Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Louise - 1 maj 2011 23:59

Har varit och spenderat våran eftermiddag/kväll i Edsbyn hemma hos Svärmor och Nutte vilket har varit mycket trevligt.

Vi beställde varsin pizza och mös framför tv'n, spelade bingolotto, kikade på bebiskläder, njöt av att älskling är hemma och ja hade det bra helt enkelt.


Efter att vi hade tittat på BB och sådant så rullade vi hemåt, så har varit hemma i lite mer än 1 timme nu, och otroligt skönt att även vara hemma också! Jag trivs ju hur bra som helst i denna lägenhet, det är nästan skamligt vad bra jag mår här! :) hihi.


Ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och sova, för ögonen håller på att säga upp sig känns det som. haha!
Imorgon blir det en sovmorgon, då jag inte fått en sådan på evigheter - och dom är ju även snart över (men lika lycklig för det är jag!), och sen ska vi även åka till söderhamn imorgon på lite äventyr. det tycker jag om.

Eller ja, inte söderhamn. men jag gillar anledningen till varför vi ska dit, så jag klagar absolut inte! :) haha!

Ska nog kanske sväng in i rengsjö på vägen hem också, och hämta upp en sak. vilket känns hur bra som helst. jag längtar! :) nu är det nära!! =) ..


Nee, nu ger jag upp för idag! på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 maj 2011 18:02

Ja, som jag skrev tidigare och som ni alla redan vet så har vi ju komit in i maj månad nu, och jag tycer fortfarande att det äroverkligt, och jag hänger inte alls med för 5 öre. men vad gör det liksom? haha!


Satt och tänkte lite tidigare idag, och kom på att idag är det ETT år sedan jag flyttade till Bollnäs, då jag och älsklingen flyttade in i våran lilla etta på heden! :) Mysigt just då, men så sjukt glad att slippa den lilla lägenheten också måste jag säga! men ett år, det har bara sprungit förbi och jag har inte riktigt hängt med känner jag. men det har varit ett mycket bra år också! :)

Bollnäs har liksom blivit mitt hem! :D



Idag går vi även in i vecka 32, det är helt sjukt. det är bara 8 små veckor kvar, alltså imorgon är det prick 2 månader kvar tills BF. dock kommer det lilla miraklet när den känner sig redo. men 8 veckor kvar till BF.

Såhär står det om "min vecka" :)


Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


Ja, det händer ju hur mycket som helst faktiskt. och det är spännande att se och uppleva! :) hihi.

Och när jag ändå håller på och rabblar upp en massa saker, så fortsätter jag väl då? :) haha!


* Robins farmor (Britta) skulle ha fyllt år idag, så grattis till henne. och vila i frid älskade du <3!


* Nästan bara en liten månad tills både Glenn och Ken tar studenten, shiet vad sjukt. själv skulle  jag lätt vilja ta studenten igen - en utav dom bästa stunderna/dagarana/veckan i mitt liv. Saknar HR06 - eliten  av slottegymnasiet :) hihi.


*Anna, min bästa vän och andra halva fyller år om 2 veckor (14e maj).
* Även att Jessica fyller år om nästan 2 veckor (12e maj).


Allting händer samtidigt just nu, och allting händer så fort. men jag bara njuter och hänger med liksom. men jag älskar mitt liv, min omgivning och precis allting just nu. vill inte ändra på någonting alls! :)
Men nu ska jag pussa sönder min älskling en liten stund! så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 maj 2011 15:32

Söndagens tråkiga väder håller ju fortfarande i sig, men det har gjort att vi har fått saker gjorda.
Har varit iväg och storhandlat och fyllt upp allting här hemma, och tro mig - det behövdes! Men det blir väl så när älskling jobbar borta. men men, nu är det gjort.

Så har varit iväg på Dollar och även Willys, så nu är det klart! =D haha!!


Nu har jag precis startat en diskmaskin, och plockat undan en massa här hemma! och även packat upp min väska som jag inte orkade göra häromdagen! :) haha!

Och nu sitter jag här och gör ingenting, bara har en lugn stund.

Ska alldeles strax ta och åka mot Edsbyn, där vi ska unna oss pizza och bara mysa ikväll. Var evigheter sedan jag åt pizza, så det ska bli riktigt gott! :) hihi.
Vad som händer annars har jag ingen aning om. men på återseende, nu ska vi göra oss i ordning!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 maj 2011 12:08

Maj månad redan - shiet det känns som om tiden bara springer iväg. tycker ni inte?


Min fredag blev lugn, och det blev lite bättre med magen och sådär efter vila, mycket vatten och en varm dusch och vetekudde en stund. precis de jag behövde faktiskt! :) hih.


Igår var det ju valborg, och jag hade ingenting planerat och älskling var ju inte hemma! Men efter någon timme så hade jag tröttnat på att sitta hemma, så jag hörde av mig till Jessica och jag hade sådan tur att hon var ledig! :) hihi.
Så efter lite fix hemma och med mig själv så åkte jag upp till henne! och där blev jag även kvar hela dagen och kvällen. - mycket trevligt.

Vi gjorde sallad, fikade ute i solen, mös på i soffan, tog oss en powernap, bestämde oss för att åka och storhandla (kvart över 9, haha), tittade på film och svullade - jag måste säga att det var otroligt skönt med en lugn valborg. minns inte när jag hade det sist? :) haha!
Men sedan blev jag otroligt glad när älsklingen ringde och sa att han faktiskt var på väg hem (då han skulle ha kommit på måndag egentligen!), men då blev min valborg plötsligt mycket mycket bättre! :) kändes kanon och jag blev jätte glad. :)


Åkte hem vid 1 tiden, och trodde jag skulle lyckas somna när jag kom hem. men icke! det hela slutade med att jag satt uppe och tittade på en jätte bra film som jag fastnade vid, och sedanvar klockan halv 4 och älsklingen klev innanför dörren!  Då blev jag helt plötsligt som ett litet barn på julafton som bara stod och hoppade! :)

Blev en massa mys, och somnade nog inte förrän klockan var närmare 6 imorse, men vad gör det liksom? man lever ju bara en gång, och man är ju ung liksom. haha! :D


Imorse blev det inte direkt någon sovmorgon, då dom hade den här jävla paraden eller vad fasiken det är? men trummade, och blåste i sina jävla trumpeter gjorde dom i alla fall. så det vr ju bara att kliva upp när man inte orkade lyssna på dom längre så uppe var jag vid klockan 9, dock inte på så bra humör. men nu är det bra igen! :) haha!


Idag vet jag inte alls vad som händer. Det är lite halvtråkigt väder ute, men det gör ingenting! Det betyder mys för hela slanten! :) så ikväll ska vi unna oss, och bara rå om varandra - precis det jag behöver! :D hihi.

Men på återseende senare!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards