Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Louise - 16 september 2009 23:25

Idag har väl inte direkt varit den mest händelserika dagen på länge, men det har varit en mycket skön mys dag med 2 av mina bästaste :D hehe! skrutt ungen ( olivia ) och älsklingen!!


I morse när jag skrev mitt inlägg, så efer det så käkade jag lite frukost ( duktiga jag! ) hihi, och efter det så hoppas jag in i duschen! och det blev en lång och varm dusch i morse! och oj oj oj vad skönt det var kan jag lova er :) hehe! Sedan så ut, men jag orkade aldrig klä på mig! det tog typ 2 timmar eller någonting sådant kändes det som!
Nej, men inte ritkigt! för runt 2 tiden kom Olivia hit och hämtade mig, och vi blåste neråt mot ljusdal... först åkte vi på dollar där jag handlade lite! och sedan mot punkten, och hämtade pengar av stefan :D hehe! , hallå? han hade klippt sig, men inte rakat sig! stefan kom igen nu! raka dig ? ;) hehe! *leeer*

Sedan så åkte vi mot COOP, och dagen uppdrag egentligen - hon knäppte kort till körkortet! och dom blev ju verkligen hur bra som helst.. det är ju tur att någon utav oss kommer att se bra ut på de! eller hur? ;) hehe!

Sedan åkte vi hem till nore, och hon käkade och sådär! efter mycket om och men, så åkte vi mot dollar och handlade lite godis, sedanbar det av hem till Färila igen! där ingenting var gjort. hmm! så vi började fråga oss vem som skulle laga mat, vem som skulle diska och vem som skulle städa! hmm!
Så det slutade med att jag sprang runt här med min "snorighet" och dammade och sådär! Robin diskade och skrutt ungen stod och stekte pyttipanna åt oss! - gulliga hon, så tack för det <3 hihi!


sedan nalkades det IDOL för fulla muggar, och det finns ju bra mycket roligt folk måste jga säga! oj oj...

men efter idol så åkte hon hem.. för hon ska upp och jobba imorgon bitti - duktiga hon!

  .                  och det är ju faktiskt så, att jag också vill ha ett jobb att kliva upp till varje morgon! men nej då, då finns det ju tamefan inte ett enda jobb här hemma! jag blir, ja, åååh, hmm.. jag blir såå galen! shiet! jag går under!!


nee, men sedan dess i alla fall så hadet inte hänt så mycket, har suttit hemma och glott på tv'n, med min "snorighet", frossa och en massa andra problem! - btw, jag hatar och menar verkligen HATAR att vara sjuk! ååh, idioti!!!! :p hehe!

men nu orkar jag inte sitta här längre, ska ta en alvedon och krypa ner i sängen! sedan hoppas på att jag mår bättre imorgon? :) hehe..
Godnatt sötnosar. sovgott..
( inte konstiga drömmar inatt? hmm ;).. hihi! )


Pussis <3

Av Louise - 16 september 2009 11:54

åh, jag hatar det här! verkligen!
jag börjar helt seriöst att bli sjuk! sitter just nu här och snorar och fryser! "/  att frysa är ju ingenting ovanligt för min del, men jag vill inte ha ont i öronen eller halsen ! hmm..


jag somnade inte förrän vid 4 i morse eller någonting, och det tyckte jag var väldigt jobbigt.. jag hade så ont i magen! så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! så jag gick och satte mig i duschen! med varmvattntet på, och värmde upp hela kroppen! så efter typ 45 minuter sittandes i duschen så blev det lite bättre :) tack älskling för hjälpen btw ^^ han är så söt! och även att han gjorde the åt mig! så jag skulle få i mig någonting varmt... sedan så hittade jag någon film som jag kikade på och sådär!! men efter en stund så lyckades jag somna i alla fall (a) hehe! så bra det i alla fall.. :D


btw, jag hade världens konstigaste dröm inatt! men gorillor, och även att en gammal klasskompis hade helt plötsligt börjat sjunga, och va jätte duktig helt plötsligt ;p haha!!


men men , nu ska jag ta mig en varm kopp the! och någon macka :D hehe!
Men på återseende!
PussHej<3

Ovido - Quiz & Flashcards