Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Louise - 10 maj 2011 22:58

Jag kan inte annat än att älska mitt liv just nu, och denna dag har varit lika underbara som gårdagen verkligen! :)


imorse blev det en dusch och lite gröt så man vaknade till, perfekt! Sedan raka vägen ut i solen. Elin och Thea gjorde sällskap, mycket trevligt! Satt ute i några timmar, och solskyddsfaktorn var på - och när man får ha på sig sådant så luktar det sommar, och det känns som sommar i hela kroppen! tycker inte ni också det? :) hihi. Efter någon timme i solen så tog vi en liten paus och gick in, och sedan var det dags att åka till barnmorskan.
Där såg allting kanon bra ut, huvudet är neråt, alla värden såg hur bra som ut som helst och hjärtat tickade på precis som det ska göra! och även denna gång blev jag tårögd, även at mitt lilla hjärta vart lite busig och "sparkade/bufflade" på barnmorksan när hon skulle mäta magen och lyssna lite, så hon hade lite svårt att veta vart hon skulle mäta! haha! :)


Efter att jag var klar där, så hemåt och satte på mig bikiniöverdelen igen och kjol och ut i solen igen och myste på ett bra tag med Elin igen, sedan efter någon timme så blev det en promenad på apoteket och sedan tempo då vi saknade lite smått till kvällens middag! :) Satte oss uppe och tog en glass och så att lilla flickan fick äta lite. Sedan raka vägen ut igen. underbart! :)


När vi väl hade suttit där ute ett tag till så kom Irina och Joline förbi, mycket uppskattat! :) Kikade in lägenheten, Joline blev nöjd när hon fick saft och bullar, hihi sötungen! :D .. och efter ett tag åkte dom.
Då var det dags för en dusch, då man liksom suttit ute i stekande sol heeeela dagen lång med bara små pauser för att fylla på vattenflaskan! :) haha!

  -   Jag brukar ha väldigt svårt för att få färg, men idag har det tagit hur bra som helst, så är kanon nöjd! :) det syns skillnad. Love it! :) Mera stek och mera sol till mig tack? :)


När jag väl hade duschat och fräschat till mig lite så in till Elin, gjorde i ordning middagen - kycklingsallad stod på våran meny. och så satte vi oss på balkongen i kvällsolen och åt tillsammans och rensade tankarna och pratade en massa mys! :) otroligt uppskattat. När vi hade ätit klart så satt vi kvar en stund, men förflyttade oss sedan in till soffan istället och kikade på desperata tillsammans! och sedan var det dags för mig att gå inåt.
Ögonen började känna sig lite trötta :) hihi.

Men tack så jätte mycket för en KANON mysig dag tjejen! <3 du är underbar! :)


Nu har jag suttit och kikat på BB och inte gjort så mycket sedan jag kom in, ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och hoppas på kanon bra väder imorgon också! Då blir det en massa mys på framsidan i solen. love it! :) annars är det absolut ingenting planerat imorgon. tar dagen som den kommer och jag bara älskar att ha sådana dagar ibland med absolut inga måsten! :) hah.
men nu ska jag som sagt göra mig i ordning och sedan krypa ner! så godnatt och på återseende imorgon godingar!
Ps: Hoppas eran dag har varit lika fantastisk som min! :) <3


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards