Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 september 2009

Av Louise - 20 september 2009 21:37

Ja då sitter man här igen då! Ungefär lika snorig och hes som sista gången jag satt här! men det är ju sådan man får leva med när man är sjuk, right? ;p haha!


Men jag har i alla fall varit duktig idag, på några olika sätt i alla fall... jag och älsklingen klev ju upp i morse, sedan blev det en liten stund till framför tv'n ( sedan jag skrev sist! ) sedan var det dags att sätta fart, vi började diska det berg med disk vi hade! och det tog typ evigheter kändes det som. haha! Men så var det dags för nästa uppdrag efter det, så vi har rensat en massa saker idag, duktiga som vi är! :) hihi.. sedan även tvättat lite också - jag förstår fortfarande inte hur 2 personer kan få så mycket tvätt på så kort tid? hmm.. måste nog fundera på det en stund till, eller så struntar jag nog bara i det! :D

Och ja, vi höll igång ett par timmar i alla fall... så vi glömde till och med bort att göra någon middag idag! det blev varma mackor idag igen - men oj vad gott det är! med ost, skinka och tomat på! M U M S !!

Och nu sitter vi här i soffan igen, har kollat på ensam mamma söker också! :) och det börjar ju bli lite spännande faktiskt (y) haha!


Men nu ska jag i alla fall sluta upp med det här nu! och hoppa in i duschen! men det kanske kommer någon rad till innan jag kryper ner!  Annars kommer det någonting imorgon igen! :)
så på återseende!
Puss på er <3

Av Louise - 20 september 2009 12:19

Ja, det blev inget skrivande igår heller! men jag berättar helt enkelt det nu bara :) - jag vet, jag är ju smart också! inte bara väldigt söt :D hehe!


men i alla fall, som sagt! jag la mig i soffan under filten, med mitt vatten, mina alvedon och min hostmedicin igår och tittade på någon film som gick på tv'n - rätt så bra faktiskt :) heh! Men jag somnade efter en stund! Sedan så ringde Olivia mig, som jag hade väntat på hela dagen! hehe!
Sedan efter det, så åkte jag och hämtade henne, runt halv 5 eller någonting sådant (?) hehe! ajja! För rigmr skulle ha tjejfest hemma, så hon fick inte vara där - och jag fick en väldigt bra anledning till att "kidnappa" henne för en hel kväll med massa mys :D hehe!

Så när jag hade hämtat henne, så blev det raka vägen till punkten, där vi handlade chips, och dricka! sedan åkte vi hem till mig och bara proppade i oss - och vi båda sa det! det går verkligen inte att sluta äta! idag var det gott :) hehe!
och så fortsatte vi, så satt vi och kikade på tv'n! sedan kom även Robin hem ;D hehe!
Då satte han sig i soffan med oss, och mös en stund! sedan åkte vi upp på delins och handlade - så vi kunde äta och sådär! men inte då! vi åkte hem och la oss på soffan igen! och jag och olivia somnade en stund!! ack så skönt (; haha!

och efter det så åkte vi ner på ljusdal en sväng - och jag träffade min bästast tiaz! underbart, och han är bara helt underbar! alltid lika roligt att träffa honom! älskar honom ju <3 hihi.. *ler*...  och runt halv 12 eller någonting så åkte vi hemåt.. och så gjorde vi varma mackor och bara mös här hemma i soffan igen! och det var så great! :D

Sedan efter en stund, när vi hade pratat lite skit, så åkte Olivia hem - hon såg rätt trött och sliten ut faktiskt! men det tog inte lång tid efter att hon hade åkt, innan jag låg i sängen och sov! och det var verkligen det jag behövde just då :) heh!

Men i helhet så var det en kanon dag i alla fall - så stora tummen upp på det i alla fall :) hehe!

Idag blir det rätt lugnt, bli lite " söndag-städning " idag! så det blir fint och sådär här hemma! det behövs ju alltid! :D hehe! men nu ska jag börja med att äta frukost och sådär efter våran sovmorgon! :)
men på återseende , jag skriver nog någon rad senare :D heh!

PussHej! <3

Ovido - Quiz & Flashcards