Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Louise - 12 oktober 2009 12:15

Godmorgon folket! (:


I morse blev jag väckt av att min älskade lillebror ringde mig! Han ville att jag skulle komma ner till Falun, han saknade mig! men även att han ville ha sin tv ! ;p haha! han är söt han.. :D   Just nu vill jag åka ner, men jag har ingen bil, och inget sällskap för den delen heller! för ja, det är väldigt tråkigt att åka den vägen själv! "/ hmm.. så verkar som att jag inte åker till honom, tyvärr!


Men vad händer idag då? En helt vanlig måndag, hmm! jag har inga som helst planer inför dagen faktiskt, rätt dött med sådana! Älsklingen åkte tillbaka till Bollnäs & jobbet i morse, och nu är man ensam hemma med katten igen. och jag tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt att vara det.. jag har lite planerat i veckan, men inte just idag! hmm.. tråkigt.. Även att Olivia ringde förut och hade väldigt tråkigt - stackarn, men hon kanske skulle komma förbi mig en sväng sedan! :D och det tycker jag verkligen! för jag vill ha sällskap! :D:D ...


Men nu ska jag gå och göra mig lite frukost - te och en ostfralla! (: mums!

men på återseende senare..

Puss <3


p.s Sry för att det blev ett knstigt inlägg just nu! ;p haha!

Av Louise - 11 oktober 2009 21:55

Idag har verkligen varit en perfekt söndag! så jag måste ju erkäna att jag gillar söndagar - men bara ibland! (: haha!


Sedan jag var här sist så har det väl inte hänt speciellt mycket egentligen, jag har degat, slöat och myst i massor! :D

klev upp förut, men vi la oss på soffan så vi förflyttade oss inte speciellt långt. haha! så låg på soffan i några timmar och kikade på tv och sådär bara ^^ Jimmy somnade på kortsidan av soffan igen! ;p haha! trötter han! (:

Sedan när klockan började närma sig 4 så tyckte jag det var dags att laga mat, och idag bjöds det på köttfärslimpa, ptatis och gräddsås ( hemmagjord såklart! )


Skjutsade ner jimmy på Ljusdal & hämtade upp pappa på stationen vid kvart i 6, och han var nöjd att vara hemma, och ännu mer nöjd när han kom hem till mig igen och maten stod på bordet, och han fick även matlåda med sig till jobbet! jag är en snäll flicka! :D

Sedan bänkade jag mig framför tv'n till One Tree Hill, som vanligt varje söndag! och det är ju så himla bra! ååh, skulle kunna spendera alla mina kvällar/dagar med det programmet.. jag vill ha alla boxar! ja, tack! :D men jag var ju ändå lite onyttig till programmet "/ ( kunde inte låta bli! ) men det blev lite chockladpudding då också! och ja, det var väldigt gott! ;p haha!


Sedan så har vi bara suttit här framför tv'n och myst! Och efter Ensam mamma söker, så blev det en lång mysig dusch med älsklingen!  Och nu har jag fastnat här en stund! men ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova! ska ju faktiskt försöka somna i tid ikväll, eftersom det inte gick så bra inatt vill jag mena! haha! (:

men nu när älsklingen är hemma, så kanske jag kan lyckas somna i alla fall... hoppas det i alla fall! :D

Men nu ska jag slå igång en film, sedan sova!  Så på återseende imorgon alla!
Puss/L.

Av Louise - 11 oktober 2009 11:36

Nu är det söndag igen, och helgen är över! nästan alltid lika deprimerande! men ändå rätt skönt idag faktiskt! jag har inga som helst planer inför dagen, utan jag ska bara hämta pappa vid halv 6 någonting tror jag (?) haha.. annars så ska jag bara ta det lugnt idag! (:


Inatt trdde jag ju att jag skulle självdö eller någonting! helt otroligt!
jag gick och la mig rätt tidigt för att jag skulle lyckas somna, men tror ni det? NEEEJ!!   För när jag väl är trött och vill sova, då ska telefonen ringa hela jävla tiden, och inte bara någon enstaka gång! men nejdå.. det slutade med att jag fick åka ner på Ljusdal vid halv 3 för att storebror varit i slagsmål på fyllan! så hmm.. ja vad säger man! jag trodde det var glenn som ringde ifrån Falun, och att jag skulle behöva åka dit, men som tur va ( eller vad man ska säga! ) så behövde jag bara åka till Ljusdal och hämta Jimmy !

Jag var hemma vid halv 4 eller någonting sådant skulle jag tro, och jag la mig i sängen - och somnade på en gång! (: haha!  Och i morse vaknade jag av att en telefon ringde, förvånade? nej, inte jag heller! Men det var faktiskt inte min den här gången, utan det var jimmy's denna gång! men sedan lyckades jag somna om i alla fall! och då ska självklart min ringa, och så har det blivit en litet problem/missförstånd med min lillebror i Falun... så jag fick ju vakna då och förklara för hon som ringde! och jag tycker inte om det.. men men, vad ska man göra då liksom? aaah...


men nu är jag ju vaken då i alla fall, och funderar på att äta frukost, stänga av telefonen och bara vara liksom! (: haha! men jag vet inte! Just nu vet jag bara att jag ska äta frukost och sedan hoppa in i duschen!

Men vi hörs senare söthögar!
På återseende..
Pussis<3

Av Louise - 10 oktober 2009 22:41

ja, det har väl inte hänt så mycket sedan sist egentligen! men jag tänkte väl berätta lite om min kväll i alla fall.. för lite nyfiken måste ni ju vara (: haha!


Jag kan ju börja med att säga att jag aldrig kom iväg till Olivia förut, hehe! jag var så jävla hungrig och älsklingen var på väg hem! så jag började laga mat istället! det blev hemmagjorda klyftpotatisar, kotletter och en jätte god sallad till det! så vi hade en liten mysig lördagsmiddag han och jag ! (: - tack! <3


Efter det så hoppade han in i duschen och jag satte mig framför tv'n, fick en liten "paltkoma" kan man ju säga då! haha, men det brukar jag oftast få när jag har ätit middag av någon konstig anledning!? haha.. men men, det bjuder jag ju oftast på också! men det gick fort över!
För kvällen skulle ju spenderas med några av dom bästa i alla fall, Olivia, Stefan S, Jimmy S, Åkerlund och Fransen! så dom kom instormades genom dörren strax efter 7! och jag och Olivia började på en gång med att göra Chockladpudding och vispgrädde! (: åh, götta! :D

Sedan satte vi oss en stund, sedan var det dags att vräka i sig lite! och tro mig när jag säger det - det var otroligt gott! (: men min tallrik, oj vad med grädde - olivia överdrev lite med grädden på min! haha ( hon som serverade oss andra ikväll..! )  Pojkarna fick chips och dricka! sedan bänkade vi oss alla 7 i soffan och inväntade Fotbollen! (: jag kan säga att det blev trångt i soffan, och den blev helt plötsligt väldigt liten! men finns det hjärterum, finns det ju stjärterum har jag lärt mig, och ack så sant i alla fall..
vi glodde oss igenom matchen och jag tror vi alla var lite besvikna över att Sverige inte vann, trots att vissa delar av matchen faktiskt var riktigt bra! (:  men jag hade ju trevligt sällskap, så jag ska ju absolut inte klaga om man säger så! :D jag stormtrivdes! :D


Nu har dom åkt hem, och jag fick lite panik över att det hade blivit så mycket disk under kvällens gång, eftersom jag hade gjort det så fint tidigare idag, så när dom hade åkt, så ställde jag mig för att diska, men allt fick ju dock inte plats i diskstället, så får ta resten imorgon! (: haha! men jag kände mig i alla fall lite duktig!
Älsklingen har redan gått och lagt sig i sängen, och jag funderar skarpt på att göra honom sällskap! för jag är trött, men det skrev jag ju tidigare också! att jag skulle börja gäspa tidigt ikväll, och jag började någon gång vid halv 9 redan eller någonting! :b men otroligt skön känsla att äntligen vara trött! :D

Sedan en sak till, du blir less ? varför det finns ju egentligen ingen anledning till det om man säger så!

men men, jag fattar mig inte riktigt på dig i vissa tillfällen!   ( Olivia, påminn mig imorgon om att jag ska berätta en sak! okej?! )

Nej, nu orkar jag inte med detta suckande och stönande!
så jag går och lägger mig för att sova!
Så på återseende imorgon!
Godnatt & Sovgott!
Pussen <3

Av Louise - 10 oktober 2009 14:29

Nu är jag mer vaken, jag har i alla fall klivit upp ur sängen ( vilket jag inte hade gjort sist! ) haha!

men nu är jag uppe, har duschat, lagt köttet i marinad inför kvällen, gjort mig i ordning, och äntligen lyckats bestäma vad jag ska ha för kläder på mig! tro mig, det är ju inte lätt! och det vet ju dom flesta tjejer i alla fall..

men just nu känner jag - skulle ju vara skönt med lite nytt i garderoben? hm..  får la se! ^^haha!


Nu har jag ju som sagt gjort mig i ordning och sådär!
och ska alldeles strax rulla mot Olivia, ska tydligen kolla på pistvakt, för det var på SF-kanalen! (: haha! och ja, jag kan ju bara säga! Pistvakt är kuuung! (: Dorotea - där har jag min brevvän!

Sedan har jag även pratat med älsklingen, och han kommer hem ikväll - och jag blev otroligt lycklig för det! (:
älskar honom, så ikväll kanske jag kan somna i tid, eller ja någorlunda i alla fall.. och så får jag pussas och kramas i massor!

nej, nu ska jag ta tag i det sista, sedan dra mig iväg mot Nore och Olivia! <3


Så hörs senare ikväll , efter eller före fotbollen? hm, det märks! (:
Puss så länge i alla fall <3

Av Louise - 10 oktober 2009 11:39

Godmorgon! 
Nu är jag vaken, vaknade av att älsklingen skickade sms runt 11 tiden, jag är fortfarande väldigt trött. för tror ni att jag somnade på en gång? - nej, det tror ni helt rätt på! jag kunde verkligen inte somna, så kikade på ngn film som var slut vid halv 5, sedan kunde jag somna efter den! väldigt, väldigt jobbigt.. men men..

så jag hade tänkt att försöka låta bli att somna m nu då, för då är jag kanske trött ikväll? haha, ja jag vet inte!


Jag tänkte även berätta lite om min fredagkväll! (:

Olivia ch Stefan kom hit och kollade på Idol med mig - mysigt! söthögarna ( som dom är! ) hade köpt med sig glass ch grejer, så vi satt och svulla! söta dom är! :D <3

Så satt vi där, kikade, pratade, pausade och sedan var det ju slut, att 2 timmar kan gå så fort... haha, ajja, " tiden går fort när man har roligt! " (: right?

Sedan åkte vi ner på ljusdal för att handla, och sedan bestämde vi oss för att åka hem till dom och kika på vem som åkte ut ifrån Idol också,  man måste ju liksom veta det! (:

Efter det så åkte vi ner på ljusdal en sväng igen, och tvingade även Micke Åkerlund att komma ner! så han kom ner och gjorde oss sällskap, men sedan så puttade vi ut stefan ur hans bil och in i Mickes, så åkte vi en "tjejbil" haha och dom fick en "killbil" .. sedan vid halv 1 bestämde vi oss för att åka hem och kissa och dricka lite vatten! sedan när klockan började närma sig 1 så åkte vi ner igen, för vi skulle hålla utkik om en speciell person hade varit på jvgs, men vi såg aldrig h*n! hmm.. men i alla fall. vi skulle bara vara ute en liten stund, med då kom bästaste vän Mattias! (: och hoppade in i bilen, lite frusen och sådär! och så fastnade vi med honom i någon timme - pratade en massa! och vi kom fram till en ganska mycket vettigt... så skönt att ha vänner som er, ni lyssnar, ni förstår och ni underlättar vardagen!  Det var verkligen skönt igår när man fick prata av sig liksom! (:  

Efter ett tag så såg vi 2 ambulanser, och sedan fick jag tamefan en hjärtattack utav Polisen också, men den gick fort över! haha! undra vad som hade hänt? 2 ambulanser, skicka båda våra bilar! hmm.. men men!
Efter det så skjutsade vi hem Mattias i alla fall, för han skulle upp tidigt! Sedan träffade vi upp Åke och Stefan, sedan skjutsade jag hem dom, sedan vidare hem till mig!

Var hemma någon gång vid kvart i 3, och jag blev faktiskt lite rädd när jag kom hem! eftersom jag är mörkrädd och allt sådant, så var det lite extra läskigt! jag hade stängt av allting innan vi åkte ner på ljusdal (?) right! hmm.. Och när jag kommer hem i alla fall och öppnar så sitter katten på golvet innanför dörren, och sedan står vattenkranen i badrummet på högsta och sprutar vatten! och tro mig det var väldigt läskigt... och jag som nästan tänkte stanna kvar hos Olivia och Stefan - men det var väl kanske tur att jag inte gjorde det då? hmm..
ajja, nog om det!
Jag hoppade ju i säng i alla fall.. (:


Ikväll är det fotboll som gäller, men jag undrar egentligen hur det kommer att gå för Sverige? om jag ska säga min åsikt, tror jag inte att det kommer gå speciellt bra! jag tror vi åker på stryk, och inte kommer till VM! vi får helt enkelt stå över! men det märks ju ! :D
Olivia, Stefan & Åke ska komma hit ikväll och kika med mig! trevligt - lite trevligt sällskap är aldrig fel (:


Men nu ska jag kliva upp och äta lite frukost i alla fall!
så på återseende senare! (:
Puss! <3

Av Louise - 10 oktober 2009 03:09

Jag tänkte bara börja med att säga att jag är otroligt dålig på sånt här med att lägga mig i tid, Skärpning Louise!


Klockan är nu 03.10, och jag borde ha sovit för länge sen!
inte nog med att jag är dålig på att lägga mig i tid, men även om jag lägger mig så somnar jag ju inte! "/ ah, det är verkligen hur jobbigt som helst. kanske finns någon som känner igen sig? jag vet inte!

Men nu tänkte jag i alla fall säga Godnatt och försöka sova lite, berättar mer imorgon om min trevliga fredagkväll! (:
så på återseende imorgon då! :D

Puss, Godnatt & Sovgott..

Av Louise - 9 oktober 2009 18:17

lite funderingar yttligare en gång då.. ;p


varför är dom flesta så himla omogna? ibland blir man ju bara irriterad, och sedan ckså folk sm tror att dom är någonting ch värda mer än andra!
men då ska jag säga er alla en sak, alla är lika mycket värda, oavsett kön, ålder, utseende, bakgrund eller någonting annat! sedan kanske är det ju självklart att man gillar/älskar någon/några mer, och vissa man inte tål helt enkelt. men låt dom bara vara ifred då? dom har ju också ett eget liv? orkar man verkligen lägga ner så mycket nödig energi på det! hm, jag fattar inte.


Jag blir bara så trött på det, man läser det lite här och där ( händer rätt ofta! ) och även att man ser det nästan överallt också.. men allt jag önskar just nu, är att tänk dig för om vad du gör och vad du säger nästa gång, okej?
för du kanske sårar någon... för alla är lika mycket värd!



Nu har jag ätit middag, eller ja idag blev det väl ingen direkt ordentlig middag, det blev en pastaSallad med fetaost i, mums! det var riktigt gott (:  
och nu sitter jag här och funderar på vad som händer ikväll, vad bjuds det på egentligen! jag vill verkligen hitta på någonting. så ni får mer än gärna höra av er och komma med förslag:D!

Förresten, jag tycker att ni har varit lite dåliga på att tycka till om "utseendet" på bloggen nu sedan jag ändrade. så vad tycker ni egentligen? skriv gärna en komentar och tyck till! (:


Nej, nu ska jag platta håret och göra mig i ordning - sedan hitta på någonting! (:
På återseende!
Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards