Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Louise - 15 september 2009 23:58

Ja ni, mina pojkar är bäst :) jag vet!
men det var dock 2 som jag saknade mest! (; och det var självklart min lillebror, och även bästaste tiaz! men vet ni då? :o han kommer hem snart ! och överlycklig är jag för det! äntligen! som jag har längtat ihjäl mej efter honom! shiet :D hehe! men ser verkligen fram emot helgen i alla fall ...


Kvällen har varit hur bra som helst, vi var ner på ljusdal och handlade en massa smågodis och dricka! åh, göttans! :) haha! sedan så slängde vi oss ner framför tv'n, det blev Idol , Andra Avenyn , Hell's Ktichen och Navy CSI :) -  hur mys som helst verkligen! så tack för en jätte bra kväll pojkar! ni är bara för underbara! flera sådana mys kvällar ? :)


har även pratat med Olivia ikväll, hon ringde och var lite pratglad! och det är alltid uppskattat och trevligt när hon ringer! hon ahde varit i sundsvall och gjort av med lite pengar :) heh! och det slår ju aldrig fel! ( och samtidigt så hör man stefan i bakgrunden: - ja, på mitt kort handlade hon det! ) men man får ju faktiskt göra det.. eller hur Olivia?  jag hade också gjort det om jag vore du ^^ hihi...
Sedan bestämde vi även att vi skulle höras av imorgon, för vi ska lekas ! :) hehe!
det var alldeles för länge sedan jag träffade henne, känns som evigheter sedan! men egentligen var det ju bara 3 dagar sedan! men det är lääänge för att vara oss! och det fungerar ju inte riktigt tycker jag! nej nej! ÄNDRING snarast. så ring mig imorgon bästaste? ;D ..


men nu är vi hemma i alla fall, har tänt brasan! för jag fryser och det är väldigt kallt och sådär! så det blir till att mysa sönder min underbara älskling till sambo och sedan sova lite ^^ ..  hur underbart låter inte det! jo, jag vet! helt amazing! :) så nu ska jag gå!

btw, jag börjar bli sjuk "/ och jag hatar det verkligen ! jag har varken tid, ork eller lust att vara sjuk just nu! det är inte alls bra!  Neej, nu ska jag gå och mysa lite och vara social med älsklingen som sitter och klagar på att jag bloggar :) hehe!!

Godnatt & Sovgott, på återseende gott folk!

Puss underbaringar <3

Av Louise - 15 september 2009 18:43

det har väl egentligen inte hänt någonting speciellt än så länge ;p hehe!!


har fortfarande inte fått nå samtal, men jag väntar fortfarande tålmodigt på ett samtal :d hehe! sitter på helspänn framför min telefon hela tiden! lämnar den i stort sett inte ur mitt sikte liksom (a9 heh! men om jag inte har fått något innan imorgon, då tänker jag faktiskt ringa.. kanske har glömt bort? hm, jagvet inte ritkigt! men jag tänkter ta tag i saken i alla fall, och se vad som händer om jag ringer istället då kanske? :D hehe!  menmen, det är ju sådant som märks då juh!!


Men i alla fall, älsklingen pratade med storebror tidigare idag!  Och då blev vi också bjuden på mat utav "pappa"... Andre bjöd idag på köttfärssås och spaghetti - mums! :D hehe! och alltid skönt att bli bjuden på mat, att slippa handla och laga den själv ! av någon konstig anledning så blir det ju oftast godare då också? jag vet inte ritkigt varför! men så är det konstigt nog :)


pojkarna är nu ute och skjuter luftgevär, och det tycker ju intejag såmycket om, så därför passade jag på att sätta mig här en stund liskom (a)! innnan vi ska glo på Idol, andra avenyn och Hell's kitchen tillsammasn! så det blir en hel kväll med en massa mys, och tv tittande :) hehe!

men innan vi ska slå oss ner i soffan och mysa sönder oss! så ska vi ju faktiskt ner på ljusdal ochinhandla lite! "pappa" ska bjuda oss på godis och sådant.. föär han tyckte inte att vi kunde ha en tv kväll utan sådana saker!! och han är bra söt han :) hehe! så dagens tack går till honom <3... haha!


Nej, nu ska jag gå ut och kika vad pojkarna har för sig, sedan även kanske se till så att vi ska åka ner på ljusdal så vi hinner med det vi ska göra innan? hm, kan ju kanske vara en bra idé liksom!


men på återseende i alla fall..
PUSSS!

Av Louise - 15 september 2009 12:17

Asso nu är det såhär gott folk. jag har kommit på en sak :) heh!
Jag måste nog vara den mest otåliga människan som finns:P eller någonting i den stilen i alla fall?

För just nu sitter jag här och väntar på ett samtal, jag hoppas verkligen att det kommer ett snart, och bara med positiva besked - för jag känner att inga negativa saker idag inte! jag vill ha en bra dag :D så snälla! ring mig nu ? okej :D jag har väntat tillräckligt länge faktiskt ^^ hihi!

men men..

Jag vaknade runt halv 8 i morse, och det för att jag trodde att det ringde - men nej då! hm...   men sedan så kunde jag inte somna om! skit jobbigt faktist om jag får säga det själv.. men jag sitter här just nu och tittar på när älsklingen sover, samtidigt som jag surrar runt lite på internet också ^^ hihi.och tvän står på och visar en massa olika människor i bkgrunden här :) hehe! så mysigt så..
Har druckit en kopp the och ätit 2 mackor också! det är duktigt gjort av mej !

Men ni som känner mig väldigt bra blir nog förvånad av att jag är uppe så pass tidigt som jag är , och att jag har ätit frukost.. Men vill ni veta en sak då? jag har varit uppe innan klockan 10 dom senaste 2 veckorna och även att jag har ätit frukost ALLA dom dagarna! och jag är bara så bra - men det visste ni juh redan :D hehe! tack va snälla ni är :)


Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och fortfarande vänta på ett samtal... :) hehe!
kanske lugnar (stava?!) mig lite då.. hm, det märks ju!
men på återseende då i alla fall..

PussHej!

Ovido - Quiz & Flashcards