Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Louise - 3 maj 2011 19:00

Hejsan hoppsan alla godingar! :)

Nu är jag tillbaka, och ni också. saknat mig? ja, som vanligt med andra ord =D hihi.


Vi har varit mycket duktiga och flitiga sedan sist! :)

jag började med att vika undan all tvätt, och startade även en ny maskin. och otroligt skönt. för nu är det helt tomt i tvättkorgarna igen. och det är alltid en lika bra känsla i kroppen när man ser sådant! :)

Har efter det:

hängt tvätt, plockat undan här hemma, bakat bullar med älskling, städat hela köket, diskat (eller ja, plockat i och ur diskmaskinen, haha!), dammsugit, hängt ut alla mattor, ätit lunch och varit ner med en massa saker till förrådet..

Ja, som ni märker så har vi fått massor gjort. och det var mycket skönt att bära ner sakerna till förrådet. Bara sådana saker som stod och tog en massa plats. och som absolut egentligen inte behövde vara kvar här uppe. Och så tog vi även ner alla vinterkläder! mycket skönt.


Blir lite sen middag här hemma idag, och nu står älskling i köket och gör middag åt mig. och jag får tydligen inte gå dit ! söt han är <3 !

Men nu ska jag kika på Biggest loser så länge. på återseende!

Lots of Love! <3


Av Louise - 3 maj 2011 13:13

Jag måste bara börja med att säga att efter att man hade kikat på en unge i minuten igår så blev ju inte längtan efter mitt egna lilla hjärta mindre!
Utan snarare tvärtom, jag vill att du ska komma och visa ditt vackra ansikte för världen helst nyss, men jag får helt enkelt vänta några veckor till. men snart är du här hos oss! :) <3


Blev en ganska tidig kväll, då det hade varit en lång och händelserik dag! :)

Imorse vaknade jag som vanligt runt 6 tiden, och det var inte okej! och kunde inte somna om. Men låg kvar bra länge innan jag klev upp och duschade och åt frukost.

Nu såhär på förmiddagen har jag och älsklingen varit nere på stan och lämnat in massa papper, skrivit på ett papper, älskling fick med sig en tröja, ett par kalsonger och ett par shorts hem. riktigt snyggt! :)

Sedan var jag in på biblioteket en sväng och lämnade in en bok och sedan var vi iväg och tittade på en sak! :) mycket trevligt måste jag säga!

Nu är vi dock hemma igen, och det är dags för lite lunch alldels strax, ska också ta och vika undan all tvätt som tvättades igår! :) det är inte snyggt att ha en massa kläder hängandes i lägenheten direkt. :P haha!
Ska även tvätta undan alla sängkläder som blev bytta igår! bra louise, vad duktig du är - tack jag vet :D haha!


Vad händer annars idag då? - Ja, ingenting speciellt planerat. det är bara så homla dåligt väder, solen skiner ibland och när den går i moln så börjar det hagla. inte okej!! men men, april vädret har kommit lite för sent. haha!

Men någonting ska vi nog lyckas hitta på!
Nu är det så att magen ropar efter mat, så ut i köket och göra lite lunch. på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards