Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2011

Av Louise - 8 maj 2011 22:41

Såhär sedan älsklingen åkte uppåt i landet även denna gång så har jag absolut inte gjort många knop här hemma inte! har inte haft någon ork alls känns det som. men vad gör det? det är ju trots allt söndag, så får ta nya tag nu till veckan som kommer istället. japp, så får det helt enkelt bli! :) haha!


Jag satt ute i solen och myste på bra länge, men sedan började magen säga sitt och då var det dags att gå in och laga lite middag, chili con carne var det som stod på menyn idag, riktigt smaskens och otroligt länge sedan jag åt det faktiskt! men nu är jag nöjd om inte annat! :) haha

Efter middagen så kikade jag klart på hockeyn, och Sverige vann - mycket bra!


När hockeyn hade slutat så hände det inte så mycket, kikade runt lite på tv'n, plockade ner i diskmaskinen och sedan dess har jag bara suttit och pimplat mitt iskalla vatten och njutit, tittat på BB och sådär. och ÄNTLIGEN är Katta ute ur huset. det trodde jag inte, men otroligt skönt .. nu slipper man det där! :) hahaha! skadeglädje? javisst, på hög nivå! :D (småler med heeeela ansiktet!)


Har precis pratat lite med älsklingen, och jag saknar honom redan! men jag tänker positivt, och han ger mig bra energi ändå. så jag klarar detta och överlever ju även denna vecka ska ni se! :) Han finns ju i mitt hjärta när han inte är här! <3 mitt lilla geléhjärta! :) haha!

Tänkte faktiskt alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova lite, skulle behöva komma upp i bra tid imorgon! Har en massa saker som måste göras här hemma, så ja, klockan ska ställas tidigt - eller ja, ganska tidigt i alla fall. haha!


Men ja, godnatt alla söthögar där ute och på återseende imorgon!

Lots of Love! <3


Av Louise - 8 maj 2011 16:14

Igår mös jag sönder älsklingen, men han överlevde trots allt! 'småler'  haha!
vi låg och pratade hur länge som helst, och det är bara underbart att få diskutera/ventilera med någon som förstår en som ingen annan! det är underbart att ha en sambo/pojkvän/livspartnet som verkligen förstår . jag älskar dig Robin!


Imorse blev det en rejäl sovmorgon tillsammans, och ville inte alls kliva upp egentligen - då jag visste redan då vad denna söndag hade att erbjuda!
men efter mycket om och men klev jag upp och tog mig en lång dusch!


Har hittills idag hjälp älskling att packa i ordning allting och se till så att han fick med sig allting. Även att jag kramades och pussades hur mycket som helst, måste ju "fylla på förrådet" för hela veckan så jag klarar mig. haha!
- då behöver man bara ta fram en om man skulle behöva vid något tillfälle!  Ja, så gör jag :) .. Nu har jag många på lager i alla fall, vilket är kanon!!! =) .


När han hade åkt så ringde älskade lillebror och frågade om jag kunde komma till stationen, och självklart.
Så hoppade in i bilen, iväg och hämtade upp honom så jag fick tanka och sedan bjöd jag honom på en glass, precis vad man behöver i detta väder! :)

Så vi satte oss ute med varsin glass i solen och pratade massor, jag älskar min lillebror - han är världsbäst!!  underbara unge! <3 ..

Sedan blev han tvungen att åka, då han ska vara i skolan i Falun denna vecka och göra en massa slutprov! Ta det lugnt där nere nu..


Nu sitter jag hemma igen, och bara njuter av att det är underbart väder. sitter faktiskt ute på balkongen i detta nu och njuter av underbar musik och sol som steker min hud! :) . Älska vädret, och välkommen tillbaka värmen! :)

Ska snart ta och laga mig lite middag , men först kika hur det går i hockeyn (ja ni läste rätt!) haha. och även glassa lite till i solen. lovely.


På återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 maj 2011 00:24

Jag slapp bli rastlös, för har varit sysselsatt hela tiden :) haha! och jag bara älskar att vara sysselsatt, ha många järn i elden och saker som händer runt omkring mig hela tiden! är inte ni också så? :)


Det hela slutade med att jag stod i köket med älsklingen och hjälpte honom att göra matlådor för en hel vecka!  han åker ju imorgon, och jag blir lika ledsen varje gång! det är jobbigt när han åker ifrån mig och framför allt när han är borta så länge! :( men det är ju för en bra sak, så  jag får helt enkelt stå ut. han är ju hemma en vecka sen igen :D haha!
Sedan efter att vi hade gjort det, så hade klockan blivit närmare halv 8, och jag fick något ryck att jag ville åka till edsbyn - vill ju få sängen klar! hihi.

Så vi åkte upp dit, dock var dom inte hemma ännu då dom hade varit i Rättvik på marknaden. någon annan som varit dit? Isf, var det någonting att se? :)


Men började måla lite i alla fall, dom kom hem efter ett tag och då blev vi bjudna på varma mackor! :) När vi hade ätit så blev vi så himla trötta (klockan nästan halv 11!) så vi bestämde oss för att strunta i det där och åka hemåt istället. haha!

Men nu är det bara 1, nästan 2 delar som ska målas en gång till, sedan är hela sängen klar. Men jag tog hem spjälsängsskyddet i alla fall, då det ska tvättas upp och sådär! :) så nu är det inte lång tid kvar innan allting är på plats, och jag älskar't! :D ...


Men nu har vi varit hemma ett tag, älskling sitter och tittar på någon film som är slut vilken sekund som helst. och då ska jag mysa sönder honom - då det är sista kvällen/natten på en hel vecka. så får ta till vara på den liksom! :) haha!

men ja, på återseende imorgon godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 maj 2011 15:43

I'm back och jag sitter här med hemska förvärkar. gosh dom är inte alls roliga! Men helt klart värt det (som jag nämt tidigare!). Men jag har ingen lust att ha ont nu, jag behöver inte det nu känns det som.


Igår var en lugn dag, medans älskling var iväg på kurs så var jag in till Elin och fikade med henne och pratade en massa! Riktigt mys! Fick även dopinbjudan - riktigt fint kort var det! (trots hade jag sett dom sedan tidigare!) hihi. Men mycket fina, så i Juni blir det ytligare ett dop att gå på. love it! :) .


Efter det så åkte vi mot Edsbyn. Åt middag och mös på rätt bra, och efter ett tag tog jag på mig fulkläderna och ner i verkstaden och fortsatte måla på den älskade lilla spjälsängen! Så nu är allting målat en gång, nu ska den bara målas en gång till så är den klar sen. och jag blir så nöjd med resultatet!!! underbart fint blir det i alla fall! :) ..

När jag hade målat klart det där så bestämde vi oss för att åka hem, själv gick jag och la mig på direkten då jag hade otroligt ont i magen och höfterna.

Men får skylla mig själv, i alla fall med höfterna då jag satt väldigt konstigt när målade.

____________________


Idag har inte hänt så mycket, fick sova till halv 5 imorse ungefär och då tyckte mitt lilla troll att det var dags att kliva upp. och efter det kunde jag absolut inte somna om! :) Älskling gick in till grannen, och vid elva tiden så åkte vi ut till Lenninge! :D
Varit där hela förmiddagen, och medans pojkarna var ute och fixade med Andreas båt så satt vi flickor inne och fikade och pratade med Ann-Marie och Vivianne(?) - andreas farmor.


Åt lite lunch efter att vi hade varit där, och nu har jag precis dammsugit lite då jag inte gjort det i veckan! :P

Nu funderar jag på vad lördagen mer har att erbjuda ? hihi. Någonting måste den erbjuda, annars kommer jag bli väldigt rastlös.
men nu ska jag sysselsätta mig med annat På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 5 maj 2011 22:00

Denna torsdag har gått lite segt faktiskt, tycker inte att det har hänt så mycket även fast jag har hunnit med att göra ganska mycket!


Blev lite lunch som jag nämde tidigare, och det gjorde även att jag fick lite välbehövlig energi tror jag, för jag började fara runt i lägenheten och plocka en himla massa som skulle ha gjorts för länge sen.
Gick även igenom en massa papper, vilket jag skulle ha gjort för länge sen, men nu är det gjort i alla fall - skönt! :)


Klockan tickade på alldeles för fort, och vi åkte iväg och handlade lite och hämtade upp några banankartonger (nej, vi ska inte flytta!) hihi. och så började jag rensa inne i skrubben. och nu har en massa saker åkt ner i kartongerna! så imorgon ska dom bäras ner i förrådet! ;) duktig tjej, tack jag vet! :)...

Blev lite middag, och efter det har vi inte gjort någonting egentligen!


Haft tv-mys med älsklingen i soffan hela kvällen, och den lilla delen av kvällen som är kvar kommer att spenderas på precis samma vis! Måste passa på nu dom sista dagarna innan han åker igen! :(

Imorgon har jag lite som ska uträttas/fixas medans älskling är i söderhamn på kurs hela dagen.

Men nu mera mys innan ögonen och kroppen säger upp sig för idag! på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 5 maj 2011 12:08

Tyvärr blev dte inget bloggande igår, eller uppdatering till er. Sorry för det, men jag satt inte någoting mer vid datorn och hade en massa annat roligt för mig! :) Ni ska få höra! :) hihi..


Igår när klockan närmade sig 2 så åkte vi ut mot Rengsjö och hem till Robins faster (kicki) och fikade och hämtade en spjälsäng som vi fått. tack så jätte jätte mycket! :D

Efter att vi varit där ett tag kom även hans kusin Johan, mycket trevligt! :)

Sat kvar i någon timme, men sedan började magen skrika efter middag såd var dags att ge sig av!

Packade in allting i bilen och åke vidare, då kom vi på att vi har ju ingenstans att ha sängen (då den inte ska upp riktigt ännu!) och den ska ju ändå målas. så vi åkte och handlade lite färg och så åkte vi mot Edsbyn.


Där spenderade vi kvällen, fick i oss lite middag och medans jag började måla sängen så städade och tvättade älskling bilen. det kallar jag teamwork - då jag hatar att tvätta/städa bilen. haha! :)

Målade 3 stycken delar av sängen, så nu är det 2 kvar. så ska nog upp någon dag i helgen (när robin fortfarande är hemma) och fortsätta måla den. Och den blir verkligen kanon fin måste jag säga!

Den var ju helt obehandlad, så nu blev det som en helt ny säng! :) love it!

Det blev lite bilder igår, men dom kommer i ett senare inlägg när jag har tömt telefonen på alla dess bilder :) haha.


Åkte hem vid halv 11, efter att älsk hade sett klart hockeyn. och då la jag mig på soffan men insåg att jag var så  trött så ja nästan somnade så det blev en tidig kväll och innan halv 12 sov jag som en stock! :) hihi.


Imorse vaknade jag sådär omänskligt tidigt idag, slog upp mina vackra vid 06.03 , men det gör inte mig någonting då jag vaknade av att mitt lilla hjärta levde rövare! så det var ett underbart sätt att vakna på.

Sedan dess har jag inte gjort så mycket förutom att ha kikat runt på lite olika saker på internet och sedan ätit frukost.. :) morgonmys för mig själv och älskling fick sovmorgon snäll som jag är! ;B haha!


Nu är de snart dags för lunch, älskling har ju precis klivit upp. så ska ta och göra oss någonting att stoppa i magen. Men på återseende senare!

Lots of Love! <3

Av Louise - 4 maj 2011 11:31

Jag måste ha världens bästa pojkvän/sambo. :)
vilken middag han gjorde igår. riktigt gott.

han hade till och med gjort en sallad till med fetaost och äpple i (som han vet att jag älskar!), dukat och gjort det fint. Underbara han! <3


Efter middagen så tog vi det lugn, kikade lite på tv'n.
och när timmarna hade tickat på så hämtade vi bullar och mjölk och så satt vioch åt våra nybakta bullar och drack mjölk. gosh, det var gott! :) hihi.

Sedan blev det en mycet tidig kväller då hela min kropp värkte! trodde nästan att jag skulle gå av, men jag klarade mig! :) haha!


Nu efter lite sömn och sådär så känns det mycket bättre, dock bara lite öm i höfterna liksom. men det är ju sådant man får räkna med. och jag klagar inte, bara lite jobbigt om man säger så! =D Men det är ju helt klart värt det i slutändan när allt detta är över! :) Jag längtar så otroligt mycket efter mitt lilla ninjaproffs, kom ut till mamma och pappa tack? :) hihi


Nu sitter jag här och funderar på vad denna dag har att erbjuda! dock inte så mycket planerat och det är fortfarande dåligt väder ute! :( hm.
men en mysig hemmadag till, det är ingenting mig emot..
Men nu är det i alla fall dags för lunch. så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 3 maj 2011 19:00

Hejsan hoppsan alla godingar! :)

Nu är jag tillbaka, och ni också. saknat mig? ja, som vanligt med andra ord =D hihi.


Vi har varit mycket duktiga och flitiga sedan sist! :)

jag började med att vika undan all tvätt, och startade även en ny maskin. och otroligt skönt. för nu är det helt tomt i tvättkorgarna igen. och det är alltid en lika bra känsla i kroppen när man ser sådant! :)

Har efter det:

hängt tvätt, plockat undan här hemma, bakat bullar med älskling, städat hela köket, diskat (eller ja, plockat i och ur diskmaskinen, haha!), dammsugit, hängt ut alla mattor, ätit lunch och varit ner med en massa saker till förrådet..

Ja, som ni märker så har vi fått massor gjort. och det var mycket skönt att bära ner sakerna till förrådet. Bara sådana saker som stod och tog en massa plats. och som absolut egentligen inte behövde vara kvar här uppe. Och så tog vi även ner alla vinterkläder! mycket skönt.


Blir lite sen middag här hemma idag, och nu står älskling i köket och gör middag åt mig. och jag får tydligen inte gå dit ! söt han är <3 !

Men nu ska jag kika på Biggest loser så länge. på återseende!

Lots of Love! <3


Ovido - Quiz & Flashcards