Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 23 maj 2011

Av Louise - 23 maj 2011 21:01

Har inte haft någon som helst motivation till att blogga idag alls , därför tänkte jag bara slänga in ett snabbt litet inlägg nu såhär på kvällen så ni får lite läsning i alla fall! :) hihi..

Ja, det har absolut inte hänt någonting idag! Dagen började som vanligt med havregrynsgröt, dock lite senare än vanligt då det inte blev frukost förrän halv 10. haha! skönt att ligga och dra sig i sängen lite längre idag! :)
Efter det blev det en dusch och sedan hade dagen börjat .. love it.
Kikade lite på tv'n, startade en tvättmaskin och sedan hände det faktiskt ingenting. hm. Men det har inte varit något roligt väder heller, så det kanske inte gör någonting?  Elin hörde av sig med priset på tvålen också, så nu skulle hon beställa det åt mig, tack snälla du <3! :)


Hängde tvätten och sedan fick jag sådan panik huvudvärk så gick och vilade en stund, vilket resulterade i att jag sov i 2½ timme - inte okej. men ändå rätt skönt att huvudvärken var borta när jag vaknade! :)
Så då bestämde jag mig för att åka och handla lite inför middagen. :D

Blev en tidig middag, och har sedan dess bara tagit det lugnt idag! pratade lite med anna i telefon också. alltid lika skönt att höra hennes röst och få ventilera sig lite. hon förstår mig liksom som ingen annan! hon är världsbäst <3 . Tack för att du är du! :)


Nu har jag planerat lite med söthögen Zenita inför imorgon, och hon skulle komma hit någon gång efter 9 imorgon bitti och sedan blir det full rulle hela dagen. love it! ^^
Ska även iväg till barnmorskan imorgon för mätning och vägning! :) Alltid lika mysigt att gå dit! :D ..


Men nu ska jag ta mig en hårdmacka med brieost och sedan kika på filmen: Definitely, maybe  som går på 3'an och sedan lägga mig skapligt tidigt. så på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards