Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Louise - 20 maj 2011 19:56

Ni som känner mig vet att jag älskar skor, det är någonting man aldrig kan få för mycket utav! är det ingen som håller med mig? :P haha!

Alla har vi någonting sådant som man alltid köper och bara vill ha fler av! men nu har jag suttit och tittat runt lite, och tro det eller ej - men jag har hittat några nya som jag vill ha! har verkligen fastnat för 2 stycken som jag bara MÅSTE ha! :) haha! det är sådana måste skor i sommar, och jag är som nyförälskad i dom, så sjukt snygga verkligen ;p haha!


men ja, det får vänta tills en annan gång skulle jag tro. men jag vill ha dom! så finns det någon som vill köpa dom åt mig så gör ju inte det någonting! :) *ler* ..


Shoes is real love, don't you agree? :)

Av Louise - 20 maj 2011 18:00

Solen har varit framme precis hela dagen, och den är det fortfarande och det är helt underbart skönt med sol och värme! :) älska vädret och välkommen tillbaka solen! :) !!


Älskling åkte till Stockholm med Andreas imorse, redan klockan 7. Och efter det kunde jag inte somna om, men låg och drog mig till klockan var kvart i 8. :) riktigt skönt faktiskt.
Upp och hoppa, in i duschen och sedan gjorde jag mig lite frukost. Gröt som varje morgon faktiskt, fast idag blev det mannagrynsgröt istället för havregryn! :) hihi. lite kul med variation också, tycker ni inte? :) haha!


Efter ett tag så ringde Linn, så jag skjutsade henne till Alfta fram och tillbaka!
och när jag hade kommit hem igen så bytte jag om lite snabbt och följde med Elin och Ida ner på stan en sväng då dom skulle ner på banken.
När det var klart så fikade vi lite med Tessan, Jessica och lilla Theodor! myspys.
Vi satt och njöt i solen men sedan var det dags att röra sig vidare, blev in på Såfin, Åhlens och Lindex en sväng innan vi begav oss hemåt .. hihi.


Bestämde oss för att sitta ute i solen en stund då den värmde helt underbart, och även att Thea skrattade från hjärtat idag, hihi! det kom ett riktigt skratt, ett sådant personligt ni vet? haha. Ja, det var underbart att höra! och jag och Elin stod på varsin sida vagnen och skrattade minst lika mycket! =) Åh bebisar är ju helt underbara när dom börjar med nya saker <3 .


Elin åkte och tränade och jag åkte iväg och hämtade ut ett litet paket som hade kommit, alltid lika roligt! :) Och nu sitter jag hemma och har nyss ätit lite middag, älskling är på väg hem också. underbart! Så ikväll blir det fredagsmys för hela slanten! får se vad det erbjuder, men mys blir det oavsett :D haha!


Men nej, nu hänga tvätt. på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards