Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Louise - 29 maj 2011 17:20

Det har ju inte blivit så himlans mycket bloggande i helgen, elelr rättare sagt ingenting förrän idag! men vad gör det? :) haha! v har i alla fall haft fullt upp hela tiden, och det har alltid vart någonting nytt att göra, men jag klagar absolut inte då jag älskar att ha många bollar i luften och planering också för den delen :) haha!
våran helg har varit kanoners, och jag tänkte nu att ni skulle få ta lite del av den i alla fall..


Fredag - älskling kom hem runt 10, och då hade han en överraskning med sig hem. fick inte tjuvkika (otroligt svårt! hmm.) men då hade han köpt en jätte fin stooor orkidé tll mig, med vas och stenar och sådär (kommer bild snart!) otroligt vacker var den verkligen! :) Och sedan blev det en massa mys heela kvällen lång, då jag saknat honom hur mycket som helst . och eftersom jag inte har så mycket tid innan han åker igen! tråkigt men sant :( .


Lördag - klockan ringde tidigt, och det var bara till att hoppa upp och göra sig i ordning. Började åka mot Söderhamn, men på vägen dit svängde vi in i rengsjö en sväng där vi även fick planer för kvällen :) hihi.
Mot söderhamn och där hämtade vi ut den otroligt fiiiina bilbarnstolen och skötväskan. väääldigt nöjd är jag med både och, och även att jag tittade på vagnen en gång till, och den är jag också superduper nöjd med! detta kommer bli hur bra som helst. Efter det så började vi åka mot Valbo, då Ikea & köpis också stod på vårat schema denna dag! :) haha!
In på Ikea, gick dock rätt så fort då vi hade en inköpslista med oss, så klar på nästan 2 timmar, och sedan nästan lika länge inne på köpis. fick med oss en massa fina saker hem! (kommer visa er bilder på allting inom kort!) hihi.

Efter att vi hade shoppat klart för denna gång så åkte vi och hälsade på Robins faster Bettan, fikade lite och hade det mysigt. Men sedan var det tråkigt nog dax att dra sig hemåt.

Väl hemma i bollnäs packade vi ur allting ur bilen och sedan skjutsade vi ut flickorna (Elin, Tessan och Jessica!) till sörbo då dom skulle vara där innan dom skulle på tuppens! :) Mina höfter sa dock ifrån och jag kunde inte följa med tråkigt nog, men hoppas ni hade kanon kul flickor! :D <3


Åkte till Rengsjö där vi skulle få äta grillat och mysa på. och riktigt gott var det, och otroligt mysigt att bara få vara och slippa laga mat efter en hektisk dag. så dett tackar vi för! :)) hihi.

Och när klockan började närma sig halv 11 så åkte vi hemåt mot Bollnäs igen! :)
Där blev det bums i säng då ögonen gick i kors på oss båda 2 tror jag! :D haha!


Söndag - Ja, klockan ringde tidigt imorse också! Men vad gör man inte då? :) haha! Ner och tittade på marknaden - dock ingenting att se ju! och blåste som bara den, vilket det för den delen gör fortfarande!
Hem och packa bilen och sedan iväg på jysk, handlade lite sängkläder till spjälsängen och sedan mot Edsbyn. :)

Här har vi nu varit sen strax efter 12 tiden ungefär. Siw är snäll och hjälper Robin med hans matlådor, då han ska vara borta i 2 veckor. otroligt jobbigt...

Men ska äta nu, och sedan fixa det sista och sedan åka hemåt igen.
Väl hemma ska vi packa till älsklingen, och sedan skruva upp våran ny spegel och sedan även sätta ihop spjälsängen! :) älskar't .. som jag har längtat!
och sedan blir det en massa massa mys med älsklingen eftersom han åker inatt klockan 4 igen och som sagt är borta på tok alldeles för länge. :( hmm!


Men ja, det har varit våran helg hittills. så nu ska jag duka och fixa. så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 29 maj 2011 15:53

Idag är det mors dag! men det har väl ingen missat antar jag! :) haha!

Passa på att krama extra mycket på era mammor idag, det är dom värda!
och även grattis till alla mina vänner som firar mors dag idag! :) hipp hipp! <3


Jag önskar bara att jag också kunde få träffa min och krama på henne! men jag fick ringa till henne och säga grattis! :) och så tänkte jag slänga in ett litet inlägg här till henne! :)


Grattis på mors dag mamma! jag önskar jag kunde fått spendera dagen med dig. Men vi får ta det när du kommer snart! :) Jag älskar dig i alla fall, och du är världsbäst! Bästa mamman någonsin, och du är mitt allt!
Tack för allt du har gjort för mig och fortfarande gör, allting uppskattas och jag värdesätter allt det och självfallet dig till tusen! :)

Du är min klippa som jag alltid kan luta mig mot! Jag älskar dig! Tack åter igen. du är bäst! <3 PUSS PUSS!!!

                                                           


 


Av Louise - 29 maj 2011 14:07

Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Ovido - Quiz & Flashcards