Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Louise - 17 september 2009 23:41

Idag har varit en sådan där jobbig, tråkigt, lååång och "inget händer över huvudtaget" - dag! och det tycker vi inte om! :s hmm!!


Vad ha jag gjort idag då? jo, tappat matlusten! men jag fick ju i mig lite mat i alla fall :D så duktig jag! men mer än så har det väl inte varit idag heller! eller jo, jag har tvättat 2 maskiner idag också! och det var verkligen välbehövligt.. men ack så tråkigt! hmm..


och jag börjar bli sämre också, jag som trodde att det var på väg att bli lite bättre i alla fall, men där hade jag då i alla fall fel så det skrek om det :s och det tycker jag INTE om! men men!


jag har egentligen ingenting vettigt att tala om, så jag tänkte nästan strunta i det här nu!

men imorgon i alla fall, då finns det lite planer!

Klockan 10 ska jag på möte på arbetsförmedlingen, så ska åka till Olivia imorgon bitti, så vi samåker ;D hehe!
sedan på kvällen, party ? :D hell yeah!
bästaste Sassa blir ju 20 år - Grattis till honom!  så blir till att gratta honom lite och sådär! men blir nog rätt lungt för mig eftersom jag är sjuk "/  , åååh jag som ville parta riktigt! men vi tar igen det senare, okej? :) hehe!

men annars är det ingenting speciellt planerat imorgon, men det räcker för att jag ska hålla mig sysselsatt och nöjd :D hehe!

men nu skiter jag allvarligt i det här, går och borstar tänderna, petar i mig en alvedon och kryper ner i sängen!
Godnatt - och lite mer kommer imorgon! :)

Puss på er <3

Av Louise - 17 september 2009 12:43

Just nu ligger jag i soffan med mina små duntofflor på, täcket är uppvärmt, kudden fluffad, mitt the är varmt oc toarullen på bordet!  - och jag mår skit!!
det finns säkert någon som har det värre än mig just nu, men vad fan! jag hatar och vara sjuk. och det infomerade jag er om igår kväll också.. men det verkar ju bara bli värre! blir liksom inte bättre! ändå dricker jag varmt, äter alvedon och sådär! men nej då! men det kanske är över snart?! :)


Nej, nu ska jag sluta klaga! förlåt..

vad ska jag göra idag då? jo, jag tänkte försöka bli tillräckligt pigg för att ta mig upp ur soffan till att börja med!
Sedan ser mitt schema ut ungefär såhär:
Duscha, Frukost, Diska, Tvätta och Vila mera :D


Men nu ska jag lägga ner huvudet igen! för orkar inte direkt vara vaken nå mer! så ska sova en stund till. men på återseende i alla fall!
PussHej!

Ovido - Quiz & Flashcards