Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Louise - 7 maj 2011 15:43

I'm back och jag sitter här med hemska förvärkar. gosh dom är inte alls roliga! Men helt klart värt det (som jag nämt tidigare!). Men jag har ingen lust att ha ont nu, jag behöver inte det nu känns det som.


Igår var en lugn dag, medans älskling var iväg på kurs så var jag in till Elin och fikade med henne och pratade en massa! Riktigt mys! Fick även dopinbjudan - riktigt fint kort var det! (trots hade jag sett dom sedan tidigare!) hihi. Men mycket fina, så i Juni blir det ytligare ett dop att gå på. love it! :) .


Efter det så åkte vi mot Edsbyn. Åt middag och mös på rätt bra, och efter ett tag tog jag på mig fulkläderna och ner i verkstaden och fortsatte måla på den älskade lilla spjälsängen! Så nu är allting målat en gång, nu ska den bara målas en gång till så är den klar sen. och jag blir så nöjd med resultatet!!! underbart fint blir det i alla fall! :) ..

När jag hade målat klart det där så bestämde vi oss för att åka hem, själv gick jag och la mig på direkten då jag hade otroligt ont i magen och höfterna.

Men får skylla mig själv, i alla fall med höfterna då jag satt väldigt konstigt när målade.

____________________


Idag har inte hänt så mycket, fick sova till halv 5 imorse ungefär och då tyckte mitt lilla troll att det var dags att kliva upp. och efter det kunde jag absolut inte somna om! :) Älskling gick in till grannen, och vid elva tiden så åkte vi ut till Lenninge! :D
Varit där hela förmiddagen, och medans pojkarna var ute och fixade med Andreas båt så satt vi flickor inne och fikade och pratade med Ann-Marie och Vivianne(?) - andreas farmor.


Åt lite lunch efter att vi hade varit där, och nu har jag precis dammsugit lite då jag inte gjort det i veckan! :P

Nu funderar jag på vad lördagen mer har att erbjuda ? hihi. Någonting måste den erbjuda, annars kommer jag bli väldigt rastlös.
men nu ska jag sysselsätta mig med annat På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards