Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Louise - 27 september 2009 21:42

Vi kom till Ljusdal ch dom hade redan börjat flytta, trodde jag ja! puh, inte en chans! dom hade burit ut 2 stycken byråer bara, men men!

Så det var ju bara till att sätta igång, så man fick åka hem någon gång!   Det gick faktiskt rätt så fort måste jag erkänna - för det mesta var ju faktiskt kört till den nya lägenheten redan! :D haha!


Men när det var klart, så åkte vi mot Tallåsen, och där bjäd pappa på mat, dom åt en pizza, men var inte riktigt sugen - så det blev en good räksallad för min del! smaskens! :D Och sedan bar vi in allting i lägenheen lite snabbt, sedan åkte jag och älsklingen hem till huset vårat igen!  Åh, så otroligt skönt att vara hemma!
" Borta bra, men hemma bäst! "  - så sant, verkligen!

Väl hemma, blev det lite mys framför tv'n - ihopklistrade under filten! tände en brasa och bara mös! och jag älskar't... Sedan blev det en dusch med älsklingen, hämtade in lite mera ved, och letade fram en skiva som jag visste ksulle ligga någonstans här i huset, som han kunde ha bilen ( fanns ju inge bra musik liksom! ) haha.. så det ordnade vi ^^


Efter att han hade åkt, så kröp jag er under filten igen, fast denna gång med min katt och godisskålen! :p haha!

Och har glott runt en massa på tv'n :D haha!
och jag har bara njutit kan jag lova er! det är så himla skönt att vara hemma igen...  ska bli extra skönt att få sova i min egna säng inatt också! :) hehe!


men nu ska jag inte sitta här längre i alla fall, jag ska gå och sysselsätta mig med någonting helt annat :)
sedan blir det till att krypa ner i sängen rätt tidigt, för börjar blir rätt trött och sliten! :p haha!
men på återseende!
Pussis!

Av Louise - 27 september 2009 12:49

Sitter just nu i bilen på väg hemåt igen - Ljusdals kommun, erkänn you love it, like me <3 mohaha! great!!


Och vet ni vad det bästa utav allt är? - jo, det är att jag har älsklingen med mig! det är bara bäst! älskar honom <3
han kör, för louise orkar inte det idag ! ;p haha!


Igår så var vi i alla fall till trönö en sväng, skjutsade lite folk och sådär! :)

Men kom iväg rätt så sent, sedan blev dom hungriga och sådär! så blev max innan det blev färdigt kan jag ju lova!
( men jag var ju också hungrig - så blev bjuden på mat! )

När vi kommer till Trönö ( där det brukar vara! ) så såg det ut som ett slutet sällskap, och det äger jag åt dom, så en utav dom in och frågade vad det var, och självklart hade jag rätt! det var en 60års fest liksom, och så förklarade dom att dom hade flyttat det där lite längre bort.. så vi åkte ditåt :p haha! och vilka jävla folk asso! jag blir ju galen på vissa - verkligen!! :o  shiet..
men vi träffade även en massa andra roligt folk också ( men dock inte så många! ) bl a, Dennis Söder - han var på fyllan och kom även på då att Robin är kittlig! så han roade sig med det en stund kan jag säga :D haha!


Men vi var hemma vid kvart över 4 eller någonting i morse i alla fall, efter att alla skulle äta och hem till diverse ställen och sådär! :) men i övrigt så var det en  bra kväll i alla fall :D haha!

men blir inge mer inom en snar framtid med det där i alla fall (a)! hihi.. sry grabbar :p


Nu är vi som sagt på väg hem mot Ljusdal, jag sitter bredvid och kände att jag behövde blogga av mig lite! så jag passade på nu! :) hihi..
ska tydligen hjälpa till att flytta (?) hmm, ingen större lust, men pappa skulle ju betala det! så det tycker jag om, så då kan jag verkligen offra mig, eller nej! jag ska inte bära någonting, det är inte mina saker liksom! hahah! kan behållas där det tycker jag! :D hahah - ja, jag kan vara lite elak också, men kan ju inte direkt skriva allt sm jag tycker och tänker här heller! det fungerar ju inte ritkigt.. hmm!

nej, nu är vi i järvsö och sådär! så nu ska jag packa ihop mig! för snart framme som sagt - men vi är ju i Ljusdals kommun! I just love it <3 hahah!

nej, men på återseende senare ikväll då !:)

Finns ju på mobilen! - ni har numret! :D

PussHej <3

Ovido - Quiz & Flashcards