Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Louise - 17 maj 2011 09:40

Det har varit mycket dålig uppdatering i helgen, men jag har inte ens varit hemma! Blev kvar i ljusdal längre än vad jag trodde, men det gjorde absolut inte mig någonting ska jag säga! :) haha!


Fredag - åkte ju upp till Anna, och hur mysigt som helst! :) kom några och fikade på kvällen och efter att dom hade åkt så skulle vi försöka komma på vad vi skulle äta! men det var inte direkt det lättaste! :p haha! 

Kvällen var helt fantastisk, även Krille kom förbi och honom hade jag saknat hur mycket som helst. och det blev BB och sedan en massa skitsnack - precis vad jag behövde! Tror anna gick och la sig halv 4 eller någonting. men vad gör det? :) hihi. Vi har en tendens till att sitta upp länge på nätterna och bara sitta och prata!

Men jag bara älskar det! :) <3


Lördag - Annas stora dag, med andra ord hennes födelsedag! (Grattis till 21år hjärtat!) och det kom folk heeela dagen, och en massa underbaringar måste jag säga, många i annas släkt - min andra familj. Så jag njöt även jag av att få träffa alla underbara människor igen som man inte hade träffat på länge! :) haha!

Mitt på dagen när det var lugnt en stund så passade jag faktiskt på att ta ett bad (vilket jag gör varje gång jag är hos Anna!) haha. men underbart skönt är det ju, och har man inget eget så får man låna ! :D inte sant? haha.

Efter det så blev det lite lugnt i soffan, sedan kom dom sista för dagen/kvällen (i alla fall av familj/släkt!) hihi. När dom hade åkt så gjorde anna middag och pojkarna var ute och rökte fisk som dom hade fångat på fredagen...

Efter att vi ätit lite så blev det lugnt, men inte alls för länge! Mia och Jonathan kom förbi då det blev lite mys och fika - trevligt! :D hihi.

När dom hade åkt så satte vi oss ner i soffan, Jonas var trött så gick och la sig men jag, anna och krille satt kvar och pratade en massa minnen - hur underbart som helst att ventilera sig lite och prata en massa gamla minnen.
Vi har ju ändå upplevt hur mycket som helst tillsammans, och man mår ju trots allt bra av att tänka tillbaka lite ibland! :) JAG ÄLSKAR DET!

Somnade någon gång strax efter 3 tiden! :P haha!


Söndag - Kim började dagen med att retas med mig, lilla skitungen! :) hihi . men jag älskar honom ändå, han är bedårande ju, min lilla guldklimp! <3 .

Tog det lugnt, Angelica och Isabelle kom och hälsade på och fikade (och vad stor den lilla flickan har blivit, snart 2 år!)
Jag och Anna åkte till Letsbo och hämtade Aron (hennes lillebror) som hade varit på kalas, och sedan blev det hemåt..

Vi åt lite middag och blev hur många som helst, precis så som jag älskar det - när det är många nära och kära runt omkring! och dom har ju varit en del av mitt liv sedan länge tillbaka! :)
Efter middagen så blev det till Boda en sväng, mycket mysigt! då Jonas även skulle testa en sak - jag är förväntansfull faktiskt. hihi..

Sedan skulle han åka mot Stockholm och jobba och Kristoffer åkte med honom till Gävle, och jag tycker att det är lika svårt att säga hejdå varje gång, men så är det ibland! och vi ses ju snart igen.


Jag och Anna stannade kvar en stund, sedan åkte vi hemåt. Då blev det mys resten av kvällen bara vi 2, älska det. Pratade om en massa som vi inte kunnat ta upp under helgens gång, ventilerade hur mycket som helst - vilket jag behövde! Kikade lite på BB och pratade ännu mera! :) kom dock inte i säng alldeles för tidigt denna kväll heller, att vi aldrig lär oss? haha! :)


Måndag - Anna åkte iväg och fixade ryggen på morgonen och jag och Kim blev kvar hemma! Fick sovmorgon då Kim inte vaknade förrän halv 10 . hur skönt som helst, med tanke på hur våran helg sett ut med tiderna liksom. haha!

Dagen blev väldigt lugn och bara en massa mys. Blev en powernap mitt på dan, men sedan när vi väl vaknade så blev vi hungriga så bestämde oss för att det blev en kebabrulle innan jag skulle åka hemåt. haha..
Så tog hunden på en promenad och sedan hämtade lite mat. otroligt gott så det var länge sedan man "syndade" haha!

Mös på in i det sista och klockan 18 var det dags att åka hemåt. ville egentligen inte, men älsklingen var på väg hem så det gjorde det helt okej !:) hihi


Väl hemma så hände inte så mycket, tog det lugnt och kikade på lite tv innan älsklingen kom hem. och gissa om jag saknat honom! mitt hjärta! <3!

och sedan blev det en tidig kväll.

___________________________


Ja, det var min helg det. och jag har älskat varje minut av den måste jag säga! jag har varit trygg, ompysslad, berörd och så mycket mer. har inte ett enda litet minus med helgen och tack så hemskt mycket för helgen till alla inblandade. jag älskar er och vi syns snart igen! 3 veckor kvar <3 !!!


Idag händer inte så mycket tror jag ska träffa Zenita en sväng i alla fall då hon äntligen är hemma igen. så ja så ser min tisdag ut! men nu lite frukost. på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards