Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Louise - 24 september 2009 21:18

Hejsan!
nu är jag tillbaka här igen! framför datorn, men dock dnena gång - väldigt fruseN! det är väldigt kallt här faktiskt om jag ska erkänna det! ajdå, och speciellt jag som har så lätt att frysa! det är väldigt jobbigt! "/ men ska snart hoppa in i en väldigt varm, lång och behövlig dusch med älsklingen! :D


När vi kom tillbaka till bollnäs så åkte vi in på crossbanan, för där va mitt älskade hjärta! och även Thomsson var där! trevlans att träffa honom också ju ^^ hahah.. Sedan efter en liten stund så åkte vi hemåt mot Lapphagen! Där vi trodde det var mat, men dom hade inte vågat laga någonting, eftersom dom cva lite osäker på vad jag fick äta och inte! hehe! gulliga dom (a)! men jag åkte med Anna ( Robins låtsasmamma! ) och handlade, och förklarade lite vad jags kunde äta och inte! :) så hon förstod efter en stund ^^ hehe!
men när vi kom hem så hjälpt jag till med maten i alla fall, det blev renskavs gryta och potatis, och en god sallad :D - åh det var gott kan jag lova er! ni missade verkligen någonting! (;


Efter det, så raka spåret ner i soffan, bänkade mig framför tv'n och glodde på Idol! men det var bara jag och Lee ( Robins låtsasSyster! ) som ville titta! så vi gjorde sällskap i soffan! och dom andra sysslade med allting annat under tiden! :p haha! tråkiga människor dom där måste jag erkänna :)


Och nu har jag och älsklingen kollat runt lite på datorn tillsammans! hittade faktiskt en väldigt rolig grej :D  - så jag hoppas nu, och håller också mina tummar!
nu har vi gjort en " plan! " och jag hoppas det blir som vi hade tänkt oss :) hehe!


Nej, nu orkar jag inte sitta här längre, det är väldigt kallt och jag har inte någon speciell ork till att sitta här heller!
Så nu tar jag med älsklingen för en lång, varm och välbehövlig dusch som sagt! :)

Men på återseende - skulle tro att det blir imorgon!
men man vet ju aldrig, så kika in sen ändå bara för att :D hehe!

puss på er sörhögar!

Av Louise - 24 september 2009 13:53

nu är jag tillbaka, och ja jag vet att ni älskar det! :D hehe! visst är det underbart? :)  oohja!


jag gick och la mig i sängen igår när jag hade lämnat yttligare ett spår här i bloggen, men det gick inge vidare och sova! hm, det är så tråkigt! :s ...   Jag låg och skrev sms :D - enda till klockan var tjugo över 4 inatt!!! så ja, ni märker ju själva att det inte gick så himlans bra att somna liksom! haha! men det var skönt att skriva av sig " lite " eller ja, ganska mycket faktiskt. av någon konstig anledning så tror jag att du förstår mig? men det är ju kanske inte så konstigt heller! eller ja, vad vet jag om det egentligen! jo ingenting känns det som!

Men nog om det, jag somnade vid 5 någon gång i alla fall.. för då gav jag verkligen upp! så somnade i stort sett på en gång! :) hehe! skööönt! :D

sen i morse så vaknade jag vid halv 11 någon gång, men klev inte upp på en gång! hehe.. skrev till Olivia och frågade om hon hade lust tt skjutsa mig till tåget vid 4, och självklart ställer om upp! - älskar dig skruttis! <3

Och bara någon minut efter så ringde stucka - min nallebjörn! och frågade om jag skulle åka med ner till Bollnäs! och ja, självklart ville jag det! och han sa att jag behövde skynda mig lite då ! ;p för han var i färila då när han ringde! aaah, jobbigt läge! jag hade 15 minuter på mig! jobbigt läge faktiskt! :S hmm...
men på 15 minuter så hann jag med: Diska, packa, bädda sängen, plocka undan ge katten mat, klä på mig och ta hand om kattlådan, och sminka mig! det ni! nytt rekord? ja, jag tror faktiskt det.. hemska tanke nu när jag tänker tillbaka lite på det! :p haha!


men hade fått order av älsklingen att ta med mig datorn ner till Bollnäs :) hehe.. så just nu sitter jag i lastbilen med stucka, med datorn i knät och vi dunkar musik tillsammans ! ;D haha! det är lite trevligt faktiskt.. jag ska vara med honm tills hjärtat slutat jobba... :D  så nu ska vi åka till edsbyn och lasta någonting, sedan slutar han! (; - great!

åh, btw! jag är hungrig också! ajdå :P haha!  men får äta i Bollnäs sen ju! maten skulle vara klar :D - MUMS! svärfars mat :) hihi..


Nej, nu ska jag vara lite social med björnen :D  just nu har vi precis passerat Vallsta :p heh!
men på återseende i alla fall.. :)

PussHej! <3

Av Louise - 24 september 2009 01:40

Ja, olivia kom ju till slut i alla fall! tror att klockan blev 7 eller någonting innan hon dykte upp! och hon hade stefan med sig också :D hehe! trevligt det tycker jag! och dom kom med godis! :o , ojdå! en hel låda fick jag ! tack så hemskt mycket till dom för det <3 det uppskattades verkligen!

Sedan ringde vi även till fransen också, och 25 minuter senare så satt här i soffan med oss andra!  Vi kikade lite på idol och sådär, och dom flesta som vi hoppades på gick vidare (y)! och äntligen åka denna där jäkla nisse-pisse ut! det var på tiden det tycker jag! ( förlåt om ni tycker om honom, men jag gör det verkligen inte! uscha! )


Efter idol var det dags att hitta på någonting, så vi åkte ner på ljusdal! hämtade upp mattias ( han har ju kommit hem igen - hell yeah, det är great jag vet! ) och handlade lite chips. tog med en film och åkte till snäre! där vi alla satte oss i stefans soffa och glodde på den! :D hehe! Och den var faktiskt helt okej! jag hade ju bara sett halv förut, för jag lyckades somna när jag kollade med älsklingen och lillebror! :D men det bjuder jag! jag brukar ju faktiskt alltid lyckas somna när jag tittar på film! (a) måste vara medfött liksom? :p haha!!
men efter filmen i alla fall, så visste vi inte ritkigt vad vi skulle göra! och då var klockan runt halv 12 eller någonting, lite tidigare kanske? jag vet inte riktigt, dålig tidsuppfattning kanske? hihi...

men vi kom ingen vart, så vi satte oss och kollade på någonting på tv'n - vet inte vad det var, men ack så dåligt i alla fall.. men vi snackade en mssa också. och sedan kom mattias med ett förslag att vi skulle flytta till Landskrona. men hallå, vad ska vi göra där? jadu, ingen aning vad han hade i kikaren!

men efter någon timme så blev stefan s lite trött, så vi åkte hemåt! lämnade av tias hemma, och sedan skjutsade dom hem mig! var hemma för ungefär en 20 minuter sedan ( runt halv 2 skulle jag tro! ) och nu sitter jag här!
Inte speciellt trött, vet inte vad jag ska göra, är lite ensamt och sådär! men jag bestämde mig för att blogga lite i alla fall innan jag ska gå och krypa ner ! och i alla fall försöka sova! får hoppas att jag lyckas somna tidigare än 10 över 5 ... men men, ska inte hoppas på för mycket i alla fall :D haha! det är ju sådant som märks!
Men tack för en trevligt, "ospännande", roande och bra kväll - det var efterlängtat och välbehövligt! verkligen! ni är betydelsefulla - och jag älskar er!


jag måste bara skriva ner den bästa komentaren idag i alla fall.. kommer såklart ifrån stefan fransen!

såg på tv'n så säger han: ååh, jag är på tv'n!! och då heter programmet: dålig uppfostran!
ajdå, är det så du ser på saken kanske? hehe, men men.. det är väl sånt man får leva med ? :p  du är bra gullig du vännen! <3


Nej, nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna och krypa ner och försöka sova lite...
Imorgon åker jag ner till Bollnäs, till älsklingen och svärfar - ska bli mys! hoppas på någonting roligt i helgen! ska i alla fall träffa nallebjörnen min ( stucka ) på lördag, och det gillar vi verkligen! hehe :D
nej, nu måste jag kila, men på återseende imorgon i alla fall..
Godnatt..
Puss.


" ibland tänker jag tillbaka - och saknar det faktiskt lite också! "

Ovido - Quiz & Flashcards