Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Louise - 13 september 2009 23:45

Idag har varit en riktigt sådan där - " jag är lat dag! " hehe.. och det har varit otroligt skönt faktiskt :)


men sist jag skrev, så sa jag ju att jag skulle komma in i duschen, men riktigt så blev det inte, jag blev liggandes kvar i soffan och mös med en kopp the framför tv'n under min lilla filt!
i morgonrocken och mina dun tofflor, och tro mig! det var hur skönt som helst :D hehe!


Sedan blev det lite middag också, och mums! har inte ätit så mycket på väldigt länge i alla fall, måste ha varit nå fel ? eller nja, vad vet jag ;) hehe!! =D                         .                 

Älskling hoppade in i duschen och när han kom ut så fick han nå ryck tror jag, så han gick ut, plockade en liten påse med äpplen kom in och började baka äppelpaj åt oss :) hehe!   och yummie säger jag bara, gud va gott det var - verkligen! hihi! så puss på honom för det...  Så vi satte oss sedan och kollade på ensam mamma söker och åt nybakad äppelpaj med vaniljsås !! ååh, så gott! ^^ ( blir nästan lite sugen igen när jag skriver om det ju!) men ska hålla mig ifrån det nu i alla fall, har redan ätit på tok för mycket utav det ^^


Sedan var det min tur att hoppa in i duschen - så skönt!
kom ut som en ny människa, vågar jag påstå (a)... Och då frågade älsklingen om jag skulle med ut på en liten kvällpromenad, och sagt och gjort..
jag tyckte jag behövde röra lite på mig, efter all den pajen och eftersom jag inte har gjort någon som helst nytta idag, förutom att diskat lite, så var det rätt av oss båda att gå ut och gå lite! så en poäng var till oss för det. och tummen upp (y) - jo visst är det otroligt! vi kan vara nyttiga också, samtidigt som vi kanske är mer onyttig också ;D hehe!   Så nu sitter jag här med ett glas vatten, 45 minuter senare! och känner mig duktig, lättad och mycket bättre.. fick rensa skallen lite under våran mysiga kvällspromenad :D
åh, jag älskar dig Robin <3


Men nu tänkte jag i alla fall titta klart på filmen som går på tv'n , sedan ta och krypa ner i sängen, invänta John Blunf och även en ny vecka med många nya möjligheter och förhoppningsvis framsteg?


Imorgon väntar i alla fall: Banken, Möte, förhoppningsvis ett samtal (?) och mera mys och kanske lite "hemmafix" ..
men nu säger jag godnatt i alla fall..

På återseende underbaringar! (;

Puss i pannan <3

Av Louise - 13 september 2009 13:31

Idag måste jag faktiskt erkänna att jag är lite sliten (; men det får man ju kanske vara efter en sådan kväll igår, eller ja, jag tycker det i alla fall ^^, ...

En mycket trevlig kväll igår, och jag måste säga att jag kände mig nyttig när vi väl satte oss för att äta, för jag åt i stort sett bara frukt ( eftersom jag inte fick äta resten - jävla glutenintolerans!! ) jag blir galen, men det var smaskens i alla fall ;D hihi..  Men ibland ska man väl bara nyttig också? eller vad vet jag om sådant, brukar ju aldrig vara det annars (a) .. haha!!

Men jag säger bara det, Robins släktingar är: Galna, Underbara, Älskade, Glada, Tokiga och otroligt Snälla allihopa! det verkar inte finnas någonting ont i någon utav dom! jag älskar dom <3 hihi!
Men kvällen i helhet igår var ju helt klart så bra :D hehe!  så säger yttligare en gång GRATTIS till Irina ( som faktiskt blir 30 idag! ) hipp hipp hurra!! (;
Robin var dock nykter, men jag fick inte vara de för hans kusin - " de e party juh" .... det var hennes komentar, så stod jag där med alkoläsk i handen och drack helt plötsligt (a)  ojdå! :) hehe! men det var gott ^^ :P

Vi åkte ner på stan en sväng också, se om det fanns några roliga folk ute, och då träffade vi bland annat Thomsson - som man inte har träffat på evigheter ju! (; så det var faktiskt kul att se honom igen!
Sedan så fick jag även träffa min "lilla" björn - stucka! :D och det är alltid lika trevligt :) hehe... så kramades lite på honom också..

Lite senare på kvällen så skjutsade vi ner robins kusin ( Christopher! ) och hans tjej på tranan.. sedan återvände vi till gbh igen :D , då var det dags att skjutsa ner Irina och Rose-Marie på sport in, och hon försökte få med mig också! men det gick inte den här gången!
Vi går ut en annan gång Irina? :) hehe!
men hoppas dom hade en trevlig kväll i alla fall =D

Men sedan så började ju klockan bli väldigt mycket när vi hade släppt av dom, så vi bestämde oss för att åka hemåt istället, för orkade liksom inte snurra runt på stan heller! så vi åkte hemåt. och var hemma här vid klockan 3 eller någonting sådant :) hehe!
och jag frös som bara den, så tog säkert en timme eller sådär för att få upp värmen så man kunde somna! jag hatar verkligen att frysa! jag vill ha sommar och sol - ge mej ? :) hehe!


Fick även en komentar utav " Ida " :
ja, jag letar jobb! ska dock få svar ifrån ett nu i veckan! så jag håller verkligen tummarna!  Ja, man kan verkligen hoppas att det där drömjobbet står bakom hörnet snart och knackar en på axeln (: hih!


Neej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och få tillbaka lite värme :) hehe!
men på återseende gott folk :) hehe!
PussHej <3

Ovido - Quiz & Flashcards