Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Louise - 12 maj 2011 16:35

Jag har sett på olika bloggar, på facebook och ja typ överallt att alla har haft jätte jätte dåligt väder med åska och grejer! Men det har inte jag märkt av. peppar peppar!  Nog för att det absolut inte gör mig någonting, då jag verkligen bokstavligt talat är LIVRÄDD för sådant, och framför allt när jag är ensam. vet inte varför jag är det, men det är samma sak med mörker och ormar! så det är mina 3 största rädslor. usch, jag hatar det verkligen.


Det kom en regnskur mitt på dagen, men annars har jag inte märkt så mycket mer förutom att det varit väldigt grått hela dagen! Men jag antar att det kommer någonting ikväll eller sådär, då det känns i luften att det trycker på om man säger så :P haha!

vad har jag gjort idag då? ja, inte mycket egentligen. jag har varit lite nere om man säger så. vet dock inte varför. Men fick prata med älsklingen vid halv 2 tiden, och blev genast mycket piggare efter det haha - han fick mig på andra tankar och bättre humör. Jag älskar dig skruttis! :)


Varit iväg och handlat lite, fikat (med underbara sockerkakan!), haft hemska sammandragningar (nästan heeela förmiddagen!), ätit middag och annars bara tittat på tv'n. Men det är sådant man får göra dagar som denna när det verkligen är jätte dåligt väder ute! :P hihi.


Vad som händer ikväll är dock oklart, tror det bara blir en massa mys!
hårinpackning, ansiktsmask, fotbad och sådana saker! girlystuff - man får passa på när man får stöka runt alldeles ensam i lägenheten! :) haha!
men nu ska jag ta en alvedon då huvudvärken tränger på! så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards