Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Louise - 5 maj 2011 22:00

Denna torsdag har gått lite segt faktiskt, tycker inte att det har hänt så mycket även fast jag har hunnit med att göra ganska mycket!


Blev lite lunch som jag nämde tidigare, och det gjorde även att jag fick lite välbehövlig energi tror jag, för jag började fara runt i lägenheten och plocka en himla massa som skulle ha gjorts för länge sen.
Gick även igenom en massa papper, vilket jag skulle ha gjort för länge sen, men nu är det gjort i alla fall - skönt! :)


Klockan tickade på alldeles för fort, och vi åkte iväg och handlade lite och hämtade upp några banankartonger (nej, vi ska inte flytta!) hihi. och så började jag rensa inne i skrubben. och nu har en massa saker åkt ner i kartongerna! så imorgon ska dom bäras ner i förrådet! ;) duktig tjej, tack jag vet! :)...

Blev lite middag, och efter det har vi inte gjort någonting egentligen!


Haft tv-mys med älsklingen i soffan hela kvällen, och den lilla delen av kvällen som är kvar kommer att spenderas på precis samma vis! Måste passa på nu dom sista dagarna innan han åker igen! :(

Imorgon har jag lite som ska uträttas/fixas medans älskling är i söderhamn på kurs hela dagen.

Men nu mera mys innan ögonen och kroppen säger upp sig för idag! på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 5 maj 2011 12:08

Tyvärr blev dte inget bloggande igår, eller uppdatering till er. Sorry för det, men jag satt inte någoting mer vid datorn och hade en massa annat roligt för mig! :) Ni ska få höra! :) hihi..


Igår när klockan närmade sig 2 så åkte vi ut mot Rengsjö och hem till Robins faster (kicki) och fikade och hämtade en spjälsäng som vi fått. tack så jätte jätte mycket! :D

Efter att vi varit där ett tag kom även hans kusin Johan, mycket trevligt! :)

Sat kvar i någon timme, men sedan började magen skrika efter middag såd var dags att ge sig av!

Packade in allting i bilen och åke vidare, då kom vi på att vi har ju ingenstans att ha sängen (då den inte ska upp riktigt ännu!) och den ska ju ändå målas. så vi åkte och handlade lite färg och så åkte vi mot Edsbyn.


Där spenderade vi kvällen, fick i oss lite middag och medans jag började måla sängen så städade och tvättade älskling bilen. det kallar jag teamwork - då jag hatar att tvätta/städa bilen. haha! :)

Målade 3 stycken delar av sängen, så nu är det 2 kvar. så ska nog upp någon dag i helgen (när robin fortfarande är hemma) och fortsätta måla den. Och den blir verkligen kanon fin måste jag säga!

Den var ju helt obehandlad, så nu blev det som en helt ny säng! :) love it!

Det blev lite bilder igår, men dom kommer i ett senare inlägg när jag har tömt telefonen på alla dess bilder :) haha.


Åkte hem vid halv 11, efter att älsk hade sett klart hockeyn. och då la jag mig på soffan men insåg att jag var så  trött så ja nästan somnade så det blev en tidig kväll och innan halv 12 sov jag som en stock! :) hihi.


Imorse vaknade jag sådär omänskligt tidigt idag, slog upp mina vackra vid 06.03 , men det gör inte mig någonting då jag vaknade av att mitt lilla hjärta levde rövare! så det var ett underbart sätt att vakna på.

Sedan dess har jag inte gjort så mycket förutom att ha kikat runt på lite olika saker på internet och sedan ätit frukost.. :) morgonmys för mig själv och älskling fick sovmorgon snäll som jag är! ;B haha!


Nu är de snart dags för lunch, älskling har ju precis klivit upp. så ska ta och göra oss någonting att stoppa i magen. Men på återseende senare!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards