Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under september 2009

Av Louise - 2 september 2009 22:43

nu har vi kommit hem till vårat lilla hus i färila igen! - hur skönt som helst...

en soffa, en stor skön säng, en tv att titta på! och bara allmänt mysigt!!
nog för att jag saknar mamma och lillebror redan, men vi ses ju snart igen? hihi.. det tycker ju jag i alla fall..
 - jag har varit duktig idag! jag har sökt jobb! men i bollnäs? :o det ni!
Hemresan gick bra i alla fall, gick rätt så fort också! och hann även med ett stopp i Edsbyn så vi hann hälsade på svärmor och nutte! - alltid lika trevligt! Sedan fick jag ju träffa Spruffs också ( lill hunden ) hehe!!


Har pratat med olivia i telefon också, krya på dig hjärtat! (;  Men imorgon ska vi ses i alla fall.. det tycker jag väääldigt mycket om!
Nu ska jag i alla fall ta och hoppa i sängen, glo på en film och mysas lite!
Så godnatt alla sötnosar..

Puss i pannan! <3

Av Louise - 2 september 2009 16:47

Nu är jag proppmätt.. Mamma har bjudit på middag idag - alltid lika gott.. så det blev korvstorganoff med ris idag! går alltid hem liksom (y) hihi..

Var ju som sgat iväg och kollade på lillebrors skola förut ;D och den va fin faktiskt, och han säger att han trvis väldigt bra! och det hoppas jag att han gör också ;) hehe! fast det syns ju i jo för dig på honom också! jag är lycklig för hans skull måste jag erkänna! han förtjänar det verkligen :)


Efter det, så kom han och sa att han hade slutat, så han följde med oss på en gång :) - trevligt!
Så vi bestämde oss för att ta en liten runda med minigolf ( äventyrsbana ) ... och jag vann ju såklart, *host* , eller nee det gjorde jag ju inte (; hihi..men det var roligt i alla fall...
När rundan var avklarad så var vi blöta, eftersom det hade kommit några stoora droppar med regn ner över oss!  men vi bestämde oss ändå för att åka ner på Rusta och kika en sväng! så sagt och gjort.. vi kikade lite! och så handlade vi lite nödvändigheter åt lillebror :) hehe! (;

sedan hem igen, och nu har vi ätit och lillebror är en duktig pojke! han tvättar :o det ni! trodde jag aldrig.. hehe! men han gör det med mammas hjälp nu, men ändå! han är bra :D

sedan så ska vi kanske åka hem? hmm.. det lutar åt att vi ska göra det i alla fall.. men vi får se vad som händer!
olivia tyckte i alla fall inte att de va bra att jag va långt hemifrån! hon hade ingen och lekas med.. :P men lugnt sötnos, jag kommer hem!! ikväll eller imorgon :)

nee, på återseende gott folk!
Puss i ljumsken <3

Av Louise - 2 september 2009 10:28

Sitter nu vid glenns köksbord, och kollar ut över den lilla "bakgård" som han har utanför fönstret... faktiskt jätte mysigt..

Har dock varit vaken sedan klockan halv 8, när hans klocka ringde - för då var det dags att kliva upp till skolan! hehe (; duktiga han! ;D <3


Så nu har jag och mamma ätit lite frukost, med ägg och en massa sådant! - smaskens! (; 

Men ska iväg till hans skola om ungefär 1 timme, för då har han lunch, och då ska han visa mig lite runt där, ska faktiskt bli roligt och se hur han har det tycker jag..
men vad händer annars idag då? hmm.. :P

ska i alla fall ner på "stan" eller vad man nu ska kalla det, hehe! och kolla runt lite i affärer och sådär - alltid lika trevligt det tycker jag (; hihi..

men men, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta mig iväg till lillebror :)
Puss på er och på återseende.. <3

Av Louise - 1 september 2009 21:49

det blev aldrig nå mer bloggande igår.. hade en hel del annat för mig nämligen (; - men det var inte helt fel det heller ju ^^


Men igår så hände det inte speciellt mycket mer än att jag var med Olivia ner på Ljusdal och uträttade en massa ärenden - som verkligen var behövligt.. så nu kommer det ett nytt den här veckan, eller nästa vecka! hoppas jag i alla fall.. för snart snor dom väl det jag har nu :p hehe!
åkte i alla fall med olivia hem en sväng efter att vi var klara, fixade lite! och så beställde hon ett par skor, för nu fungerade hennes kort också ;D - duktiga vi som fixade det... Sedan åkte jag hem.. donade en massa saker!

Sedan bar det iväg mot Edsbyn, när vi kom dit så blev det middag - smaskens!

Tack svärmor (;  . sedan så var vi där och bara tog det lugnt hela kvällen!


I morse så vaknade bpde jag och Robin innan klockan ringde, gick ner och åt lite frukost och kelade lite med hundarna (; sedan en liten kiss paus .. sedan så var klokan helt plötsligt 10, så var dags att åka!
och vi styrde mot Falun och lillebror! ;D hehe

vi kom till falun vid tjugo över 11 ... men innan vi hittade, vi var vid någon donken och ica maxi på helt fel sida! hehe! men det gick ju hur bra so helst till slut, mötte upp mamma i alla fall - äntligen!

Annars idag så har vi bara hjälpt lillebror att flytta in i sin nya lägenhet som han fick idag! en jätte liten 1a.. liten, men mysig!

så nu har vi fixat allting här hemma! så är i stort sett klart nu ;D


imorgon - mera äventyr  <3 hihi..


nee, nu ska jag krypa ner framför en film med mamma, robin och lillebror <3
puss i ljumsken! (;

Ovido - Quiz & Flashcards