Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Louise - 8 maj 2011 22:41

Såhär sedan älsklingen åkte uppåt i landet även denna gång så har jag absolut inte gjort många knop här hemma inte! har inte haft någon ork alls känns det som. men vad gör det? det är ju trots allt söndag, så får ta nya tag nu till veckan som kommer istället. japp, så får det helt enkelt bli! :) haha!


Jag satt ute i solen och myste på bra länge, men sedan började magen säga sitt och då var det dags att gå in och laga lite middag, chili con carne var det som stod på menyn idag, riktigt smaskens och otroligt länge sedan jag åt det faktiskt! men nu är jag nöjd om inte annat! :) haha

Efter middagen så kikade jag klart på hockeyn, och Sverige vann - mycket bra!


När hockeyn hade slutat så hände det inte så mycket, kikade runt lite på tv'n, plockade ner i diskmaskinen och sedan dess har jag bara suttit och pimplat mitt iskalla vatten och njutit, tittat på BB och sådär. och ÄNTLIGEN är Katta ute ur huset. det trodde jag inte, men otroligt skönt .. nu slipper man det där! :) hahaha! skadeglädje? javisst, på hög nivå! :D (småler med heeeela ansiktet!)


Har precis pratat lite med älsklingen, och jag saknar honom redan! men jag tänker positivt, och han ger mig bra energi ändå. så jag klarar detta och överlever ju även denna vecka ska ni se! :) Han finns ju i mitt hjärta när han inte är här! <3 mitt lilla geléhjärta! :) haha!

Tänkte faktiskt alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova lite, skulle behöva komma upp i bra tid imorgon! Har en massa saker som måste göras här hemma, så ja, klockan ska ställas tidigt - eller ja, ganska tidigt i alla fall. haha!


Men ja, godnatt alla söthögar där ute och på återseende imorgon!

Lots of Love! <3


Av Louise - 8 maj 2011 16:14

Igår mös jag sönder älsklingen, men han överlevde trots allt! 'småler'  haha!
vi låg och pratade hur länge som helst, och det är bara underbart att få diskutera/ventilera med någon som förstår en som ingen annan! det är underbart att ha en sambo/pojkvän/livspartnet som verkligen förstår . jag älskar dig Robin!


Imorse blev det en rejäl sovmorgon tillsammans, och ville inte alls kliva upp egentligen - då jag visste redan då vad denna söndag hade att erbjuda!
men efter mycket om och men klev jag upp och tog mig en lång dusch!


Har hittills idag hjälp älskling att packa i ordning allting och se till så att han fick med sig allting. Även att jag kramades och pussades hur mycket som helst, måste ju "fylla på förrådet" för hela veckan så jag klarar mig. haha!
- då behöver man bara ta fram en om man skulle behöva vid något tillfälle!  Ja, så gör jag :) .. Nu har jag många på lager i alla fall, vilket är kanon!!! =) .


När han hade åkt så ringde älskade lillebror och frågade om jag kunde komma till stationen, och självklart.
Så hoppade in i bilen, iväg och hämtade upp honom så jag fick tanka och sedan bjöd jag honom på en glass, precis vad man behöver i detta väder! :)

Så vi satte oss ute med varsin glass i solen och pratade massor, jag älskar min lillebror - han är världsbäst!!  underbara unge! <3 ..

Sedan blev han tvungen att åka, då han ska vara i skolan i Falun denna vecka och göra en massa slutprov! Ta det lugnt där nere nu..


Nu sitter jag hemma igen, och bara njuter av att det är underbart väder. sitter faktiskt ute på balkongen i detta nu och njuter av underbar musik och sol som steker min hud! :) . Älska vädret, och välkommen tillbaka värmen! :)

Ska snart ta och laga mig lite middag , men först kika hur det går i hockeyn (ja ni läste rätt!) haha. och även glassa lite till i solen. lovely.


På återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 maj 2011 00:24

Jag slapp bli rastlös, för har varit sysselsatt hela tiden :) haha! och jag bara älskar att vara sysselsatt, ha många järn i elden och saker som händer runt omkring mig hela tiden! är inte ni också så? :)


Det hela slutade med att jag stod i köket med älsklingen och hjälpte honom att göra matlådor för en hel vecka!  han åker ju imorgon, och jag blir lika ledsen varje gång! det är jobbigt när han åker ifrån mig och framför allt när han är borta så länge! :( men det är ju för en bra sak, så  jag får helt enkelt stå ut. han är ju hemma en vecka sen igen :D haha!
Sedan efter att vi hade gjort det, så hade klockan blivit närmare halv 8, och jag fick något ryck att jag ville åka till edsbyn - vill ju få sängen klar! hihi.

Så vi åkte upp dit, dock var dom inte hemma ännu då dom hade varit i Rättvik på marknaden. någon annan som varit dit? Isf, var det någonting att se? :)


Men började måla lite i alla fall, dom kom hem efter ett tag och då blev vi bjudna på varma mackor! :) När vi hade ätit så blev vi så himla trötta (klockan nästan halv 11!) så vi bestämde oss för att strunta i det där och åka hemåt istället. haha!

Men nu är det bara 1, nästan 2 delar som ska målas en gång till, sedan är hela sängen klar. Men jag tog hem spjälsängsskyddet i alla fall, då det ska tvättas upp och sådär! :) så nu är det inte lång tid kvar innan allting är på plats, och jag älskar't! :D ...


Men nu har vi varit hemma ett tag, älskling sitter och tittar på någon film som är slut vilken sekund som helst. och då ska jag mysa sönder honom - då det är sista kvällen/natten på en hel vecka. så får ta till vara på den liksom! :) haha!

men ja, på återseende imorgon godingar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards