Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Louise - 14 oktober 2009 15:59

Hejsan hoppsan!

Nu är vi tillbaka efter lite äventyr, det blev en liten sväng till Bollnäs, jimmy fixade sitt, och ja gjorde mitt! (:
Jag åkte bort dit och presenterade mig, och lämnade mina uppgifter, så just nu hoppas jag att han ringer snart ! :D haha! det lät ju faktiskt väldigt positivt i alla fall, så just nu gör jag ingenting annat än att hålla tummarna! :)
Efter lite mat på max och redo för hemfärd så åkte jag in och pussade lite på älsklingen! :D jag tyckte det behövdes! ^^ haha...


Nu sitter jag i hybo igen, och funderar på hur jag ska ta mig hemåt, det skulle verkligen behövas lite! skulle behöva fixa lite med tvätten! och sedan komma på något sätt att få i mitt batteri i bilen också! men även hur jag ska få hem det ? det är ju i Olivias bil, som fortfarande är i Sundsvall. hm, undra när hon kommer hem?
Men jag har bestämt mig i alla fall, imorgon efter mitt morgon möte, hur jag nu ska komma iväg på det? så ska jag på något sätt ta min lilla bil till Bollnäs, där Ken ska laga! (:


Nej, nu ska jag ringa min pappa som ligger sjuk och fråga om han har lust att hämta mig! men det tror jag inte! så kommer få luska vidare i det! Sedan ta mig hem och göra någon nytta!
Men på återseende ikväll! (:
Puss!

Av Louise - 14 oktober 2009 11:30

Godmorgon!
Nu är jag också vaken, klockan ringde för en stund sedan..


Och jag måste typ kliva upp nyss för att göra mig i ordning, med har jag kommit så långt? - Nej.. haha

Men jag mste ju typ klivia upp, göra mig i ordning och sdär! För vi ska alldeles strax iväg p en massa äventyr :D , han ska fixa en sak, och jag ska fixa typ 2... :)

Men ska gå och göra mig i ordning i alla fall, sedan måste vi åka!
Men jag tänkte ju bara säga Godmorgon ^^


Vi hörs när jag har kommit hem igen.
Puss så länge <3

Av Louise - 13 oktober 2009 23:23

Hejni!


Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen, eller ja inte riktigt! just nu sitter jag i mitt andra hem! hos min storebror! (: ska sova här inatt.. ska bli mysigt.. jag hann inte mer än hem, packa om väskan, säga hej och hejdå till min pappa som är sjuk, stackarn! krya på dig! (: <3  inte roligt att vara sjuk! "/ hmm..


Åkte hem till Olivia, kikade på andra avenyn - lite segt avsnitt idag faktiskt! men man får ju aldrig, och jag menar aldrig nog av den serien asso! shiet, den e kuuung och så mycket mer! skulle kunna glo på det och one tree hill varje dag! :D haha.. men men, nu kan man ju kanske inte leva på att göra det! kanske ska ha någon sorts sysselsättning också?
Men imorgon ska jag faktiskt vara väldigt duktig, när jag och storebror är ute på äventyr! (: haha! så håll tummarna imorgon.. för nu har jag lovat robin detta, men framför allt även lovat mig själv! För det är ju för mig själv jag gör detta, och ingen annan liksom! :D haha! så jag håller ju i alla fall tummarna! :D


Det känns faktiskt just nu lite tomt att åka ifrån min lillebror, men jag träffar honom ju i helgen igen när han kommer hem! :D  så det ska bli skönt igen! (:  han blev glad idag när vi hade handlat en massa mat, tvättat och sådär! hehe! jag älskar att se honom glad! och såklart - ALLT för honom, utan tvekan! <3


Även att Elias ringde idag, din galna gottlänning! (: , men kul att han ringde i alla fall.. pratade om allt möjligt.. haha! han var ju i Falun just nu, och jag har just åkt därifrån! sedan ska han åka vidare till Hudik på torsdag eller om det var fredag! ;p haha!!


Jo, just det ! Ken ( Robins lillebror! ) ska vara snäll att laga babar " min volvo " - snälla han! så jag ska köra dit den på torsdag tror jag! (: sedan är det sagt för besiktning och sådär! :D


Nej, nu ska jag prata lite skit med storebror innan sängen kallar..  För imorgon blir det åka av ut på äventyr i alla fall... men vi hörs imorgon! :D
Puss på er, Godnatt & Sovgott <3

Av Louise - 13 oktober 2009 13:28

Hejhopp, hästgalopp! (:


Nu är vi ju hemma igen, för vi har varit iväg och gjort en massa nytta! (: haha!

vi har startat yttligare 2 maskiner med tvätt, och så tog jag mig friheten och bokade en ny tvättid åt Glenn till nästa vecka också, haha! så nu ska han minsann tvätta och ha rena kläder, för jag kan ju inte åka till Falun så fort han behöver tvätta! Men vi kom upp med en massa ren tvätt här för en liten stund sedan, och glenn ställde sig så snällt och vek den fint och stoppade in i garderoben! (: haha - duktig han vettni! ^^


Sedan så var vi ju och hämtade Glenn på hans lunch rast vid halv 12, tog med honom till Willy's och handlade mat åt honom, eftersom han nästan inte hade någonting hemma i stort sett.. så nu har han mat i frysen och sådär för någon vecka framöver i alla fall.. dock lite mindre pengar kvar på kontot, men bättre att ha mat i frysen liksom! och nu har han ju, och slipper handla en massa annat onödigt! (: haha.. men men!

han kommer ju även hem till Ljusdal i helgen - det gillar vi vettni :D


Vi hade tvättiden tills klockan 1, men allt var inte riktigt torrt, och så kom det ner en liten tant som skulle börja tvätta klockan 1, och hon sa att det var ingen fara att vi lämnade våran tvätt där nere så den fick torka! hon var faktiskt väll söt måste jag säga! så nu ska vi alldeles strax gå och hämta den sista tvätten så han kan vika och lägga in det i garderoben också ! (:
Och efter det så blir det väl att laga lite middag, den efterlängtade korvstorganoffen (: - MUMS!
sedan ska vi ta och röra oss hemåt också, har sagt att vi ska åka härifrån senast klockan 6, så vi slipper stressa och även hinner hem till Andra Avenyn! (:  så det blir kanon skulle jag tro! (y)...


Men nu ska jag kika lite på en film, sedan hämta tvätt och sedan middag.. men jag skriver någonting senare! (:
Ha det bra så länge!
puss på er! <3

Av Louise - 13 oktober 2009 09:44

Godmorgon sötnosar!


Nu är även jag vaken också, jag vaknade av att klockan ringde kvart över 7 i morse, och då visste jag att det var lika bra att kliva upp på en gång, men inte då1 vi låg faktiskt och drog oss lite! och jag och Olivia fick världens skratt anfall i morse, eller ja som vanligt då i alla fall, men huvudsaken är ju att man trvis med sig själv - och det gör ju i alla fall.! vi kom fram till det på våran lilla resa igår, med våra heta samtalämnen på vägen! (: haha!


Men i alla fall så skjutsade vi bort lillebror till skolan så han var där till 08,40 - och tro det eller ej! men jag hittade faktiskt! och kände igen mig.. haha! vilket minne hörrni! (: stolt över mig själv faktiskt, för jag brukar i normala fall inte ha så himla bra minne!

Men efter att vi skjutsat honom så åkte vi hem, och startade vi en tvättmaskin åt honom, för jag är duktig och tvättar åt honom idag - ja, jag vet ! jag är världens bästa storasyter! det är inte alla som får besök och hjälp av en sådan bra syster - men det får glenn! jag har ju världens  bästa lillebror, så måste ju ge någonting tillbak! sedan på hans lunch så ska vi även åka och handla med honom! (: haha!
Sedan ikväll innan vi åker hem så blir det korvstroganoff m, ris! (: - MUMS! jag och olivia längtar lite redan till middagen faktiskt! haha,... men men! ;D


Nu har vi nyss ätit nyponsoppa till frukost, och jag väntar på att Olivia ska hoppa in i dyuschen, sedan hämta tvätten och starta nya maskiner där nere! sedan ska jag diska lite också och vara lite mer duktig åt honom! (:


Sedan blir det handling och lite kikning på stan hade jag tänkt! :d men på återseende senare i alla fall, det kommer ju som sagt en uppdatering om våran dag i falun, och självklart är kameran med också! :D


Och jo: anna - du hade ju komenterat förut! och jag vet att du stöttar mig till 10000%, och det är jag tacksam för! men jag vet fortfarande hur jag ska göra! men det märks! :D haha! du läre ju få veta det då i alla fall..


Nej, nu någon nytta! så hörs sen!
PussHej! <3

Av Louise - 13 oktober 2009 00:50

Nu har vi landat, eller ja det var ju ett bra tag sedan! vi kom fram vid 11 tiden någonting.. så det var ju nästan 2 timmar sedan liksom (: haha!

Glenn blev "lite" rädd när jag började banka på dörren, för stackarn skulle precis till att lägga sig liksom. haha! men jag frågade bara om det var självservic på detta ställe, eller om man fick hjälp och bära en tung tv! och jag fick en bamsekram! haha! och stackarn var väldigt rädd - men ack så söt, som vanligt med andra ord! (:


Resan gick väldigt bra, men när vi hade svängt av mot Falun, så hade vi kört typ 2km eller någonting så började det snöa lite lätt liksom, och så åkte vi kanske 1km till - inte ens det kanske, och så började det verkligen kräksnöa liksom! det var skit läskigt! så Olivia fick typ köra 60-65 km/h en bit, men sedan släppte det! och det gick kanon!
och tro det eller ej, men när vi väl kom fram till Falun, så hittade vi hela vägen till Glenns lägenhet, det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle göra! men det gjorde vi! så ett stooort plus i kanten till oss båda måste jag säga! :D


Imorgon har vi bokat tvättid, så jag och Olivia ska vara duktiga och tvätta åt honom då, eftersom han missade sin tid igår! "/ hmm.. sedan på hans lunch så ska vi ta med honom och handla, för jag kollade in i hans kylskåp, och överlever man verkligen på 3 dosor snus, lite ketchup, 4 ägg och ättiksprit? :o  nej, tror inte det! imorgon ska det handlas och tvättas som sagt!

Vi har sagt att vi inte ska stressa hem, men det enda kravet vi har imorgon  är att vara hemma innan 21.00 för då är det ju självklart Andra Avenyn! (: haha! och det är ju ett MÅSTE - varje tisdag! hihi...


Nej, nu ska jag titta på filmen, Glenn ligger redan och sover! men ska krypa ner på den stora dubbel luftmadrassen som jag och Olivia ska sova på, och mysas ;p haha!

och btw, vi kommer på en sak ca 15 minuter innan vi gör det!  så himla kul att vi fullföljer sådana spontana och knasiga saker! men vi tycker det är roligt, och vi trivs ihop också! :D Älskar dig stumpan <3


Nej, Godnatt & på återseende imorgon!
PussHej!

Av Louise - 12 oktober 2009 21:20

Sedan jag skrev sist har det hänt väldigt mycket, men ändå ingenting liksom! men det har varit rätt skönt faktiskt! (: haha!

Olivia kom till mig runt halv 5 eller någonting, tänkte ta lite skitsnack och sådär! bli mysigt! så kom vi på att vi båda 2 var sugen på någonting, så vi åkte upp till affären och kollade runt på vad vi kunde vara sugen på ? hmm.. så hittade vi mandel biskvier!  Så det fick bli nyponsoppa!
Sedan ringde mamma, ang tv'n som jag ska låna ut till Glenn, nu när jag och Robin har den andra nya hemma hos oss i färila! :) hehe! och att glenn hade så tråkigt utan tv och sådär! & det förstår jag verkligen också! (: stackarn!


men det tog inte många minuter innan jag och olivia satt i bilen, med tv'n i bagageluckan och på väg mot Falun! ( haha! så det blev en "liten roadtrip", fast denna gång inte norrut och uppåt mot Funäs! utan denna gång lite mer söder, och inåt (?) i landet.. alltså mot Falun och hälsa på min lillebror som sagt! oj, jag har saknat honom massor verkligen! :D <3


Nu har vi i alla fall svängt av mot Falun och sådär! och det snöar som bara den kan jag lova! ser inte lång framför bilen, och dikena är kritvita! det är rätt mysigt faktiskt (: haha!


men nu ska jag vara social med Olivia också! men kommer ett inlägg innan jag kryper ner i sängen ikväll! (:

så på återseende, finns ju på telefonerna som sagt! så hör gärna av er!
puss så länge sötnosar!

Av Louise - 12 oktober 2009 14:54

Nu sitter jag här igen, jag är så himla trött på det här, jag har absolut ingenting att göra om dagarna, och jag börjar verkligen tröttna rejält alltså! "/ aaah..... :(


Jag tänkte eventuellt åka till mamma då, för att komma bort härifrån liksom, men inte då!  då har jag ett möte på torsdag, sedan det där jävla UNIK - skitsaker! på måndag och en massa annat.. sedan ett annat möte veckan där efter och sådär! så vad göra man nu då? jo, man gfår runt och väntar på att man ska åka på möte! och även att båda bilarna här hemma är TRASIGA.. det gör ju tamefan itne saken bättre i alla fall.. så hur ska jag komma på dessa möten då? ja, det kommer ju inte alls fungera! och jag kommer sanrt gå upp i taket ska jag tala om för er, jag är rastlös hela dagarna, och jag är normalt en sådan person som gör hur mycket som helst!!! :o .. det kan man inte tro just nu, men så är det faktiskt! hahaha!

skit saker, jag har verkligen tröttnat.. kan någon sysselsätta mig på dagarna? ge mig et jobb? komma med förslag på ett mer fartfyllt liv?  - jag vill ha det som det brukar vara nämligen! ( med andra ord; inge rastlös, fartfyllt, planering m.m )

Jag har även starkt funderat på att söka jobb nere i sthlm! för här uppe finns det ju inga jobb, och jag vill ju som sagt bort härifrån ett tag! jag har inte sagt att jag ska flytta för gott, bara ett tag liksom! jobba, tjäna lite pengar och rensa skallen totalt - det skulle nog vara bra! så just nu håller jag verkligen på att överväga detta! och jag kollar ju på jobb hela dagen! men nu är det ju detta med arbetspraktik och sådär.. kanske ska ta den i sthlm till att börja med då? för den kan man ju i stort sett hoppa av precis när man vill, och det är lättare att göra det med en praktik liksom än ett jobb! det är ju inte bara!
men tankarna bara flyger runt i mitt huvudet, och det känns liksom som om jag inte vet vad jag vill eller vart jag ska längre! och det är faktiskt jobbigt - tro det eller ej! men så är det i alla fall...


Nu sitter jag här och har skrivit av mig lite! nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook bland annat, men på återseende då!   Puss & hej!

Ovido - Quiz & Flashcards