som om det kommer att ta väldigt låång tid! förtroendet för dig har sjunkit lågt, om inte försvunnit helt?! :O

men får allt ta det som det kommer, men nu är det helt klart upp till dig! utan att tveka också!
jag ger mig inte, jag viker inte det minsta! Jag har hört flera gånger att jag är envis, och det vet jag också! men nu måste jag stå på mig och inte vika efter! faan.. men men!

olivia är på väg hit, och ska prata av mig lite! tack för att du finns och vill lyssna på mina problem! (: det betyder otorligt mycket för mig! du är en sann vän, och jag älskar dig skrutt unge! <3


nej, nu ska jag slita mig ifrån datorn, och efter mitt samtal med olivia så ska jag krypa ner i sängen!
imorgn ska jag jobba! :D äntligen!
Men vi hörs imorgon!

säger godnatt redan nu!
PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards