Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under september 2009

Av Louise - 20 september 2009 12:19

Ja, det blev inget skrivande igår heller! men jag berättar helt enkelt det nu bara :) - jag vet, jag är ju smart också! inte bara väldigt söt :D hehe!


men i alla fall, som sagt! jag la mig i soffan under filten, med mitt vatten, mina alvedon och min hostmedicin igår och tittade på någon film som gick på tv'n - rätt så bra faktiskt :) heh! Men jag somnade efter en stund! Sedan så ringde Olivia mig, som jag hade väntat på hela dagen! hehe!
Sedan efter det, så åkte jag och hämtade henne, runt halv 5 eller någonting sådant (?) hehe! ajja! För rigmr skulle ha tjejfest hemma, så hon fick inte vara där - och jag fick en väldigt bra anledning till att "kidnappa" henne för en hel kväll med massa mys :D hehe!

Så när jag hade hämtat henne, så blev det raka vägen till punkten, där vi handlade chips, och dricka! sedan åkte vi hem till mig och bara proppade i oss - och vi båda sa det! det går verkligen inte att sluta äta! idag var det gott :) hehe!
och så fortsatte vi, så satt vi och kikade på tv'n! sedan kom även Robin hem ;D hehe!
Då satte han sig i soffan med oss, och mös en stund! sedan åkte vi upp på delins och handlade - så vi kunde äta och sådär! men inte då! vi åkte hem och la oss på soffan igen! och jag och olivia somnade en stund!! ack så skönt (; haha!

och efter det så åkte vi ner på ljusdal en sväng - och jag träffade min bästast tiaz! underbart, och han är bara helt underbar! alltid lika roligt att träffa honom! älskar honom ju <3 hihi.. *ler*...  och runt halv 12 eller någonting så åkte vi hemåt.. och så gjorde vi varma mackor och bara mös här hemma i soffan igen! och det var så great! :D

Sedan efter en stund, när vi hade pratat lite skit, så åkte Olivia hem - hon såg rätt trött och sliten ut faktiskt! men det tog inte lång tid efter att hon hade åkt, innan jag låg i sängen och sov! och det var verkligen det jag behövde just då :) heh!

Men i helhet så var det en kanon dag i alla fall - så stora tummen upp på det i alla fall :) hehe!

Idag blir det rätt lugnt, bli lite " söndag-städning " idag! så det blir fint och sådär här hemma! det behövs ju alltid! :D hehe! men nu ska jag börja med att äta frukost och sådär efter våran sovmorgon! :)
men på återseende , jag skriver nog någon rad senare :D heh!

PussHej! <3

Av Louise - 19 september 2009 12:15

Godmorgon, och förlåt! jag menar det verkligen, förlåt för att jag inte bloggade igår! men det har hänt en massa saker igår, så jag tror inte jag satt och fick lugn och ro en enda gång - underbart, det gillar vi! :D

Men jag tänkte i alla fall att jag ska ta och berätta lite om den i alla fall ( allt behöver ni ju absolut inte veta! ) haha!


Jag vaknade av att klockan ringde, och min första tanke var: " åh, nej! inte arbetsförmedlingen! " men upp och hoppa i alla fall, kände mig lite piggare sådär på morgonkvisten liksom.. åkte iväg och tankade bilen och allt sådant! ( men glömmer en sak, en viktig sak! men men! ) hmm.. åkte en bit, sedan kom jag på att jag skulle fylla luft också! så vände - men kom dock inte så långt! ajaj!!        Stannade sedan kanske 300 meter senare, och stänger då av bilen! Ringer och väcker Robin som ligger hemma och sover och säger - kom och hjälp mig! Även att jag ringde till Olivia och sa att jag inte kom någonstans, så hon kom också! så efter drygt 10 minuter så kommer den ena i bil, och den andra gåendes!  och så gick det inte!
Sedan en massa strul och skit, men efter 2 timmar! med nya domkrafter och skit, så lyckades vi i alla fall få av det där däcket som satt på då... Ajaj, det var inte roligt. men det hade tydligen varit trasigt en längre tid? jag vet inte riktigt.. men men!  det är ju ingenting att göra åt just nu heller...


Sedan efter drygt 2 timmar, eller vad det nu var? hmm.. i alla fall, så åkte vi hem till mig och käkade frukost! och oj, va gott det var! har nog aldrig varit så gott som frukost, för man kan ju lugnt påstå att man tappade humöret på bilen och allt det där, eftersom att inte domkrafter och skit ville fungera riktigt! "/ ajaj...


Men sedan vid klockan 1 eller någonting, så kom jag och Olivia äntligen iväg mot arbetsförmedlingen! så det var ju över på 2 sekunder ungefär! eftersom hon satt i möte, men hon skulle ringa oss! men när då olivia? det har jag glömt bort "/ ajja, hon ringer väl när hon vill prata! :p haha!


Efter arbetsförmedlingen så åkte vi hem hit, till mig! hämtade lite saker! som lite nya kläder, smink och sådant nödvändigt för en party kväll ?;) hehe! sedan åkte vi till nore, där det blev att vi stannade kvar - fick även smörgåstårta! och som älskar det, mums! ( men det finns en smörgåstårta - som faktiskt är glutenfri! som slår alla andra! )  - jag gillar't ...   
Sedan efter någon timme där, när vi slagit in present och sådär, så bar det av mot Snäre - hem till Sassa!  Där dom redan hade börjat supa! men jag förstår dom, klockan var ju runt 5 (?) eller någonting liksom.. hehe! Efter någon timme, så skulle vi laga mat, färga håret på sassa och en massa annat tok, så det gjorde vi! sedan blev det nachos! - ååh så gott det var kan jag säga! men det gick fan åt 2 kg köttfärs , hungriga pojkar i våran umgängeskrets ju ^^ hihi... - men det är också världens bästa pojkar!!  :D

Efter det blev det någon lek som sassa hade - " jag har aldrig " men vi gav upp rätt så fort, för det var så tråkiga frågor på det där spelet, men vi fick ju reda på lite i alla fall om varandra ( vissa saker visste jag faktiskt inte! ) hmm, konstigt.. men men! och vi orkade inte hitta på egna heller, så gav upp! och dom fortsatte dricka mer alkohol ändå! :)  Sedan när klockan började närma sig halv 11, så åkte vi in mot järnvägs, fick åka 4 gånger ifrån snäre ( eftersom jag är sjuk, så var jag nykter och körde - duktiga jag! ) för att alla skulle komma med ner, en gång ifrån hybo också! så kom in vid halv 12 eller någonting!  efter 1 timme där inne så var det faktiskt helt okej! jag var nöjd, hade fått dansa av mig lite, och umgåtts med några av mina närmaste vänner - och det är inte helt fel ska ni veta! <3   Sedan åkte vi hem, blev minst lika många resor hem! :)

Blev kvar hemma i snäre en sväng till för att kika på efterfesten - se hur många som klarade trycket liksom ;) heh! och jag blev faktiskt rätt förvånad :) men det var kul, vid klockan kvart i 3 så skulle finkan och jasse ha skjuts till järvsö i alla fall! så skjutsade dit dom och sådär! sedan till nore och lämna olivia och sedan hem till mig för att sova! ååh dte var efterlängtat efter en sådan bra kväll :D hehe! men var hemma här vid 4 någon gång i alla fall ^^ hihi! så jag kan lova att det var skönt att kliva ur bilen och krypa ner i sängen :) ååh, så mysigt :D haha!!


Och jag säger bara det till alla inblandade igår: Tack så hemskt mycket för en bra kväll, och även att jag har utan tvekan dom absolut bästa vännerna! jag älskar er allihopa! Ååh, ni är underbara hela bunten!!


Så vi säger grattis till sassa yttligare en gång på 20 års dagen! hoppas den blev lika lycka för dig, som för oss alla andra;D vi älskar dig! <3


btw, vet ni? jag MÅSTE bara berätta det här, Olivia snusade igår, 2 gånger också dessutom! ååh, det var så roligt! 1.a gången:
O - ska jag testa en?
L - ja, om du vill så, vsg! :)
O - okej .. jag testar!


2.a gången:
O - kan jag få en snus av dig igen?
L - skojjar du med mej eller är du seriös ?
O - nej, allvarligt får jag ta en till ?

L - ja, men vsg.. det är bara ta en om du vill ha!

och hon gjorde det också! hon snusade verkligen! ååh. det var så roligt att se! såg ut som hon hade fläskläpp och hon bara satt där ( och pojkarna i baksätet, frågade henne om hon sög på den! eftersom hon fick sådan stor läpp! ) men inte då, hon var en " duktig " flicka :D hehe! jag älskar dg skrutt unge <3

Även att hon lyckades häva i sig en box ( dvs 3 liter ) vin igår - hah! och hon var inte berusad - eller jo, klart hon var det! men det märktes liksom inte! hehe!  hon kan bete sig när hon dricket! hihi..


men men , nog om gårdagen i alla fall..


vad händer idag då? jo, allt jag vet just nu, är att jag ska lämna tillbaka bilen och sådär, sedan kommer olivia hit ikväll :D och myser med mig! - ska bli mysigt tycker jag :D
Men nu struntar jag i det här, dricker lite hostmedicin, tar mitt vatten och mina alvedon och lägger mig på soffan framför en film!
Men på återseende gott folk!


stora Pussen!
hejsvejs!

Av Louise - 17 september 2009 23:41

Idag har varit en sådan där jobbig, tråkigt, lååång och "inget händer över huvudtaget" - dag! och det tycker vi inte om! :s hmm!!


Vad ha jag gjort idag då? jo, tappat matlusten! men jag fick ju i mig lite mat i alla fall :D så duktig jag! men mer än så har det väl inte varit idag heller! eller jo, jag har tvättat 2 maskiner idag också! och det var verkligen välbehövligt.. men ack så tråkigt! hmm..


och jag börjar bli sämre också, jag som trodde att det var på väg att bli lite bättre i alla fall, men där hade jag då i alla fall fel så det skrek om det :s och det tycker jag INTE om! men men!


jag har egentligen ingenting vettigt att tala om, så jag tänkte nästan strunta i det här nu!

men imorgon i alla fall, då finns det lite planer!

Klockan 10 ska jag på möte på arbetsförmedlingen, så ska åka till Olivia imorgon bitti, så vi samåker ;D hehe!
sedan på kvällen, party ? :D hell yeah!
bästaste Sassa blir ju 20 år - Grattis till honom!  så blir till att gratta honom lite och sådär! men blir nog rätt lungt för mig eftersom jag är sjuk "/  , åååh jag som ville parta riktigt! men vi tar igen det senare, okej? :) hehe!

men annars är det ingenting speciellt planerat imorgon, men det räcker för att jag ska hålla mig sysselsatt och nöjd :D hehe!

men nu skiter jag allvarligt i det här, går och borstar tänderna, petar i mig en alvedon och kryper ner i sängen!
Godnatt - och lite mer kommer imorgon! :)

Puss på er <3

Av Louise - 17 september 2009 12:43

Just nu ligger jag i soffan med mina små duntofflor på, täcket är uppvärmt, kudden fluffad, mitt the är varmt oc toarullen på bordet!  - och jag mår skit!!
det finns säkert någon som har det värre än mig just nu, men vad fan! jag hatar och vara sjuk. och det infomerade jag er om igår kväll också.. men det verkar ju bara bli värre! blir liksom inte bättre! ändå dricker jag varmt, äter alvedon och sådär! men nej då! men det kanske är över snart?! :)


Nej, nu ska jag sluta klaga! förlåt..

vad ska jag göra idag då? jo, jag tänkte försöka bli tillräckligt pigg för att ta mig upp ur soffan till att börja med!
Sedan ser mitt schema ut ungefär såhär:
Duscha, Frukost, Diska, Tvätta och Vila mera :D


Men nu ska jag lägga ner huvudet igen! för orkar inte direkt vara vaken nå mer! så ska sova en stund till. men på återseende i alla fall!
PussHej!

Av Louise - 16 september 2009 23:25

Idag har väl inte direkt varit den mest händelserika dagen på länge, men det har varit en mycket skön mys dag med 2 av mina bästaste :D hehe! skrutt ungen ( olivia ) och älsklingen!!


I morse när jag skrev mitt inlägg, så efer det så käkade jag lite frukost ( duktiga jag! ) hihi, och efter det så hoppas jag in i duschen! och det blev en lång och varm dusch i morse! och oj oj oj vad skönt det var kan jag lova er :) hehe! Sedan så ut, men jag orkade aldrig klä på mig! det tog typ 2 timmar eller någonting sådant kändes det som!
Nej, men inte ritkigt! för runt 2 tiden kom Olivia hit och hämtade mig, och vi blåste neråt mot ljusdal... först åkte vi på dollar där jag handlade lite! och sedan mot punkten, och hämtade pengar av stefan :D hehe! , hallå? han hade klippt sig, men inte rakat sig! stefan kom igen nu! raka dig ? ;) hehe! *leeer*

Sedan så åkte vi mot COOP, och dagen uppdrag egentligen - hon knäppte kort till körkortet! och dom blev ju verkligen hur bra som helst.. det är ju tur att någon utav oss kommer att se bra ut på de! eller hur? ;) hehe!

Sedan åkte vi hem till nore, och hon käkade och sådär! efter mycket om och men, så åkte vi mot dollar och handlade lite godis, sedanbar det av hem till Färila igen! där ingenting var gjort. hmm! så vi började fråga oss vem som skulle laga mat, vem som skulle diska och vem som skulle städa! hmm!
Så det slutade med att jag sprang runt här med min "snorighet" och dammade och sådär! Robin diskade och skrutt ungen stod och stekte pyttipanna åt oss! - gulliga hon, så tack för det <3 hihi!


sedan nalkades det IDOL för fulla muggar, och det finns ju bra mycket roligt folk måste jga säga! oj oj...

men efter idol så åkte hon hem.. för hon ska upp och jobba imorgon bitti - duktiga hon!

  .                  och det är ju faktiskt så, att jag också vill ha ett jobb att kliva upp till varje morgon! men nej då, då finns det ju tamefan inte ett enda jobb här hemma! jag blir, ja, åååh, hmm.. jag blir såå galen! shiet! jag går under!!


nee, men sedan dess i alla fall så hadet inte hänt så mycket, har suttit hemma och glott på tv'n, med min "snorighet", frossa och en massa andra problem! - btw, jag hatar och menar verkligen HATAR att vara sjuk! ååh, idioti!!!! :p hehe!

men nu orkar jag inte sitta här längre, ska ta en alvedon och krypa ner i sängen! sedan hoppas på att jag mår bättre imorgon? :) hehe..
Godnatt sötnosar. sovgott..
( inte konstiga drömmar inatt? hmm ;).. hihi! )


Pussis <3

Av Louise - 16 september 2009 11:54

åh, jag hatar det här! verkligen!
jag börjar helt seriöst att bli sjuk! sitter just nu här och snorar och fryser! "/  att frysa är ju ingenting ovanligt för min del, men jag vill inte ha ont i öronen eller halsen ! hmm..


jag somnade inte förrän vid 4 i morse eller någonting, och det tyckte jag var väldigt jobbigt.. jag hade så ont i magen! så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! så jag gick och satte mig i duschen! med varmvattntet på, och värmde upp hela kroppen! så efter typ 45 minuter sittandes i duschen så blev det lite bättre :) tack älskling för hjälpen btw ^^ han är så söt! och även att han gjorde the åt mig! så jag skulle få i mig någonting varmt... sedan så hittade jag någon film som jag kikade på och sådär!! men efter en stund så lyckades jag somna i alla fall (a) hehe! så bra det i alla fall.. :D


btw, jag hade världens konstigaste dröm inatt! men gorillor, och även att en gammal klasskompis hade helt plötsligt börjat sjunga, och va jätte duktig helt plötsligt ;p haha!!


men men , nu ska jag ta mig en varm kopp the! och någon macka :D hehe!
Men på återseende!
PussHej<3

Av Louise - 15 september 2009 23:58

Ja ni, mina pojkar är bäst :) jag vet!
men det var dock 2 som jag saknade mest! (; och det var självklart min lillebror, och även bästaste tiaz! men vet ni då? :o han kommer hem snart ! och överlycklig är jag för det! äntligen! som jag har längtat ihjäl mej efter honom! shiet :D hehe! men ser verkligen fram emot helgen i alla fall ...


Kvällen har varit hur bra som helst, vi var ner på ljusdal och handlade en massa smågodis och dricka! åh, göttans! :) haha! sedan så slängde vi oss ner framför tv'n, det blev Idol , Andra Avenyn , Hell's Ktichen och Navy CSI :) -  hur mys som helst verkligen! så tack för en jätte bra kväll pojkar! ni är bara för underbara! flera sådana mys kvällar ? :)


har även pratat med Olivia ikväll, hon ringde och var lite pratglad! och det är alltid uppskattat och trevligt när hon ringer! hon ahde varit i sundsvall och gjort av med lite pengar :) heh! och det slår ju aldrig fel! ( och samtidigt så hör man stefan i bakgrunden: - ja, på mitt kort handlade hon det! ) men man får ju faktiskt göra det.. eller hur Olivia?  jag hade också gjort det om jag vore du ^^ hihi...
Sedan bestämde vi även att vi skulle höras av imorgon, för vi ska lekas ! :) hehe!
det var alldeles för länge sedan jag träffade henne, känns som evigheter sedan! men egentligen var det ju bara 3 dagar sedan! men det är lääänge för att vara oss! och det fungerar ju inte riktigt tycker jag! nej nej! ÄNDRING snarast. så ring mig imorgon bästaste? ;D ..


men nu är vi hemma i alla fall, har tänt brasan! för jag fryser och det är väldigt kallt och sådär! så det blir till att mysa sönder min underbara älskling till sambo och sedan sova lite ^^ ..  hur underbart låter inte det! jo, jag vet! helt amazing! :) så nu ska jag gå!

btw, jag börjar bli sjuk "/ och jag hatar det verkligen ! jag har varken tid, ork eller lust att vara sjuk just nu! det är inte alls bra!  Neej, nu ska jag gå och mysa lite och vara social med älsklingen som sitter och klagar på att jag bloggar :) hehe!!

Godnatt & Sovgott, på återseende gott folk!

Puss underbaringar <3

Av Louise - 15 september 2009 18:43

det har väl egentligen inte hänt någonting speciellt än så länge ;p hehe!!


har fortfarande inte fått nå samtal, men jag väntar fortfarande tålmodigt på ett samtal :d hehe! sitter på helspänn framför min telefon hela tiden! lämnar den i stort sett inte ur mitt sikte liksom (a9 heh! men om jag inte har fått något innan imorgon, då tänker jag faktiskt ringa.. kanske har glömt bort? hm, jagvet inte ritkigt! men jag tänkter ta tag i saken i alla fall, och se vad som händer om jag ringer istället då kanske? :D hehe!  menmen, det är ju sådant som märks då juh!!


Men i alla fall, älsklingen pratade med storebror tidigare idag!  Och då blev vi också bjuden på mat utav "pappa"... Andre bjöd idag på köttfärssås och spaghetti - mums! :D hehe! och alltid skönt att bli bjuden på mat, att slippa handla och laga den själv ! av någon konstig anledning så blir det ju oftast godare då också? jag vet inte ritkigt varför! men så är det konstigt nog :)


pojkarna är nu ute och skjuter luftgevär, och det tycker ju intejag såmycket om, så därför passade jag på att sätta mig här en stund liskom (a)! innnan vi ska glo på Idol, andra avenyn och Hell's kitchen tillsammasn! så det blir en hel kväll med en massa mys, och tv tittande :) hehe!

men innan vi ska slå oss ner i soffan och mysa sönder oss! så ska vi ju faktiskt ner på ljusdal ochinhandla lite! "pappa" ska bjuda oss på godis och sådant.. föär han tyckte inte att vi kunde ha en tv kväll utan sådana saker!! och han är bra söt han :) hehe! så dagens tack går till honom <3... haha!


Nej, nu ska jag gå ut och kika vad pojkarna har för sig, sedan även kanske se till så att vi ska åka ner på ljusdal så vi hinner med det vi ska göra innan? hm, kan ju kanske vara en bra idé liksom!


men på återseende i alla fall..
PUSSS!

Ovido - Quiz & Flashcards