Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under november 2009

Av Louise - 26 november 2009 09:29

Godmorgon, godmorgon! (:


är ni också vakna tidigt idag? det är i alla fall jag, uppe med tuppen juh! (: hehe!
Just nu sitter jag och väntar på storebror som är på väg hit.. sedan ska vi åka och hämta upp Olivia, sedan bär det av mot hudik... ska faktiskt bli spännande!

men kameran är med, ( om det nu skulle hända någonting roligt som är värt att spara liksom! ) haha, och självklart mitt glada humör (: hehe!

Men jag tänkte bara önska er alla en trevlig dag, för det är precis det jag hade tänkt o ha! så vi hörs sen när jag kommer hem! (:
På återseende!

Puss o kärlek!!!

Av Louise - 26 november 2009 00:42

Godkväll... Nu sitter jag här igen!


Det har varit väldigt dålig uppdatering idag också, men idag har jag fakiskt inte hunnit sitta vid datorn i stort sett någonting! jag har i stort sett haft fullt upp hela dagen! (: hehe!

En stund efter att jag vaknat i morse, så ringde Ida och ville ha kaffe, så hon kom efter kanske en halv timma, hehe! och sedan dess har hon varit kvar liksom! Jag tror klockan var 7 någon gång när hon åkte hemåt..

men vi har under dagen hunnit med en massa roligt, vi har pratat minnen och skrattat en massa! vi har även varit till Föne, och nu 1 år efter att jag äntligen fått se hur hon bor, hehe! jag har ju sagt läääänge nu att jag ska dit och kika! men ida blev det av för första gången! och jag måste säga att det var otroligt mysigt där juh! (:  hehe.. Fick även älgkött  & färs av henne, och det uppskattas verkligen! - tack så mycket! <3   nu kan det bli godmiddag här hemma i huset.. ;b haha!


Sedan så bjöd faktiskt robin in henne på mat hemma hos oss idag! - det tycker jag var trevligt!han tyckte inte att hon skulle behöva sitta hemma i Föne och äta alldeles själv.. haha.. och idag så bjöd robin på egenfiskad öring, kokt potatis och en kall gräddfils sås, och en sallad - mycket gott! jag bara njöt varje tugga tror jag! så nu vet jag ju vem som lagar maten här hemma i huset i fortsättningen i alla fall, och jag kan lova att det inte blir jag ;b, haha!


Efter middagen så satt vi och pratade en liten stund till, och vid 7 tiden åkte hon hemåt och jag åkte till Olivia en sväng, för att lämna tillbaka en påse som var hennes, och även hämta mina saker som jag handlade på IKEA häromdagen (: haha..   Blev lite prat, och jag kikade även på Paradise Hotel med henne innan jag for hemåt! (: ... och sedan när jag kom hem så var storebror här, mysigt! <3
så det blev lite prat med honom, innan jag hoppade in i duschen!

Där blev det ansiktsmask och diverse (: , bara för att jag blev så sugen på det när jag och olivia pratade om det tidigare! haha, men det var otroligt skönt kan jag säga!
Sedan ringde hon och frågade om jag hade fått en ros av robin , och jag sa ja! för hon hade sett det på bloggen, och då frågade hon vad det var för del på pojkarna, haha! för hon hade fått en hjärtformad chockladask av Stefan också! haha!  What about the boys, liksom? haha, brukar ju inte hända allt för ofta! men gullig i alla fall.. ;p skulle faktiskt kunna vänja mig vid det.. ;b mohaha!


Imorgon åker vi till hudik! jag, jimmy, robin och olivia! (: ska bli mysigt faktiskt! ska handla dom absolut sista julklapparna! och även en BH till mig, eftersom den enda som egentligen passar har ju gått sönder! "/ så jag måste verkligen ha en ny, så tänkte kolla om jag hittade någon söt för en bra peng ?  Kan vara en bra grejj tycker jag...  och så ska vi även kika runt lite...


Men nu hade jag i alla fall tänkt och krypa ner i sängen, så jag orkar upp imorgon! känner på mig att det kommer bli en lång, men otroligt bra dag imorgon, så vi hörs imorgon! antingen innan jag åker, eller efter att jag har kommit hem! (:
så på återseende imorgon söthögar!

Godnatt, sovgott - vart ni än är i detta avlånga land! <3


Puss o kärlek!

Av Louise - 24 november 2009 23:40

Det har varit väldigt dåligt med uppdatering idag igen, och jag vet inte vad det beror på, men det är ju så att jag har ju gentligen ingenting vettigt att skriva om känns det som, det känns lite som om ni får läsa samma sak varje dag! är det så för er också?  lite respons skulle vara snällt faktiskt, haha!


Men jag tänkte som vanligt berätta lite om min dag! eftersom det har ni läst om förut, och ändå fortsätter ni läsa, och det ökar faktiskt lite varje dag! (: så here we go! ;b


Efter duschen i morse, eller ja mitt på dagen! så blev det till att åka neråt mot ljusdal, för robin var tvungen att köpa sig en ny laddare - eftersom han var lite klantig och glömt sin i Bollnäs! (: haha, men nu har han ju en på vardera ställe! ;p bra jobbat!       - och efter det så kikade vi lite, och sedan så for vi bort på matpunkten för att handla lite, det behövdes fyllas på yttligare en gång! (: ..

Så vi införskaffade oss en väldigt massa bra saker i kylsåpet igen!

Sedan bar det av hemmåt och jag började plocka ihop lite här hemma, så det inte ser ut som en bomdnedslag, för det är ju inte roligt! (: haha! men men, medans jag "roade" mig med det så lagade robin mat, och idag var det bakpotatis, skagenröra och en väääldigt god sallad som stod på menyn! och oooj oooj oooj vad gott det var kan jag tala om gör er!


Och efter middagen så fick jag nå ryck, så jag började att byta sängkläder, så jag kan säga att jag kommer verkligen sova som den prinsessan jag är ikväll.. för man sover ju verkligen gudomligt i nytvättde och fräscha sängkläder (: haha!

gör inte du det? (: .. sedan luktar det otroligt bra!
nej, men nog om mina sängkläder! haha! (:


Nu såhär på kvällskvisten så har jag inte gjort speciellt mycket mest degat i soffan! kikat på andra avenyn, och hell's kitchen! och just nu tittar robin på kung fu panda! ( jag såg klart på den igår, men han somnade ju såklart! ) haha!  Så just nu kikar han på den! ;p och den är snart klar, så jag funderar på om jag ska ta och titta på Änglagård - för olivia har tjatat på mig, och sagt flera gånger att den ska vara bra! och eftersom jag har lånat en av Steven så tänkte jag passa på? ;b heh..


Nej, nu tänkte jag inte sitta här och dryga längre! men ni ska få en bild eller två som jag skrev förut! (: hehe!


Rosen som jag fick av Robin igår - visst är den fin? sedan ett kort, med en fin text på framsidan! och så hade han skrivit själv innuti! <3 hehe.. söthög!


Sedan tänkte jag bjuda på en liten egobild också, eftersom jag har köpt mig ett nytt linne med texten! - " What remains is the future! " ,   hur söt som helst om jag får säga det själv! haha och även mina nya leggins, eftersom mina andra är trasiga av någon konstig anledning? haha! 


men varsågoda, nu har ni fått bilderna! men det var bara på rosen jag hade lovat, men jag bjuder på mitt vackra utseende också! (: hehe!

men nu ska jag starta änglagård, och gå och lägga mig i sängen och titta tror jag? (: haha!
men vi hörs antagligen imorgon igen skulle jag tro!
Så godnatt och sovgott!
PUSS & KÄRLEK!


btw, dröm ingenting jag inte skulle (: haha!

Av Louise - 24 november 2009 14:09

Godmorgon!


Har nu varit vaken i någon timme faktiskt, kunde inte sova längre än halv 12.. ;p så då var det baraatt kliva upp! (: haha..


så har ätit lite frukost, kollat runt lite på internet ( som vanligt liksom! ) och även skrivit med en väldigt betydelsefull person i mitt liv, jag älskar dig! <3
Så nu hade jag väl tänkt att jag ska hoppa in i duschen och få på mig någonting annat än min morgonrock ;p haha!!
och sedan får vi se vad dagen bjuder på? (:  ska bland annat ta kort på rosen jag skrev om igår, eftersom den är svårförklarad ;p haha !   men men..


Kanske ska sola lite? det var ju några dagar sedan! hmm, ja vi får helt enkelt se ;P


Men nu ska jag hoppa in i duschen! Så vi hörs senare!
puss o kärlek!



neeej, innan jag går! måste jag säga!
GRATTIS till amanda ,  som i lördags fick sin lilla freja! (:
och även GRATTIS till mathilda & lars som idag fick sin lilla theo (: <3

- välkomna till världen!


Av Louise - 24 november 2009 02:36

Hejsan Hoppsan!


Nu är jag tillbaka här igen, och jag vet att ni tycker om det (: ..


Jag har kollat på Paradise Hotel, och sedan kikade jag på en film som hette: "Gone, Baby gone!"  - och den var väldigt bra faktiskt.. (: den gick på en utav tv1000 kanalerna, och jag passade på att kika på den, eftersom jag inte var trött och robin redan låg och sov! haha, men riktigt bra i alla fall..


Nu har robin vaknat och han ligger och kollar på kung fu panda! (: haha, och jag tänkte bara lämna någon rad innan jag somnar in..


men jag hoppas ni alla har haft en kanon bra dag i alla fall, för det har jag, trots att jag inte varit vaken så stor del av dagen liksom, mest kvällen! eller ja, bara kvällen :P haha!


jo just det, jag måste bara berätta! idag när robin kom och mötte upp mig för att handla pizza, så hade han med sig en blomma ( jätte fin vit/vinröd ros och ett gulligt kort! )  och det får ni se på bild imorgon! svårt att förklara hur den såg ut, men den var fin i alla fall ;b  så tack bubben <3


Nej, nu ska jag krypa in i drömmarnas land, och bara tänka på någonting helt annat! (:  underbart...
så vi hörs imorgon igen, godnatt & sovgott..
puss o kärlek

Av Louise - 23 november 2009 21:27

hejni!

Nu, äntligen är jag tillbaka här! och tänkte väl i alla fall berätta lite om vad jag har haft för mig! (: hehe!
Har en liten känsla av att det kommer bli ett ganska lång inlägg, men kanske inte är mer än rätt? eftersom jag varit dålig på att uppdatera:b hah..


Men i lördags, så åkte vi ju som sagt till Norrköping, jag olivia och stefan! och det var lite roligt egentligen! eftersom jag dagen innan hade skrivit om att jag ville komma iväg och rensa huvudet lite, så jag var vädigt snabb på att hänga på dit! (: haha!

kom iaf fram vid 10 tiden på lördag kvällen, då kom frida upp en sväng, kul och träffa henne igen! sedan åkte vi in till sörping, och så träffade vi även Jocke en sväng, vädigt kul att träffa honom också !;b . hih.. tvättade bilen, åkte en sväng och sedan hem för att sova! ;b   men jag somnade ju inte direkt, det var så himlans kallt, och jag bloggade och kikade runt på internet istället.. men vid 3 tiden kanske, så ramlade mina ögon ihop för natten, och jag somnade väldigt skönt! (:


Klockan ringde klockan 8, men jag stängde av min väckarklocka och somnade om! ;p hah!! olivia väckte mig, sedan så tog vi ner soffan och fixade lite! packade om lite kartonger och sådär! sedan så åkte vi mot ikea, och vi kom inte iväg förrän klockan var halv 2.. och vi hade planerat vid 12 från början! ;P haha!

det blev rätt så länge på ikea, men vi hittade hur mycket roligt som helst, så det var bra! sedan hemåt, och vi kom inte hem förrän runt 7 tiden! och då bar det av hem till hennes mamma för att fortsätta packa där! hehe!

och så tänkte vi att vi skulle iväg skaplig tid, men vid halv 11 tiden kom vi där ifrån! aah, väldigt sent! ;s. . men så var vi in på statiol i norrköping och handade lite innan hemresan - den långa resan med släpvagn! haha! men kom därifrån vid 11, ganska precis faktiskt.. haha!
och så var vi hemma vid 5 i morse... shiet.. ;p men stannade till i bollnäs på vägen hem för en puss av robin, och en kram av stucka! <3 underbart!


idag så vaknade jag kvart i 4, och så pratade jag med jimmy en sväng, och så kom han hit och hälsade på, sedan åkte vi ner på ljusdal en liten stund, och sedan så kom även robin dit! vi beställde varsin pizza, och sedan så åkte vi hemåt för att äta lite.. ;b mums! jag orkade inte laga någon mat över huvudtaget idag! drf det blev en sådan (:

så just nu sitter jag och jimmy och tittar på grannfejden, och alldeles strax är de Paradise Hotel! :b - måste ju ses idag! eftersom jag missade gårdagens program ;p haha!

Robin har redan gått och lagt sig, och jag är inte så trött, men det är väl inte så konstigt? haha!



Mitt huvud gör inte som jag vill överhuvudtaget! jag vaknade upp hur gad som helst i morse, och sedan förstördes allting igen! pga av mitt huvud och alla tankar! varför ska det blir såhär? jag blir väldigt arg och besviken! aaah! :@ men men, hoppas det blir bättre med tiden kanske.. hmm....



Nej, nu ska jag sluta skriva, ta en ryk innan Paradise Hotel, så vi hörs senare!
puss o kärlek <3

Av Louise - 22 november 2009 10:50

Gomorgon!

nyduschad, och som en ny människa!

blev väckt av olivia i morse vid 9 tiden skulle jag tro.. för jag lyckades självklart stänga av mitt eget larm! haha (: - ja, jag ville sova vidare! ;p haha!


Men nu är vi nästan klara i alla fall, ska alldeles strax lasta in soffan i släpet, och sedan ska vi även åka iväg mot IKEA och sådär! :) ska kika i lite affärer och sådär! se om man hittar någonting roligt kanske! ;p haha!


men nu ska jag gå ut och hjälpa till lite! så vi hörs ikväll när jag kommit hem till färila igen! :d
puss o kärlek <3

Av Louise - 22 november 2009 02:03

Hejni..


Nej, jag har inte dörr, jag har bara varit väääldigt dålig åp att uppdatera! men det är bara för att det har kommit in lite inpuls saker liksom, som har gått igenom! :p haha! men jag ska berätta lite snabbt (?) haha..


Igår, det blev ingen lugn fredag kväll till slut i alla fall, jag satt inne hos pappsen och kikade på Idol, för Robin kom hem och skulle se på Bandy! haha! och efter idol så tog vi en sväng ner på ljusdal! och där blev vi kvar med en himlans massa folk också, tills klockan var halv 2 ca.. haha, och dessutom så gifte jag mig! det ni! ;b haha....


Men i morse så ringde klockan och det var dags att kliva upp, skulle ner på giganten och kolla innebandy, för Storebror skulle spela - och det måste ses! och ja, jag saknar faktiskt att spela.. det kändes idag när man satt på läktaren och kikade.. hm! men men, inte så mycket att göra åt nu liksom...
sedan så var det planerat att jag skulle ha åkt med Robin till Bollnäs, men icke! så blev det inte, det blev istället hem och packa lite kläder! för att sedan åka ner mot norrköping! haha..
så vi kopplade på släpet och åkte neråt.. vid 10 tiden så var vi framme här nere.. Träffade frida, åkte in till söderköping och träffade jocke en sväng ;D , sedan tvätta bilen! och så hittade olivia en plånbok på marken, som hon plockade upp! men vet ni då? hon sparkade på den först, för att se att det inte var någonting läskigt! haha! sötungen där!

lämnade den till bevakningen (?) sedan åkte vi hemåt mot hennes pappa och "landet" liksom.. käkade lite lappskojs (stava?) mums i alla fall! och sedan så har vi pratat lite skit , och så sprang klockan iväg så borstade tänderna och dom har krypit i säng! drf jag passar på att blogga lite ;b hehe!

imorgon ringer nämligen klockan klockan 08,00 - ILLA !! ;p haha!
men men, det är bara snooza lite, och kliva upp SENAST klockan 9 faktiskt.. då det ska ätas frukost, packa lite saker på släpet, åka iväg till IKEA och handla lite, och även kanske någon julklapp när man väl är här nere? sedan hem till olivias mamma och hämta resten av sakerna som hon ska ha med sig upp till hälsingland igen! och sedan fixa det sista, och så hemåt igen imorgon redan!

lite tråkigt att åka hem redan imorgon, men olivia ska jobba på måndag. så vi måste ju;p haha! och hon får ju pengar! så det är ju bara positivt liksom!
men nu är det såhär, ni vet att jag inte har dött, jag mår alldeles prima faktiskt.. och jag tänker sova lite! så vi hörs nå mer imorgon kanske!
antagligen när jag har kommit hem eller sådär ;p hah!

så godnatt & sovgott..
puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards