Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 september 2009

Av Louise - 21 september 2009 22:38

Nu är det så att jag har tittat på svenska hollywod fruar, och jag blev lika irriterad den här gången faktiskt! hemska människa! anna anka, vad tänker hon med egentligen? hmm.. ajja! den där Maria (?) eller vad heter hon! jag vet inte ritkigt.. ;p haha! men hon verkar ju vara lite normal i alla fall, och den sista: Agnes-Nicole hon har ett hål mellan tuttarna! shiet! :o vad har hon lyckats med, men hon går ju och skjuter i lila högklackade pumps också! haha!


men men, nog om det!
sedan har jag bara suttit här i soffan - fortfarande proppmätt faktiskt! ;p haha!
och nu hade jag tänkt att gå och hoppa in i en varm lååång dush, sedan borsta tänderna och krypa ner i sängen!
är lite trött faktiskt (; hehe! men är ju så när man blir väckt på morgonen, eller hur Olivia? :o
Ooops! :D haha!


Imorgon, nu har hon sagt att hon ska ringa, och jag hoppas hon gör det! och jag hoppas ju självklart på ett positvit besked också :) haha!  Även att Robin har fått jobb också! :) det låter så i alla fall, han sa att han hade jobb åt honom och att robin skulle återkomma imorgon! så nu ska han ringa till honom imorgon! :D haha!
Så jag hoppas verkligen på det bästa just nu :) - absolut! haha!



Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! sedan sova - så det kan bli tisdag någon gång :D hehe!
Även att min storebror blir 21 imorgon! :) heh! - så TÅRTA till oss :) <3 hihi

Nej, godnatt!
Pusshej!

på återseende imorgon <3

Av Louise - 21 september 2009 20:42

Nu är jag hemma, har ätit och fixat en massa grejjer (; hehe!

kom hem ifrån arbetsförmedlingen runt 3 eller någonting, och då hade vi även åkt in på dollar och sådär en sväng ;D hihi...  men jag fattar inte riktigt vad vi gjorde på det där mötet egentligen, det känns ju rätt så meningslöst kan jag säga! ajja! hmm.. :D


sedan när jag kom hem så slocknade jag i soffan en liten stund, men efter typ 20 minuter så blev jag rastlös...

så då klev jag upp, och jag har rensat och gjort rent i alla skåpena i köket idag! - tog ut allting, torkat och allting sådant! så nu är det fint i alla skåpena :D! ja, jag vet! tack jag är duktig (; heh! men jag måste säga det, så fint som det är i mitt skafferi nu, så fint och organiserat har det aldrig varit, tror jag (?) hehe! men nu ska jag bara se till att hålla det såhär, så får allt se hur det går.. haha!

Efter det blev det vidare mot dom andra 2 rummena också, och även hallen! har rensat lite bland mina skor ( nej nej, tro inte att jag har slängt några! ) jag har bara rensat undan några! :p heh! sådana som jag inte använder så ofta har jag ställt undan, så nu har jag bara 6 par skor framme, eller vänta nu! jag menar 8 :) hehe! men jag lovar er, man kan aldrig få för mycket skor! okej? det är kuul och alltid välbehövligt ^^  mohaha! jag vet att du också vill ha många skor - det är kul..... :D

Sedan slapp jag dammsuga, eller jag fick en order att Inte göra det! det var robin som sa det! så han satte igång...  och så torkade han även golven och sådär! så han har ju varit "lite" duktiga i alla fall... men inte som mig! men det bjuder vi på :) 
nu vet jag vad jag måste göra, jag måste hänga tvätt, men orkar jag det! hm, jag har ingen aning! annars får jag ta det imorgon helt enkelt (; hihi..

Robin har även lagat middag åt mig idag och oj vad gott det var! Kyckling, pommes och bea! och en jätte god sallad till det... det var välbehövligt, för efter middagen kom ett bättre humör fram, men även att tröttheten kom :) hehe. så det bjuder jag ju faktiskt på!!


Nej. Nu ska jag titta på svenska Hollywood fruar - anna anka! :) hehe! se vad hon har och säga idag då! lite patetisk måste jag säga! men ändå rätt underhållande ;p hahahaha!
Men ha det bra söthögar!
PussHej!

P.s  - Saknar min mamma!! <3

Av Louise - 21 september 2009 11:19

Jaha, då blev man väckt i morse igen ;p hehe!
Av att Olivia ringde, och jag ska tydligen på arbetsförmedlingen idag klockan 1 .. hmm ;p
Eftersom vi missade mötet som var i fredags, så hade hon ringt och sagt att vi skulle komma idag istället, så man måste väl göra det!

Men när hon hade ringt så tänkte jag att det var ingen idé att somna om heller! haha ;p

Just nu sitter jag och funderar lite, jag måste gå och duscha och äta frukost i alla fall :D åh, det ska bli gott ^^


Men i alla fall, jag bloggade inte nå mer igår kväll, för jag orkade verkligen inte! Jag låg och halvsov på soffan - så jag gick och la mig i sängen och kikade på lite tv där istället , men tvär slocknade efter en liten stund bara! hmpf. ajja, är ju så när man är trött antar jag?! hehe!
Men vad händer annars idag då?  det enda jag vet nu är att åka på arbetsförmedlingen då, sedan även åka hem och göra klart allt här hemma ( som vi ej hann igår! ) nu ska det sista rensas bort också :D
vi tog även bort våran "myggdörr" igår också för jag tänkte, hur ofta har vi våran ytterdörr öppen på hösten/vintern? -jo, inte så mycket! så kan sätta tillbaka den till sommaren om det ska vara så ^^ hihi.. men men !
 
nej, nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner allting! ska vara hos olivia om en timme ungefär!
på återseende!
pusshej!

Ovido - Quiz & Flashcards