Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Louise - 4 september 2009 23:45

jag tycker det är kul att det är så att du är intresserad av mitt liv, jag tycker nästan att det är lite skratt retande om jag får säga det själv (; hihi! eller rättare sagt:  moahahahha!



Det har väl inte hänt så specielt mycket sedan jag skrev ists egentligen! men tänkte i alla fall berätta om det som väl har hänt ;)
Jag åkte hem ifrån Olivia sist i alla fall (; hihi,  lagade mat med älsklingen.. köttfärssås och spaghetti stod på menyn idag - och mums vad gott!
Jag bara äääälskar robins mat, den är ju såå god (; hehe!


Sedan så satt vi ett bra tag och funderar på vad vi skulle göra, men vi kom aldrig på någonting ! sedan så kom vi på att vi skulle åka emot Bollnäs, men då blev det så sent, så vi kom på att vi skulle åka dit imorgon istället ;D hihi..  så nu är det bestämt i alla fall, vi ska åka ner till Bollnäs imorgon, och träffa Stucka och sådär ;D - ska bli trevligt...  har ju inte träffat honom på evigheter känns det ju som! verkligen (!) hehe!!


Men sedan så fick ju jag och älsklingen oss ett väääldigt gott skratt idag !
det finns en person som är vääldigt patetisk! och jag hoppas verkligen att hon läser detta nu, för hon borde ta åt sig! och hon vet extakt vem jag menar också!! shiet, asso!! varför ägnar man inte tid på annat ? än detta!? ajja, jag måste vara väldigt intressant i dina ögon! du måste ju vara bra intresserad av mitt liv i alla fall ;) men det är ju roligt! då vet jag ju att det är kul i alla fall...

 

Men nu ska jag ut och ta en ryk, sedan blir det sängen!! så jag kan ladda inför en spännande och förhoppningsvis rolig morgondag (;
I'm looking forward to it ;) just so you know ;D


Nej, men godnatt alla sötnosar!
puss i ljumsken! ;) <3

Av Louise - 4 september 2009 15:18

Nu har vi varit duktiga i alla fall.. så en plus i kanten till oss båda (, hehe!!


hem till Olivia i morse, sedan åkte vi neråt mot ljusdal där vi skulle på ett informations möte, om någon kurs! och efter att det var slut, så var dte verkligen inte någinting för mej eller olivia! så vi sket i det och åkte hem till nore istället.. skulle träffa björn för att kolla på en liten bil - hehe!
och den var ju faktiskt jätte gullig (;  ... den var jätte fin, så funderar på om jag kanske ska slå på den då? hmm.. men det märks ju i alla fall.. ;D hihi


sedan har vi varit till Stefan på jobbet en sväng också, hihi... tervlans! (;


och nu sitter vi här, har ätit glass och sådär!
Ska alldeles strax resa oss upp, och hitta på någonting helt annat :) hehe!

Puss och på återseende <3

Av Louise - 4 september 2009 09:30

God morgon, god morgon! (;


ny duschad, så känner mig helt klart som en ny människa! vilket aldrig är helt fel ska ni veta (; hihi...
så nu sitter jag här i min nya morgonrock so jag fått av svärmor ( tack tack! ) och ska alldeles strax ta och sminka mej och klä på mig lite!
För att sedan åka ner på ljusdal, mot nore och olivia! sedan blir det arbetsförmedlingen och en massa annat(; hehe!
kolla på bil bland annat - det tycker vi om ;D


ne, nu måste jag rusa!
puss & på återseende! <3

Ovido - Quiz & Flashcards